prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Tole danes je pa spet letel. Vsaj za moje pojme. :shock:

Do vznožja Golovca je bil idealen tempo. Sem mislil da bo tako do konca. Ja pa ja de!! V hrib se je začelo. Utrgalo se je Sukarju, Aviju in Alenu. Nisem uspel sledit. Zaostal sem za dobrih 100. metrov. Navzdol je šlo kot sneta skira. Na ravnini pa niso nič poustil. :shock:

Sem skoraj izdihnil ko sem jih lovil. Sploh ne vem kaj me je pičilo, da sem se v to sploh podal. In tak peklenski tempo je bil skoraj do Letališke. Se dobro, da je moral Sukar v grmovje, ker niti pit več nisem uspel. Cuzanje vode iz kamele je bil prevelik zalogaj za moja pluča. :shock:

Na koncu je GPS pokazal 32,77 km, bruto čas 2:36:40, kar znese 4:47 m/km. :laola

Kmalu za nami so prišli tudi vsi ostali. Vsi pod 3 ure. :clap: :clap: PeterM se je na pot podal celo brez pijače.

Polovičkarji so prišli ravno ob pravem času za odhod na kavico.

GRB, a si ti tekel še domov? :D
Bravo fantje in dekleta :clap: :clap: :clap:

Ja takle je EčO, če greš z Sukarjem in AVIjem laufat :lol: :lol: :lol: takrat več leti, kot se laufa :lol: :lol:

Škoda, ker niste šli v nedeljo, vam bi družbo delal še zajc, saj se vrača v nedeljo ob 2:12 iz Zagreba :lol: :lol: :lol:
EčO napisal/-a:
GRB, a si ti tekel še domov? :D

Ja pa sem res :-)

Tiso okoli bezljanja v hrib se popolnoma strinjam. Mislim lepo sobotno jutro, ljudem se pa kr nekam mudi, pol pa terajo ko zmesani :-) Odlocil sem se da Golovec pretecem, ampak sledit jih pa za razliko od EČOta ne mislim. No in je tko tudi uspelo. Tako sem potem tja do AMZSja tekel sam. Vmes malo jedel, si privoscil postojanko za odtocit in potem so me ze ujeli yogo, MarijaT in PeterM pa smo potem druzno gulili PST do konca.

V cilju sem se najbolj razveselil mislim da Alena, ki je bil takrat definitivno moj najboljsi prijatelj ;). Zakljucek v Sombreru je bil prijeten, ker se ni mudilo domov. Familija uziva na morju, delo pa pocaka :-)

Ker me je AVI neki provociral da naj pritecem na start (familija je odpeljala druzinsko vozilo :) ) in se to ni povsem uresnicilo (sem dobil celo štop do BTCja), sem potem pac odtekel domov. Tako se je vsega skupaj nabralo skoraj za 50 km in bi tole porocilo pasalo celo v temo Ultra treningi
spela* napisal/-a:
zajc napisal/-a:Ko mačke ni, miši plešejo. Očitno bom danes moral sam na PST :--(

Jaz imam v soboto plan PST plus 10 ...

Opravljeno v obratnem vrstnem redu: najprej 10 (5 v eno in 5 v drugo smer) in nato še PST. :D

V prijetni družbi Raziskovalca (za vseh 43 :clap: ), Kairosa (za zadnjih 17 km ki sploh niso bili najtežji! :D ), Zajca (prvih 5 je v njegovi družbi minilo, kot bi mignil), Cormi in Mojculje (prednost PST-ja je, da tam človek vedno koga sreča in skupaj z njim čisto nenačrtovano preteče kilometer ali dva), za trenutek Classixa (ki je tekel v nasprotno smer) in še enega nepoznanega tekača, s katerim smo tudi odtekli nekaj 100 metrov in si izmenjali nekaj besed.
Dan se je tudi nadaljeval zelo lepo – tako rekoč popolno. Ampak to je že druga tema. :wink: :D
No, tudi mi: miciM, Zvone, Matevž in jaz, smo včeraj odtekli PST krog. Micim ga je sicer za malenkost skrajšala, smo pa z dolžino opravili s precejšnjo lahkoto. Se vidi, da je letos na števcu veliko več kilometraže kot lani. Ja, Ljubljanski maraton se bliža, konkurenca pa je tudi že napovedala neizprosen "boj" v drugem krogu. :D

Lp, Matjaž
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA