prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 metkamarjetka
SasoP napisal/-a:cela kopica smejočih se srnic (ena še posebej lepo), zoprnih mušic na vzhodu in opustošenje po toči na severu. :laola

če se smem nanašati na tole tvojo o "smejočih srnicah" - res nas teče veliko več žensk kot moških. ne vem zakaj nam ni dano, da bi še me z veseljem opazovale VEČ postavnih srnjakov ????? :wink: :twisted:
:D

drugače je blo pa včeraj prav prijetno, ker je bilo bolj hladno v primerjavi s perjšnjimi dnevi, tekačev (beri tekačic) precej (no, tudi svetla izjema dveh tekačev se je našla vmes :wink: ), tečnih mušic pa resnično za izvoz :evil:
Uporabniški avatar
 valena
metkamarjetka napisal/-a: da bi še me z veseljem opazovale VEČ postavnih srnjakov ????? :wink: :twisted:

:lol: :lol: :lol:
Kot mi je znano je v glavnem planu pri srnjakih ANA LIZA :drink !! Tko da bomo me :--(
Uporabniški avatar
 Vlajko
valena napisal/-a:... Kot mi je znano je v glavnem planu pri srnjakih ANA LIZA ...

En dan ena, drug' dan druga. :D :)

Drugače pa, za sredo še nimam opravičila, torej bom tam. 8) :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lojzeP napisal/-a:standardna sreda ob 18.00 .....

ha fantje, danes vam bom kar na biciklu sledila :-- . se zna zgodit, da vas celo prehitim :mrgreen: :twisted:

.....koleno nekaj štrajka že od Trojk naprej :--(
Uporabniški avatar
 valena
Vlajko napisal/-a:En dan ena, drug' dan druga. :D :)

Posledice ANE in LIZE so postale očitne!! Se samo hecam Vlajko,upam,da se kmalu pozdraviš in prideš med redke srnjake!! :)
Zdajle sem odtekla češnjo(oval) s pecljem kar od doma približno 14 km in srečala celo enega srnjaka :?: sem mislila da so že izumrli!
metkamarjetka popoldne pa le glej,da boš imela vse pod kontrolo. Kolo je super za kolena bova lahko skup duatlon trenirale :lol:
Fajn se mejte danes popoldne....pa uspešno analizo....
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
valena napisal/-a:metkamarjetka popoldne pa le glej,da boš imela vse pod kontrolo. Kolo je super za kolena bova lahko skup duatlon trenirale :lol:

kljub vsemu sem si tisti dan spravila v tekaške copate (mi duša kr nekak ne da .... :wink: ), tako, da z duatolonom še nekaj časa ne bo nič :--

btw: kje si ti???? tvojo boljšo polovico na ovalu srečujem skoz na skoz, ti pa.... ah, saj vem: ti si tazgodna tička :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lojzeP napisal/-a:jutri, sreda stalnica 18.00 ...... :D

evo, spet bom zgrešila tele srnjake :evil: ......

nimate tapravega tajminga fantje ! ko boste vi štartali, bom jaz že na cilju :drink (limonado, da ne bo pomote) :wink:
Uporabniški avatar
 valena
Za danes že odtekla in za spremembo šla na vitaminsko analizo. V gozdu na Dobravici je bila ravnokar velika ponudba čisto naravnih modrih pilul v obliki majhnih kroglic,ki so visele z grmičkov.
mnjami :D

Ne smem povedat vsega,da mi vsega ne pojeste :evil:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jutri ob 18.00 štartam na vzhodni strani. :wink: (Jaz najbrž spet "Kokra" varianto, če bom sam :D )

PS:
A kdo od "lokalcev" (Hotemaže, Tupaliče, Breg,...) ve, čemu služijo nekakšne "skakalnice" na desnem, zelo strmem, bregu Kokre, nasproti Hotemaž ali Tupalič? Opazil sem celo opozorilo o prepadu. :?:
Uporabniški avatar
 mitjas
Vlajko napisal/-a:Jutri ob 18.00 štartam na vzhodni strani. :wink:

Mi pa ob spomeniku tokrat za spremembo ob 18:30 :--
Uporabniški avatar
 valena
Vlajko napisal/-a:A kdo od "lokalcev" (Hotemaže, Tupaliče, Breg,...) ve, čemu služijo nekakšne "skakalnice" na desnem, zelo strmem, bregu Kokre, nasproti Hotemaž ali Tupalič? Opazil sem celo opozorilo o prepadu. :?:

Tele skakalnice so najbrž namenjene telim frajerjem:
http://www.mojvideo.com/video-downhill- ... 68cf09e39f

Ne vem pa,če si upajo skočit prav v prepad,morda pa res! :shock:
Uporabniški avatar
 Vlajko
A bo danes kdo tekal po ovalu? Jaz sem sicer svojo današnjo desetko že "odradio", bi vas pa z veseljem prišel zvečer malo pogledat (peš iz Drulovke do Brda), če bi vedel, da je kdo tam. :D :wink:

PS: @Valena :arrow: hvala za odgovor, tudi sam sem sumil "downhill-arje", a se mi tisto pobočje vseeno zdi nekoliko prenevarno. :) :?:
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA