prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

REZULTATI 12.TEKME 3.ZIMSKE LIGE ''Sv. Primož''
UDELEŽBA 46 ( 27M/14Ž/5O)
1.MLAKAR GREGOR 1988 :clap:
2.NOVAK SIMON 1984
3.KVEDER LADO 1963

1.GALJOT BARBARA 1971
2.ŠERKEZI TINKARA 1975
3.ALPNER FANI 1967

1.ŠKRTIČ MATEVŽ 1997
2.ČIROVIČ TJAŠA 2002
3.ČIROVIČ UROŠ 1998
Časov danes zaradi tehničnih težav ni. Pa kdaj drugič!
Še enajst udeležencev lige ima vse vse vzpone ( danes spet eden odpadel )
Vsi Makalujevi filmčki, sedaj tudi na strani zimske lige :clap: : http://zlsvprimoz.webs.com/

Zaspan pogled na vremensko postajo me je kaj hitro prebudil, z -8 stopinjami in rahlim snegom, vmes sunki vetra in iz tople postelje s težkimi nogami proti štartu lige ni nič kaj prijetno. :lol: :twisted:
Stari obrazi, enako premraženi, toda skoraj da vsi nasmejani so mi dali moč in energijo, da vzpon pa le ne bo tako trpeč, kot sem si ga predstavljal.
Zbralo se nas je kar 46 ligašev in še vedno jih je kar 11 za nagrado GARMINA, ki jo podeljuje IRONMAN Matic Romšak.
Ponovno je bila na vrsti ženska in danes je to bila Ema Štupar.
Spoznajmo Emo:
Slika
Že s stariši in sestro smo veliko hodili v hribe, predvsem v Kamniške. Pa
smučala in kolesarila sem vedno rada.
Dolgo sem bila prepričana, da tek ni zame, vendar so me prijatelji
prepričali, da sem poskusla še s tem. Prve tekaške km sem naredila
septembra pred 10 leti, oktobra isto leto pa sem se že udeležila
Ljubljanskega polmaratona in preživela :). Od takrat dalje še na nobenem LM
nisem manjkala.
Pred nekaj leti sem se začela učiti tudi plavanja in do sedaj opravila z
nekaj kratkimi triatloni. :clap:
Ker uživam v orientaciji oz. kvalitetetnem izgubljanju :), kot pravi
matej-jethro, se vsako leto udeležim nekaj trekingov slovenske treking
lige.
Na športne prireditve hodim predvsem zato, da se ne polenim preveč (pred
tekmo malo bolj pridno treniram :)). Če se le da, se udeležujem tistih, v
okolici Kamnika. Moj moto je: važno je sodelovati in uživati v družbi
podobno mislečih
. :cast1:
Lanske zimske lige se je Ema udeležila kar 11x in s povprečnim rezultatom 30:39 zasedla skupno 4. mesto, njen najbolši čas na ligi pa je bil zavidljivih 26:50. :clap:
Ema, hvala za udeležbo in ker si bila naša štarterka. :clap:
Slika
Rezultati (copy by cicman):
1.MLAKAR GREGOR 1988
2.NOVAK SIMON 1984
3.KVEDER LADO 1963

1.GALJOT BARBARA 1971
2.ŠERKEZI TINKARA 1975
3.ALPNER FANI 1967

1.ŠKRTIČ MATEVŽ 1997
2.ČIROVIČ TJAŠA 2002
3.ČIROVIČ UROŠ 1998
Čestitke vsem :clap: :laola
Se mi zdi, da sta prva dva tekla 19:33 in 19:36, prvič in zadnjič v zgodovini zimskih lig, so se mi od blizu prikazale stopničke a tudi 4.mesto ni kar tako. ( najboljši tekači so seveda manjkali, da ne bo kdo mislil, da sem ratal tako dober :lol: :twisted: )
Zaradi mraza so se tudi fotografu malo tresle roke :lol:
Skupinska fotka:
Slika
Čeprav je malo pihalo in je bil mraz, smo se nekateri podali do Mickine bajte:
Slika
Od leve proti desni: Jaz, Gregor Mlakar, Igor Alpner in Simon Novak.
Kljub mrazu se snemalec (makalu) ne da :
http://www.youtube.com/watch?v=P96BuqFxrQw&feature=youtu.be
Andrej, vse najboljše za tvojih 21 al 34 al kolk jih že imaš :lol: in hvala za :beer:
Slika
Slavljenec Andrej alias MAKALU. :clap:
Današnje niti ne tako mrzlo jutro (-5 stopinj) je bilo v znamenju maškar. Na ligi jih je bilo kar pet, dve odrasli in trije otroci. Za vse ligaše nas je ponovno razveselilo podjetje Intersnack s svojimi krekerji, ki jih je dobil prav vsak ligaš v cilju. Hvala Darji in podjetju http://www.intersnack.si/.

Današnjega štarterja smo iskali med moškimi in ta čast je doletela Gregorja Mlakarja.
Pa spoznajmo Gregca: :wink:
Slika
Grega tik pred ciljem na zimski ligi.
S tekom se ukvarja že 11. leto in je tudi član KGT Papež. Trenirati je začel zaradi
radovednosti, kaj pomeni biti tekač, sedaj pa teče gorske teke zaradi lepe narave, zdravja
in dobre družbe. Da bi se resno posvetil treningom, mu žal čas ne dopušča, saj ima poleg študija (magisterij) veliko dela na domači kmetiji. Njegov dolgoletni trener je Ivan Urh, ki mu še danes z največjim veseljem poda kak pameten nasvet za trening. Da pa si popestri monotonost gorskih tekov, se zelo rad udeleži kakšne treking tekme.
Collina v Italiji je bila prizorišče 49. štafetnega teka v organizaciji italijanskega kluba CAI iz Forni Avoltri. Odlično so se uvrstili Ivan Urh, Gregor Mlakar in Franci Teraž, saj so bili ekipno 15. od 99 štafet. Le ena izmed tekem, ki jih ima Grega za seboj. :clap:
Na letošnji ligi je že presenetil z odličnim rezultatom 18:36 in kot sam pravi: še so rezerve.
Grega, hvala ker si bil štarter. :laola
Foto štarterja na današnji ligi s predstavnikom za doping kontrolo, ki jo je Grega uspešno prestal.
Slika

Vse tekmovalce pa je prestrašil prihod na cilj, saj nas je tam čakala doping kontrola, ki jo je moral prestati vsak, ne vem pa, kam so odšli prvi trije, nihče jih ni videl. :lol: :twisted:
Slika

Rezultati: (čakamo timing cicman :twisted: )

Nekateri smo jo standardno ucvrli proti Jarškemu domu.
Slika
Z leve proti desni. Stojijo: Lado Kveder, Denis Sitar in Robert Kosmatin. Čepimo: Simon Novak, Igor Alpner in jaz.

Pa imel na razpolago tudi čaj: :lol: :lol: :twisted: :lol: :lol:
Slika
Še skupinska fotografija:
Slika
Današji vzpon imenovan " PRO - KOLO ŠPORT vzpon". Vse za kolo, tek na smučeh, rolanje, oblačila ....... dobite na kamniški obvoznici pri Srdar Sandiju v trgovini PRO - KOLO ŠPORT.
Slika
REZULTATI 13.TEKME 3.ZIMSKE LIGE ''Sv. Primož''
UDELEŽBA 50 ( 37M/11Ž/2O)
1.MLAKAR GREGOR 1988 19,14:clap:
2.NOVAK SIMON 1984 20,06
3.KVEDER LADO 1963 20,09

1.GALJOT BARBARA 1971 25,13
2.ŠERKEZI TINKARA 1975 27,38
3.ALPNER FANI 1967 28,48

1.JEŽ LUKA 1997 29,40
2.VODLAN KATJA 2001 34,35

Še enajst udeležencev lige ima vse vse vzpone
Današnja zimska liga je bila pustna :hehe: posneteku sem dodal še nekaj fotografij z lanske pustne zimske lige :clap: vsem šemam in lep pozdrav ter lepo nedeljo, ki prihaja :D

p.s.novo kamero sem nabavil, ta staro počasi mraz načenja :arrow: gre v arhiv na podstreho delat družbo prvim trem ( kameram ) :wink:

http://youtu.be/JJzoO3pwfwg
Na, pa sem zamudila doping kontrolo. :lol:
Škoda, da se ne da bit itočasno na dveh mestih.
Hvala poročevalcem za izčrpno poročanje.
Tako tudi tisti (ferbčni), ki manjkamo, zvemo, kaj se je dogajalo. :wink:
LpE
Anndrej super posnetki in dobra kombinacija, je pa res da smo nekateri ušli doping kontroli.... na srečo, da ni bilo alko testa saj za nas ,ki smo potegnili do Jarškega, ker je tam še ena okrepčalnica....kaj naj rečem če ima človek na izbiro čaj in..... se vidmo.
Na predzadnjo ligo nas je pospremil sonček in dobre 3 stopinje plusa. Čeprav se liga končuje, pa še vedno prihajajo novi "tekmovalci" in prav je tako, dobrodošel novinec (se žal ni predstavil) :lol:
Po dolgem času nas je obiskala legenda oz ambasador teka na Kamniškem in to je legendarni tekač in trener Ivan Urh. :clap: :laola
Kljub njegovim zdravstvenim težavam se je odločil, da nas obišče in njegovega obiska sem bil resnično vesel in vsekakor je bil Ivan tudi štarter.
Pa spoznajmo Ivana:
Slika
Tek na Grintavec.
Ivan je že vrsto let organizator teka na Sv.Primoža. Je bivši reprezentant v gorskih tekih, leta 2011 je bil zmagovalec pokala med st. veterani.
njegov najboljši rezultat na tekmi, kjer poteka zimska liga je 17:47 iz leta 1996 in to v snegu. :clap: :clap:
Je dolgoletni trener (baje ni boljšega :clap: , tako pravijo) in član KGT Papež. :laola
Udeleženec vse treh zimskih lig. Na prvi lig (sezona 2009/10) časom 22:14 zasedel 2. mesto, na drugi ligi (sezona 2010/11) s povprečnim časom 10-ih tekov 21:12 zasedel 5.mesto in letos (v sezoni 2011/12) udeležeil le parkrat, zaradi poškodbe, a kljub temu z odličnim časom. :laola :clap: Ko sem brskal po spletu, da bi objavil njegove rezultate, nisem vedel kje začeti, zato bom napisal, človek, ki ima za seboj "miljavžent" tekov in prav toliko medalij. Ivan :clap: :clap: , čimprejšnje okrevanje in hvala ker si bil štarter.
Ivan na eni izmed lig:
Slika
Rezultati: (čakamo na cicmana)
PS: Cicman in Galin sta me prosila, če lahko odtečeta malo prej oz malo kasneje, ker se potegujeta za 15-tko (15 vzponov) in tudi oba sta resnično odtekla traso, tako, da ne bo kakršnegakoli nerazumevanja, HVALA :clap:

Ker smo pritekli v cilj v sončku, smo se LE trije odločili podaljšati traso do Jarškega doma:
Slika
In malo kasneje, smo se odločili, da traso podaljšamo in se spustimo čez RIGL (lovska pot) in od gondole po cesti nazaj do štarta lige.
Slika
Iz leve proti desni, ravno pred spustom čez RIGL : jaz, Lado Kveder in Denis Sitar.
Ko smo se spustili nas je na koncu čakalo prijetno presenešenje, ja ZVONČKI so že. :lol:
Slika

Še skupinska fotografija:
Slika
Zanimivo:
Ko smo pritekli skoraj da do Gradišča, smo tam srečali padalce, ki smo jim pomagali držati padalo, da ga je lažje dvignil, ker je vzletel v tandemu.
Slika
In kaj je zanimivo? To, da sem na Kamničan.si videl video z naslovom Tandem Velika planina in v filmčku na 0:40 opazil nas, ki držimo padalo. :shock: :lol: :lol:
Film: http://www.youtube.com/watch?v=LmqI2__-zhk&feature=player_embedded

NASLEDNJIČ ZADNJA ZIMSKA LIGA V SEZONI 2011/12 :clap: :clap:
Hvala za dobrodošlico.

Liga je res zanimiva in mi je kar malo žal, da nisem prišel že kakšno rundo prej. Prejšnja sobota je bilo eno samo razočaranje in sem se moral priti klancu še enkrat maščevat. Uspelo je!

Morda se vidimo še kdaj,
lep pozdrav,
Domen
BOLJE POZNO KOT NIKOLI
REZULTATI 14.TEKME 3.ZIMSKE LIGE ''Sv. Primož''
UDELEŽBA 68 ( 45M/15Ž/8O)
1.MLAKAR GREGOR 1988 19,10
2.BREGAR METOD 1969 19,23
3.KVEDER LADO 1963 19,51

1.ŠERKEZI TINKARA 1975 26,34
2.TRONTELJ ANDREJA 1957
3.OREHEK SUZANA 1996 32,10