prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 muc
Juhuhu, enim se bo pa spet dogajal! :wink:
Uživajte in srečno...pa pazite nase...skok v morje bo pa itak zakon! :laola
Uporabniški avatar
 ROSI64
muc napisal/-a:Juhuhu, enim se bo pa spet dogajal! :wink:

Še en prostor imam v avtu za nazaj :wink:
Uporabniški avatar
 muc
ROSI64 napisal/-a:
muc napisal/-a:Juhuhu, enim se bo pa spet dogajal! :wink:

Še en prostor imam v avtu za nazaj :wink:

ne,ne ne boš me...Mangart čaka :-- ...uživajte :wink:
Uporabniški avatar
 zajc
Unec - Sv. Marina. Eden najtežjih tekov kar sem jih do zdaj odtekel. Vročina, gost promet, zato umikanje avtomobilom, ZELO razgiban teren, neprespanost, huda utrujenost. Prav vsak je imel težave. Najprej Ečo s prebavo, potem Žabc s tekom navzdol in hojo, spet Ečo s prebavo, na koncu pa sem klonil še jaz, ker sem bil povsem izčrpan in neprespan. Kljub vsemu smo po 14:35 in cca. 127 km prispeli do cilja. Brez spremstva ROSI64 bi bili zdaj šele v Opatiji. Več sledi "kmalu", ko se bom končno naspal.
Uporabniški avatar
 muc
zajc napisal/-a:Unec - Sv. Marina. Eden najtežjih tekov kar sem jih do zdaj odtekel. Vročina, gost promet, zato umikanje avtomobilom, ZELO razgiban teren, neprespanost, huda utrujenost. Prav vsak je imel težave. Najprej Ečo s prebavo, potem Žabc s tekom navzdol in hojo, spet Ečo s prebavo, na koncu pa sem klonil še jaz, ker sem bil povsem izčrpan in neprespan. Kljub vsemu smo po 14:35 in cca. 127 km prispeli do cilja. Brez spremstva ROSI64 bi bili zdaj šele v Opatiji. Več sledi "kmalu", ko se bom končno naspal.

Se mi je kr zdel, da boste trije :wink:

Bravo Žabc, Ečo in Zajc!!!..vsaka čast...res ste orng nori! :wink: :laola

p.s.
Rosi zate pa itak nimam besed...neuničljiva troblja :lol: ...bravo! :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 EčO
Rosi je pozabil trobljo doma tako, da je mogel improvizirati.

Po dveh urah spanca razmišljam ali je dovolj vroče da bi šel mal tečt. :bum: :bum:

Tek, trasa, ekipa ...... :laola

Grem vržt nekaj na roštilj .....
Uporabniški avatar
 Vreme
Tudi meni se je zdelo, da Zajec ne bo zdržal, doma seveda, čeprav sem misli, da si bo premislil že prejšnjo soboto :lol:

Pravi norci ste!! BRAVO!!! :clap:

Da pa vam je šlo težje brez troblje pa verjamem! :mrgreen:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Saj ne vem kaj je bilo to, trening ali tekma :lol:

Meni je bolj delovalo kot tekma; :lol: :lol:
:arrow: že pred startom so bili vsi živčni in naspidirani čakali na znak start
:arrow: tempo na začetku ni bil ravno počasen
:arrow: stalno so se na progi med seboj prehitevali in tekmovali kdo bo vlekel spredaj
:arrow: okrepčevalnice so imeli na vsake 3 km, z veliko okrepčevalnico v Gostilni Potok
:arrow: v cilju jih je pričakala velika množica ljudi, nekateri so kampirali že nekaj dni prej
:arrow: v cilju preskrba s hrano in pijačo in to po lastnih željah menijev
:arrow: tudi razglasitev rezultatov in podelitev pokalov (pokal je dobil vsak, še spremljevalna ekipa) je hitro minila in brez zapletov

Pa naj kdo reče, da ni bilo tekmovanje in to dobro organizirano. Pohvala organizatorju in njegovi ekipi. :clap: :clap:

Edina pripomba do organizatorja je bila ta, da bi cilj prestavili malo bližje ali vsaj malo nižje. Ker take poti za na morje res še nisem videl. Bližje kot so bili cilju, bolj je šlo v hrib, še dobro, da je bil na koncu spust (pa čeprav ubitačen), da so lahko sploh prišli do morja.

Ečo, žabc, zajc, vse čestitke za opravljen tek na tako težki progi in težavah ki ste jih imeli med potjo. :clap: :clap: :clap: :cast: :cast: :cast:

Vesel sem, da sem vam lahko bil v pomoč. :D
 žabc
Haha Rosi, kako sem se nasmejal tvojemu prispevku :lol:

Najprej bi se rad ti zahvalil za vso pomoč in neskončno energijo, ki jo daješ vsem nam. Glede na tvoj zmagovalni niz, se bodo tekači kmalu tepli zate :D Boš raprodan za celo leto vnaprej :lol:

Hvala Zaju in Ečotu za čudovito družbo in za vse presmejane ure. Toliko kot sem se presmejal včeraj in danes, pa še ne :D Še sedaj se smejim ko samo pomislim na vse tiste vragolije v zvezi s prepadom, tunelom, kampom,.... :lol:

Jaz sem naredil trening, ki je obsegal razdaljo, ki jo ponavadi naredim v enem mesecu, tako da lahko sedaj cel avgust lenarim :D Razen če ne pozvoni telefon :wink:

V glavnem, čudovit trening v čudoviti družbi. Komaj čakam naslednjič...
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA