prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
janez.ferlic napisal/-a:... V glavnem jaz bom ob 18.00 pri spomeniku ...

Jaz pa 15 - 20 min prej na štartnem mestu zadnjega Fotrovega teka. 8) Zakaj?
1) Zato, da se takoj "losam" asfaltnega odseka. :D
2) Ali pa jo v skladu s trenutnim navdihom lahko uberem kar po "tvoji" trasi ob Kokri navzgor. :wink:

PS:
Končni dnevni cilj je itak en sam. :toast:
Uporabniški avatar
 mitjas
janez.ferlic napisal/-a:Sam ne mislim pretiravati s tempom-tam okoli 4:30-4.45 ker je v planu regeneracija

Tm okoli 4:30 je bil samo prvi kilometer, potem je pa spet letelo. Janez sej ne znaš počas laufat :wink:
So pa grozeči črni oblaki odvrnili marsikoga od tekanja, tko da nismo mel nobene gužve :D zato so z lahko padali letošnji rekordni časi :lol:
Uporabniški avatar
 lojzeP
mitjas napisal/-a:
janez.ferlic napisal/-a:Sam ne mislim pretiravati s tempom-tam okoli 4:30-4.45 ker je v planu regeneracija

Tm okoli 4:30 je bil samo prvi kilometer, potem je pa spet letelo. Janez sej ne znaš počas laufat :wink:
So pa grozeči črni oblaki odvrnili marsikoga od tekanja, tko da nismo mel nobene gužve :D zato so z lahko padali letošnji rekordni časi :lol:

.... ki so bili kot naročeni za relaksacijo v horizontali :oops:

skoz boljši smo ( sledimo Matevžu ), še analiza ni več tako časovno omejena, le zapitki so vedno isti ..... :D
Uporabniški avatar
 valena
Vlajko napisal/-a:2) Ali pa jo v skladu s trenutnim navdihom lahko uberem kar po "tvoji" trasi ob Kokri navzgor. :wink

Na tem delu ob Kokri je tudi meni zelo všeč(ovčke pa šumenje slapov). Od doma sem v minutki pri reki, le da običajno zavijem pri Hotemažah čez most nato pa skozi Dobravico do ograje pri Brdu,nazaj pa tečem po gozdni poti,ki gre tik ob Kokri.Variant je veliko.Mogoče pa se kdaj še srečava.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
če se ne motim, so včeraj Blejci (in Blejčani) okupirali brdski oval :wink: :D . dečktov na kupu, da je blo kar črno..... oz. zeleno (laški kozlički :drink :twisted: ). še dobro, da sem že odtekla svoje - je bila potem sigurno kar gužva na progi :D . dali so si opraviti tudi z enim napsihiranim tipom, ki mu ni bilo povšeči :argue: parkiranje pred vhodom za golfiste :lol: :lol: :lol: . upam, da so kljub vsemu opravili dober trening :wink: .
Uporabniški avatar
 mitjas
metkamarjetka napisal/-a:če se ne motim, so včeraj Blejci (in Blejčani) okupirali brdski oval :wink: :D . dečktov na kupu, da je blo kar črno..... oz. zeleno (laški kozlički :drink :twisted: ). še dobro, da sem že odtekla svoje - je bila potem sigurno kar gužva na progi :D . dali so si opraviti tudi z enim napsihiranim tipom, ki mu ni bilo povšeči :argue: parkiranje pred vhodom za golfiste :lol: :lol: :lol: . upam, da so kljub vsemu opravili dober trening :wink: .

Mal se motiš, Blejčan je bil le en :wink:
Nas je blo pa kar 14, smo pa odtekli po skupincah, tko da nismo delali prevelike gužve. Nas je pa 5 odteklo krog v FiveFingers-kah, dva junaka celo dva :D
Trenig je bil pa več kot odličen :lol:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
valena napisal/-a:No zdaj mi je pa jasno,zakaj je bila danes dopoldne proga okoli Brda vidno pod vplivom erozije!

:lol: :lol: :lol:

saj veš kako pravijo: red bull - pardon - laška flaška - ti da kriiiiiiiila :twisted: so divjali ko nori :wink:

hec! :laola so kar "tapravi" !!! predvsem tisti s five-finger-cami - so mi simpatični :D
Uporabniški avatar
 valena
Verjetno mora biti dober občutek, ko tečeš s takimi copatki. Mitja kakšni so bili pa tvoji občutki po pesku?
Uporabniški avatar
 mitjas
Odkar so cesto "poglihali" je lepše tečt. Včeraj je bil najhujši nalet na enega od storžkov na poti, drugače pa fajn zabolijo tudi kakšni mal bolj ostri kamnčki, sploh na delu kjer pristajaš :?
Je pa tudi res, da je vsakič mal lažje, jest tečem v njih približno 1x na teden.
Aja, najboljša podlaga za FFjke je trava ali pa ne preveč zbit makedam brez večjih kamnov.
Uporabniški avatar
 valena
Me je kar malo zamikalo,da bi probala.Že pred leti sem šla bosa naTriglav,sem se vsem smilila,ke so mislili,da nimam za čevlje. Ampak hoja je bila prav prijetna,skale so fletno hladile vroča stopala in niti enega žulja ni bilo.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Danes se boste morali znajti brez mene. :) :wink:
Jaz bom kolovratil po svoji okolici, če se bo vreme vsaj malo umirilo. 8)
Uporabniški avatar
 SasoP
Looooooojzeeeeee, kje si??? Sicer pa zelo lepo, cela kopica smejočih se srnic (ena še posebej lepo), zoprnih mušic na vzhodu in opustošenje po toči na severu. :laola
Uporabniški avatar
 lojzeP
tm, k smo se vidli, sva/smo bila/i do trde teme ( detajli zgolj osebno ) :twisted:
a ti pa takoj za šank, pa tam športnike iskat :lol: res škoda, ampak čez teden dni, pa veš kaj te čaka .... sej ni več taka novost :drink sa nogu
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA