prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raf
Službene obveznosit zadržale moj prihod, ampak je zanimivo, da sem se ob 17 uri spomnil na vas, :roll:
No bom pa jutri dopoldan ob 10 uri naredil zakasneli tek okrog novodobnega Kumrovca , da vidim ali še znam tečti.
Uporabniški avatar
 Tina1
Hoj,
če prav razumem, potekajo tile organizirani teki po Rožniku ob torkih, ob četrtkih pa po Golovcu? Zaenkrat ne morem prit v Lj., ker ni tako blizu...ko pa se mogoče preselim gor, pa bi tudi prišla kdaj na te teke pogledat. Da vidim, kako je teči v družbi, ker sicer skozi sama tečem.
A drugi ste vsi iz Lj. oziroma priseljeni ali se pač pripeljete tja iz drugih koncev samo zaradi teka?

LP, Tina
Uporabniški avatar
 Loni
Tina1 napisal/-a:Hoj,
če prav razumem, potekajo tile organizirani teki po Rožniku ob torkih, ob četrtkih pa po Golovcu? Zaenkrat ne morem prit v Lj., ker ni tako blizu...ko pa se mogoče preselim gor, pa bi tudi prišla kdaj na te teke pogledat. Da vidim, kako je teči v družbi, ker sicer skozi sama tečem.
A drugi ste vsi iz Lj. oziroma priseljeni ali se pač pripeljete tja iz drugih koncev samo zaradi teka?

LP, Tina

Od kje pa si, če smem bit firbčna?
Uporabniški avatar
 lenči
Tina1 napisal/-a:Hoj,

LP, Tina

Tina, jaz sem od zelo daleč, pa tudi IRA ni od blizu.
Teči v družbi je pa čudovito, ker je toliko tekačev, da se ZENOVSKI tekači hitro najdemo skupaj :lol: . Jaz sem prišla iz službe, IRA pa samo zaradi teka :clap: . Eni lahko pridejo pa kar peš :wink: .
Uporabniški avatar
 maca
Ja punce (pa fantje), toliko obetov - pa toliko jih je manjkalo.
Sej ne da bi bli nezadovoljni s tistimi, k so in smo prišli, sam na fotki manjkate :(

tole so torej fotke:
http://picasaweb.google.com/7.pomlad/KRoNik2008#

Popravni izpit za vse :arrow: , ki so manjkali. Zgledujte se po Lauferju - ni laufal, pa je bil ves čas zraven, pred tekom, po teku, še vedno je na analizi....
to mi delite.

A ja, pa hvala vsem za družbo, super ste vsi, specialno hvala pa Marjani, ki me je na ultra polžji varianti spremljala. Sem še malo od mlečne kiseline od nedelje, pa glih se mi ni šibalo :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
maca56 napisal/-a:Sej ne da bi bli nezadovoljni s tistimi, k so in smo prišli, sam na fotki manjkate :(

Naslednjič prinesem fotkiča s sabo, da dodamo še nas ta ZENOVSKE tekače :lol: .
Uporabniški avatar
 IRA
Mene na sliki sicer ni, je pa moj avto :lol: :lol: :lol:
Torej ... bla sem tam nekje po "voglih" :wink:

Mi je žal, da nisem spoznala še kakšen dodaten obraz ... pa klinc, takole mamo. Pa drugič!

Tina1, jaz se pripeljem na tek od cca 30km daleč.
Vsak teden me sicer ne bo (ker mi že časovno ne bo zneslo ... ) bom skušala prit pa čim večkrat. Res je krasno tečt v družbi.
Zdej mi že po glavi hodi "a v soboto moram it pa sama" :lol:

lenči, ti si pa prava konobarica, tako se dela ja ... piškote smo spravli v promet :wink:

Lp

P.S. Noga je boljše, upam, da se jutri unese in da bom lahko šla na Fotrov tek normalno tečt ...
Uporabniški avatar
 Bor
po dolgem času spet krožnik....
bilo je fino , razen rahlega zvina gležnja ( zatečeno nič, boli pa :( ) ...maca hvala za rcnije...
piškotki super, sadje zelo pasalo...vreme zdržalo.....
Uporabniški avatar
 pajo
IRA cukr super pošlji recept tako kot si obljubila ženi. Lenči,Tanja klanci vama prav pašejo ni kaj. Tudi ostale, ki ste tekle vam klanci povzročajo čedalje manj težav brzina pri tem ni pomembna a ne?
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Kot ponavadi - še en prijeten tek; sicer malo drugačen ''obletniški''.

Spoznal sem tudi ''lenči'' ...

P.P. Postrežba pa sploh na nivoju - HVALA :cast1:
Uporabniški avatar
 Asterix
Ja, spet je bilo super.
Avi je spet postavil nove meje (vsaj pri meni). Kljub temu, da je odtekel že dva kroga, se nam je pridružil. Tekli smo zelo soliden krog in na ciljni ravnini sem ga komaj dohajal. :clap: :clap:
Na cilju pa lenči, ki je čuvala odlične piškote od IRE - res si mojstrica peke :cast: . Čvek na cilju je bil kljub hladnemu večeru prijeten in punce so nas razvajale še s sadjem in piškoti.
Tale K-Rožnik je res postal dogodek tedna.

Lp in se vidimo prihodnjič.
 kovit
niki5 napisal/-a: (beri kovit) se je za trenutek ustavil, ko so ga premamili Irini piškotki :D

Ja res se nisem mogel upreti prijaznemu povabilu na piškote...super piškotki v prijetni družbi :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Me veseli, da vam je teknilo :lol:
Vas bom še kdaj pocrkljala :twisted:
Uporabniški avatar
 AVI
...ni kaj...v planu sta bila dva...ratali so trije...nisem se mogel upreti povabilu na še enega..... :lol: ....Asterix in MiciM sta ga kar lepo žgala, tako da je bilo že kar pestro....

....piškotki odlični....IRA, dobil sem tudi odgovor glede teka v Tivoliju prejšnji vikend......tako da se opravičujem...ampak vas res nisem videl....najbolje da mi naslednjič kaj vržete v glavo.... Slika.... :lol: ...

...no pomaga tudi če me pocukate za rokav..... :lol: ...
Uporabniški avatar
 IRA
AVI napisal/-a:...ni kaj...v planu sta bila dva...ratali so trije...nisem se mogel upreti povabilu na še enega..... :lol: ....Asterix in MiciM sta ga kar lepo žgala, tako da je bilo že kar pestro....

....piškotki odlični....IRA, dobil sem tudi odgovor glede teka v Tivoliju prejšnji vikend......tako da se opravičujem...ampak vas res nisem videl....najbolje da mi naslednjič kaj vržete v glavo.... Slika.... :lol: ...

...no pomaga tudi če me pocukate za rokav..... :lol: ...

Hi hi hi...
Še en, ki kar naprej uporablja tri pikice (...)!

No ...
Jaz se bom odločila kar za cukanje za rokav :wink:
Včeraj sem sicer kar blizu tebe stala pa nisem mela jajc kej dost opletat z jezikom, kva pa vem .... tak bolj HUD :twisted: zgledaš!

In glede na tvoje tri kroge včeraj ... in hitrost, ti jest res nebi nič v glavo metala :oops: :wink:
Kdo bo pa bežal pol pred tabo :shock: 8) :lol:

Lp
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA