prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
Če sodim po današnjem teku po okoliščih goščah, čofte tudi okoli ovala zagotovo ne bo. 8)
Razmere so trenutno za zimski tek idealne. :D
Uporabniški avatar
 ales
Pet se nas je zbralo. Pri nas je padal leden dež, tko da so bile ceste čista drsalnica in smo šli raje krožit po ovalu. Z Boštjanom sva dva kroga zaključila v 1.31, kar je čist spodobno za nemogoče drsalne pogoje. Po teku je plavanje v bazenu prav pasalo, k sreči sem zgubil očala in sem se res kopal..
Uporabniški avatar
 ales
Meni bi čist ustrezalo jutri, v nedeljo opoldne. Dva mal hitrejša kroga okoli Brda, če pa bo razmočeno pa po okoliških vaseh..
Uporabniški avatar
 tini
Pridem na 2.5-3 kroga v tempu, kakrsen se za mesec januar spodobi.
Seveda lahko vidva z Bostjanom divjata kolikor hoceta (sej te razumem, voda ti pocasi ze tece vgrlo :) )

Se vidmo.
Uporabniški avatar
 lojzeP
A gre tokrat pričakovat tapravo analizo :?:
Uporabniški avatar
 ales
lojzeP napisal/-a:A gre tokrat pričakovat tapravo analizo :?:

Za ostale ne vem, a midva s tinijem greva po teku še plavat, jaz takoj po tem na eno ponovoletno zabavo.

Sem pa vesel, da se tahitri forumaši zbirajo in mi pomagajo..
Uporabniški avatar
 vencelj
Danes se nas je na ovalu zbralo pet: Aleš, Ferlic, Boštjan, Tini in jaz...no ja, ostali so šli (vsaj) dva kroga, meni je bil eden dovolj, ker sem se tam ustavil le iz Kališča grede. Smo imeli kar dober tempo, pa bodo ostali še kasneje napisali kako poročilo (ko bodo prišli domov, po plavanju).
Me je doma že južna čakala :wink: .

Lep pozdrav, vencelj
 nana
Kakšen je pa teren?
Uporabniški avatar
 ales
nana napisal/-a:Kakšen je pa teren?

Za tečt je prav super (proti onemu prejšnji teden..), v bistvu je zdaj še najhuje na drugem kilometru, ko je 5-10 cm peska, ki se ugreza. No ja, pa mal blata na vzhodni strani.

Drugače je šlo pa kr hitro. Danes sem pretekel dva v 1.26, tko da mi za prihodnji teden ostane le še za 3-4 minute izboljšati čas. K sreči imam hitre sotekače, danes je bil še ta najhitrejši Janez poleg. Se pa vse skupaj pozna na analizi, ko midva s tinijem čaje pijeva in sanjava, kako smo včasih Nika pili na bazenu..

Sem ful vesel, k sem sotekača za polovičko v Emiratih našel, mal manj pa z bolečo pokostnico na levi nogi..
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Sem se še jaz danes priključil in smo opravil kar soliden trening, z Boštjanom sva še malenkost podaljšala, da sva mela 21-ko in smo se že mal menil za verdimaraton. Alešu gre očitno vse po planu in verjamem ter seveda upam, da se mu štoparica na maratonu ustavi tako kot si je zadal.

Se vidimo.

LP

Janez
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
ales napisal/-a:
nana napisal/-a:Kakšen je pa teren?

Za tečt je prav super (proti onemu prejšnji teden..), v bistvu je zdaj še najhuje na drugem kilometru, ko je 5-10 cm peska, ki se ugreza. No ja, pa mal blata na vzhodni strani.

Drugače je šlo pa kr hitro. Danes sem pretekel dva v 1.26, tko da mi za prihodnji teden ostane le še za 3-4 minute izboljšati čas. K sreči imam hitre sotekače, danes je bil še ta najhitrejši Janez poleg. Se pa vse skupaj pozna na analizi, ko midva s tinijem čaje pijeva in sanjava, kako smo včasih Nika pili na bazenu..

Sem ful vesel, k sem sotekača za polovičko v Emiratih našel, mal manj pa z bolečo pokostnico na levi nogi..

no, fino, da je teren v redu :) me ni bilo na Brdu že uhahaha... dni. v sredo imam dopust in računam na krog in pol :!: sicer ta krog in pol udejanjam že več kot en mesec :evil: , pa mi še do danes ni uspelo :evil: . ali ni bilo časa, ali ni bilo pravega vremena, ali je bila bolezen pri hiši.... ali pa so to le izgovori :cry:

aleš: lepo, da se tvoji načrti uresničujejo! le malo počitka si privošči, da pokostnica ne bo preveč štrajkala.
Uporabniški avatar
 Vlajko
metkamarjetka napisal/-a: v sredo imam dopust in računam na krog in pol

V sredo za vsak slučaj vzemi krplje s seboj. :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Vlajko napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a: v sredo imam dopust in računam na krog in pol

V sredo za vsak slučaj vzemi krplje s seboj. :wink:

:evil: :evil: :evil: no, no........ boš videl v sredo !!!

Slika

če kuj prekle dol letijo !!!! copate imam pa tko al tko gore-tex Slika

:wink: :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 ales
metkamarjetka napisal/-a:aleš: lepo, da se tvoji načrti uresničujejo! le malo počitka si privošči, da pokostnica ne bo preveč štrajkala.

Ker za počitek ni več prav veliko časa sem se tudi jaz odpravil k fizioterapevtu. Seveda je vneta pokostnica in še malo okoli.. Bolj kot ne slučajno sem naletel na enega, ki se spozna ravno na tovrstne težave in mi ni "predpisal" le počitka med terapijami, tko da veselo hodim "veslat" v fitnes, delam nekaj vaj z elastiko, masiram z ledom..

Ko opravim s terapijo vam zaupam ime in ga priporočim.
Uporabniški avatar
 lojzeP
ales napisal/-a:..... delam nekaj vaj z elastiko, ......

Končno mi je vžalo, zakaj je postala moja hči zmagovalka Umaške petke. Je tekla dost intervalov, pa gumitvist je skakala :idea: :wink:

ne se hecat z zdravjem ..... pa s stavami tudi :D
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA