prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Dež. :(

Ker kaže, da bo takšno vreme bolj ali manj ves dan, bi PST prestavila na jutri (razen če mi slučajno uspe dane - a močno dvomim, da bo še volja za to).

In glede na znižanje jutranjih temperatur bi, če ne bo nobenih pritoževanj, start prestavila na čisto malo bolj humano uro: 7.30.
oj, ja danes ob 7 zjutraj res ni bilo nikogar na štartu razen moje malenkosti :oops:
Pol sem pa še šel pogledat na TF in videl špelin komntar za jutri :lol:
Tako sem se raje odločil, da se odpeljem do Rožnika in tam eno turo naredim.
Jutri se vidimo.

lp
No, danes je šlo pa bolje kot včeraj. :D
Na startu se nas je zbralo kar pet - poleg treh, ki smo se napovedali (ne vem, zakaj fanta nič ne napišeta :?: ) še ena dama in ena malo manj dama, ki sta (za razliko od preostale trojice) brez besed opravili z Golovcem in z nadaljevanjem poti. Na polovički ju je Vidkul odpeljal v neznano. Ostala sva dva, potem gre pa tako kot v tisti pesmici o desetih malih ... kaj že? Ko postopoma izginevajo - skratka, čisto na koncu sem ostala sama, prehiter tempo v prvi polovici pa se je takrat poznal tudi pri mojem tempu.

Naslednjič ... danes teden, če bo volja. :D
Moj prvi poskus preteči PST se je končal v Jaršah. Do tam je se nekako šlo potem sem pa mrknil kot žarnica :--(

Mišice na nogah so me začele tako boleti, da sem mislil, da mi bo noge kar odtrgalo :evil:

Zato sem rekel speli* naj teče naprej sama ker je meni mašina odpovedala.

Hvala obema za družbo bilo je super in tudi brez vaju bi verjetno šel že na Viču na bus :mrgreen:

Upam, da mi nasednjič uspe :clap:
Kratko poročilo za Pajota. Dober trening je bil. In težak!

Na startu je bila kar pestra druščina:
- 1 kolesar
- 1 tekač
- 2 tekačici

Na cilj smo pritekli:
- 2 tekača
- 1 tekačica

Vmes je bilo težko - moj najtežji PST doslej. Če jih ne bi imela nekaj že za sabo, bi verjetno odnehala na polovici ali kak kilometer kasneje. Tako pa sem vztrajala le zato, ker sem vedela, da nekako se bom že privlekla okrog. In nekako sem tudi se.
Vsekakor koristen trening, predvsem za voljo. Verjetno ravno zato veliko boljši trening, kot če bi šlo vse brez težav.
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA