prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Bor
5rca napisal/-a:Šiškarce imamo danes Golado na K-Rožniku, če žihr :roll: da ne bi kdo slučajn mislu, da nč ne laufamo :wink:

ja ja ja ja ..... :D
Uporabniški avatar
 5rca
ja ja ja ja 8)

pridi na našo analizo po vašem teku, saj veš kam, ker slišim, da je na Goladi nimate :roll: da se prepričaš :wink:
Uporabniški avatar
 dannae
Laufer napisal/-a: Sem pa K-Rožniku napovedal tekmo.

jest se pa ne bi odločala. mam rada golado glih tolk kot krožnik (čeprav se ne imenuje krožlada :oops: )
tko, da če bi lahko, bi bla v obeh ekipah. raztrgat se ne morem, zato sem predlagala žensko ekipo (goladark in krožničkark...)http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=109317#109317&sid=b0a130dd8b77da5d76cc4f6d6a543e34

pozdravček
Uporabniški avatar
 5rca
dannae napisal/-a:(čeprav se ne imenuje krožlada :oops: )

tko, da če bi lahko, bi bla v obeh ekipah. raztrgat se ne morem, zato sem predlagala žensko ekipo (goladark in krožničkark)

tudi jaz glasovala za krožlado :evil:

šiškarce smo en dan prej na Štanjelskem teku ... ne vem ali bi nam uspelo naslednji dan odteči še ta tek :roll:
tam nas vedno gostijo s pršutom in teranom, pa ... :wink:
Uporabniški avatar
 Wega
Ej, čakamo slikco iz zadnjega kRožnika
 eggy
Pridem....ZEN, se razume :)

lp,eggy
 luzr
eggy napisal/-a:Pridem....ZEN, se razume :)

lp,eggy

Ha, ha. Spet bodo NEZemljanke vprvi liniji.

-v mislih bom tekel z vami-
 eggy
Luzr......pa kaj je zdaj to....samo v mislih????

lpe
 luzr
eggy napisal/-a:Luzr......pa kaj je zdaj to....samo v mislih????

lpe

Nogice ne morejo slediti NEZenovskim dekletom...
Fantov je pa že preveč, pa novi nič ne prinesejo.

Pridem nekega dne in bom imel "balz'n" zate.
 eggy
Ti le pridi....... :)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Kva je zdej, a vas je medvedka požrla včeraj?
Kja pa dannae; boš objavila včerajšnjo fotografijo, ali boš samo občudovala Bajsija na njej?!??
Uporabniški avatar
 izyemna
hoj,
sem preverila, ce Golovec res se obstaja in ugotovila, da je goladarska pot ze posteno obrusena.
Bor in Milkec kot vedno v vodstvu, ampak na vrhu smo se vsi zbrali in v prijetni druzbi po dva in dva (zaradi medvedov, da ne bo pomote :wink: ) spet izginili v gozdno noc.
Upam, da sta se imela tudi Dannae in Bajsi tko fajn kot mi. Kateri sport je bil pa pri vama na sporedu tisto eno uro? :wink:

Uzivajte! :D
PS: luzr, tole je bila pa neupravicena :nono: . Pa tko lepo povabilo si dobil :wink:.
 luzr
:( :( :( :( :( :( :( Šmrc, saj nogice bi počasi šle za nezemljsko hitrimi deklicami, samo betica je hotela vpijati podatke o betonu(negdo more v školej).

Morda bo danes Goladica, če me bo kdo branil pred podivjanimi medvedkami.
 eggy
Ojla!

Fajn je bilo včeraj. Kot je rekla Izyemna.....šlo smo v zmernem tempu Domačici naproti :) Njami!!! Hvala.....je prou pasa.... še kdaj!

Luzr.....zamudu si.....ti rečem. Sem se trudila, te vabila.....pa.....nič :)

Se vidimo...mogoče že v nedeljo!

lp,eggy
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA