prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tini
Vlajko napisal/-a:
PS: @Tini, vsekakor bom obiskal tudi Brunarico; enako kot prejšnji teden. :twisted:

Vsekakor se vidmo.
Jaz startam ob 18h - in upam da prezivim. :wink:
Uporabniški avatar
 valena
Jaz startam ob 18h - in upam da prezivim. :wink:[/quote]

Res je kar nevarno tam teči,lahko se ti pripeti,da ti kakšna srnica začne dihat za vrat! :P
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Danes po pouku z gimnazije spet na Šmarjetno goro. Razmere za tek so bile idealne. Vseeno sem razočaran, ker nisem tekel osebnega rekorda (5 sekund slabši). Potem pa nazaj dol v Stražišče in ker sem se odlično počutil sem še enkrat tekel nazaj gor na Šmarjetno. Tokrat še bolj rezervirano, saj je poškodba ovojnice kolka kar izzivala. Res super vlažno je bilo.
Uporabniški avatar
 lojzeP
danes standardna sreda s štartom ob 17.30 pri spomeniku
dež se je v našem koncu do nadaljnega poslovil ..... :D
Uporabniški avatar
 Matevz
lojzeP napisal/-a:...
dež se je v našem koncu do nadaljnega poslovil ..... :D

Ali to pomeni, da sem jaz v enem drugem Kranju? Ali gre za mikrolokacijske vplive okrog Brda?
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz sem svojo planirano kilometrino za danes že "pošlihtal" in to ravno v času Lojzetovega "premirja". :D Brdo me bo ponovno videlo šele prihodnjo sredo. :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lojzeP napisal/-a:dež se je v našem koncu do nadaljnega poslovil ..... :D

dež se je poslovil ravno za toliko časa, da sem "v miru" odtekla svoje
:laola

napoved za ob 17.30 pa bolj slabo kaže :twisted: :--

hec!
Uporabniški avatar
 lojzeP
skladno z dogovorom, smo se trije namenili opraviti s standardnimi ativnostmi.
zgoraj so bili zelo uvidevni do zagnanih in miru občasno parajočih čvekačih, le od zadnjega mostu smo bili rahlo opomnjeni, da april še ni vzel slovo. tempo zelo sproščen - v štirih ducatih minut ( brez dodatnih pripomočkov :mrgreen: ) smo dosegli izhodišče - drugi del cca 4 min. hitreje od prvega.
analiza standardno plodna v idejah in predlogih, a tokrat začuda brez podajanja desnic :roll:
Uporabniški avatar
 mitjas
Trening ne odpade zarad vremena, odpade lahko le vreme :lol:
Prav super je blo danes, nobene gužve, skoraj nič sprehajalcev, tekačev pa tudi za vzorec - naša trojka, pa pred nami v krogu zmagovalec K100 z Jošta, srečali pa smo celo eno tekačico :wink:
Vode sicer precej - nekaj na koncu tudi od zgoraj - smo bili pa presenečeni, da nismo bili bolj umazani. Tempo na začetku lagano sportski, v drugi polovici smo zaradi hlajenja od zgoraj dodajal na plin, zaključek pa finiš do konca :D

Lahko vam je žal, če ste rajši ostali doma :--

aja, analiza tudi ni odpadla, zakaj bi že :rol:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Brdo kmalu po izjokanju neba, skoraj standardna trojica, preverjala stare in novonastale ran(ic)e, ob asistenci šefa Kreslinovega hita analitično stopila v stare čevlje 8)

v sredo nadaljujemo ob 18.00 :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
Čisto kratka depeša, da dogodek ne bi šel v pozabo. :wink:
V sredo smo imeli super tek in še boljšo analizo (žal nekoliko prekratko), saj nas je s svojo prisotnostjo počastil celo zmagovalec "kamionske" kategorije teka na Jošt. :D :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
:idea: Sreda :arrow: enak čas in kraj. :D

PS:
Tomaž, prosim, če s seboj pripelješ tudi svojo cimro ter mojo bivšo in bodočo nočno blejsko sotekačico. :wink:
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Živjo

Jutri ob 18.00 se obeta en trening okoli Brda v mal večji zasedbi. Sam ne mislim pretiravati s tempom-tam okoli 4:30-4.45 ker je v planu regeneracija, tko kot je napovedal že Škofjeloški maratonec Boštjan P.

V glavnem jaz bom ob 18.00 pri spomeniku.

Se vidmo

LP

Janez
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA