prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lojzeP
meni gre že pod 46 min. :D , seveda s hitrim supportom Boštjana ( njemu le kot iztek ). analiza pa v samoprispevku :shock:
v sredo še generalka, da ne bomo v ex prestolnici delali sramote ( 5 km PRESS ) :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
tini napisal/-a:
valena napisal/-a:Ja kje so tisti časi, ko sem pretekla oval v 49 minutah pa še skoraj brez treninga. Zdaj bi tekla okrog 55 min.

Zanimiv pojem je tole - preteci brdo v 55min?
Verjetno kaksna pomoc nordic-walking palic, ane? :) :twisted:

valena --- ti se draga moja pol preveč obremenjuješ !

a nisva bile v nedeljo fine, ko sva šle tko lepo zen varianto :D
o kakem švicanju ne duha ne sluha (enkrat za spremembo) :lol:

tini --- ne preveč izzivat, ti bo pokazala :twisted: - brez nordijskih palc!!! :twisted: :wink:
pa da boš vedel: jaz sem ponosna na tistih mojih 55 min, ki jih rabim za okrog ovala !!! :evil: ni vsaka babnca tega sposobna :!: :wink:

...... ma si me zjezil že navsezgodaj .... :evil: :wink:
Uporabniški avatar
 MarP
Verjetno kaksna pomoc nordic-walking palic, ane? :) :twisted:[/quote]

Pokojni Rugelj bi rekel: Ali opažamo tukaj težave s samozavestjo?

Le tako naprej punce. Kot je enkrat rekel ERO,mi smo tekači, ne atleti (časomerilci).

Lp
M :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Meni tudi ni preveč všeč tvoj način razmišljanja glede trajanja teka (hoje) okoli Brda, Tini. :nono:
Mislim, da te bo tvoja izjava stala vsaj 2 dcl cvička. :wink:

Aja, jutri popoldan bom tudi jaz tam, le da bom končno poskusil zašpiliti Janezovo varianto brez "peclja" do OŠ Preddvor (Gorenjski tisk Press). 8)
Uporabniški avatar
 lojzeP
MarP napisal/-a:,mi smo tekači, ne atleti (časomerilci).

Lp
M :lol:

HOPLA - kaj pa če je vse res :roll:

dej ti raje enkrat za razliko pridi med ljudi, ker so te menda srnice v Udin borštu kar malo site. sej veš, da na šihtu nimamo zadosti časa za čvekanje, in bi skupna analiza pasala k ata na m... :D
Uporabniški avatar
 MarP
Lojze hojla.

Men bi analiza že pasala. Vaši termini so meni too much zgodnji. Sem bolj večerna ptica. Sej veš - čelna svetilka pa gas. Srnice v Udin Borštu so pa take in drugačne. Vedno kakšna nova.

Lp
M :roll:
Uporabniški avatar
 lojzeP
jutri štartamo ob 17.30 pri spomeniku
Uporabniški avatar
 Vlajko
In kje boste analizirali svoje dosežke? :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Vlajko napisal/-a:Meni tudi ni preveč všeč tvoj način razmišljanja glede trajanja teka (hoje) okoli Brda, Tini. :nono:

me prav veseli, da sta se Vlajko in Marjan postavila za nas "ta počasne" :D

zaslužita vsaj 3 dcl cvička !!! Tini časti ! :wink:
Uporabniški avatar
 valena
tini napisal/-a:
valena napisal/-a:Ja kje so tisti časi, ko sem pretekla oval v 49 minutah pa še skoraj brez treninga. Zdaj bi tekla okrog 55 min.

Verjetno kaksna pomoc nordic-walking palic, ane? :) :twisted:

Ja seveda uganil si,palice imam,pa pribor za kvačkanje imam tudi za kdaj,včasih tudi gobelin štikam, a veš kolk je fino Tini :lol: . Vmes pa kakšnega jelena pogledam pa je 55 min mimo. Kljub vsemu me še niso diskvalificirali.
Sklepam,da Tini preteče Brdo v 33 minutah,ker kaj bi si potem mislil zmagovalec o njem, če bi pritekel 10 minut za njim skozi cilj? Da si zelje okopaval na njivi al kaj? Raje glej,da te ne bodo ženske prehitevale na progi. Pa kosaj se z močnejšimi od sebe!
Uporabniški avatar
 valena
metkamarjetka napisal/-a:
Vlajko napisal/-a:Meni tudi ni preveč všeč tvoj način razmišljanja glede trajanja teka (hoje) okoli Brda, Tini. :nono:

me prav veseli, da sta se Vlajko in Marjan postavila za nas "ta počasne" :D

zaslužita vsaj 3 dcl cvička !!! Tini časti ! :wink:

Hvala bogu,da kavalirji še niso izumrli!Bravo Marjan in Vlajko! :cast1:
Uporabniški avatar
 tini
No dobro, Valena in Vlajko :wink:

Se mal posalimo, pa cel halo...hudo
(ocitno sem vama na kaksen zulj stopil :) )

Resno, ob sredah bom zdej kar inventar na ovalu(pa se kje drugje), tako, da vaju vabim, da se nam pridruzita (vsaj v brunarici), da zgladimo tele zadevce.. :)
Uporabniški avatar
 Tina_brzina
tini, kaj si potem o meni misliš, ki rabim 59 min in 30 sek brez kvačkanja :lol:
ampak zdej bom trenirala, da te prehitim. hehe :P
ja no, tud kakšen tapočasen mora bit. važna je vztrajnost.
Uporabniški avatar
 valena
Se mal posalimo, pa cel halo...hudo
(ocitno sem vama na kaksen zulj stopil :) )

Resno, ob sredah bom zdej kar inventar na ovalu(pa se kje drugje), tako, da vaju vabim, da se nam pridruzita (vsaj v brunarici), da zgladimo tele zadevce.. :)[/quote]

Hvala Tini za povabilo, toda ob sredah sem na službeni dolžnosti, tako da brunarica zame odpade. Lahko pa častiš namesto mene Marjana,ko se je tako lepo za ta počasne potegnil.
Predlagam ti,da se zaradi tvoje ponižujoče izjave opravičiš kar tu na forumu,ne samo meni ampak celi polžji sekciji,ki se že očitno pritožuje nad tvojim razmišljanjem, pa boš imel mir pred mano.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Sreda malo pred 17,30! 8)

Varianta prejšnjega tedna mi je bila tako všeč, da jo bom kar ponovil. Dolžina kroga je zelo primerljiva s klasičnim ovalom. :wink:

PS: @Tini, vsekakor bom obiskal tudi Brunarico; enako kot prejšnji teden. :twisted:
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA