prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
Danes je dovoljeno spanje, jutri je nov dan. (nekoliko predelan Kučan). :)

Skratka, jutri po šesti uri zvečer, evo mene opet na istoku. :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
kar trenirej Vlajko, da ne boš v soboto najšibkejši člen .... :roll:

tudi mi štartamo, ko bosta kazalca najbolj oddaljena v vertikali- pa še dva firkelca se bomo dali prosit ....
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ne, ne bom najšibkejši člen, saj tekel jaz bom NEE ... :--
Lepo jo bom peš mahnil po meni neznanih terenih mimo Slivniškega jezera. :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Vlajko napisal/-a:Ne, ne bom najšibkejši člen, saj tekel jaz bom NEE ... :--
Lepo jo bom peš mahnil po meni neznanih terenih mimo Slivniškega jezera. :wink:

A 15litrski CB ze mas? :D
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
včeraj me je vreme (sopara) skoraj ubilo :evil: :( . še dobro, da je vsaj malo senčke na ovalu..... na cilju sem v šusu spila en liter limonade :drink :drink :drink

ampak Vlajko je pa hudičevo dobro zgledal po parih kilometrih :clap: (ja, sva se srečala tam nekje na Beli, malo pred mostičkom :D - jaz sem šla v nasprotno smer, ker sem pri mostičku obrnila )....
Vlajko: ko te srečam naslednjič, te sigurno ustavim za sekundo, dve :D ! da ne bomo kar eden mimo drugega dirkali :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Vlajko
metkamarjetka napisal/-a:Vlajko: ko te srečam naslednjič, te sigurno ustavim za sekundo, dve :D ! da ne bomo kar eden mimo drugega dirkali ...

Ja, škoda, ker te še osebno nisem spoznal, bova naslednjič res spregovorila besedico, dve. Kar ustavi me. 8) :D

Sopara je bila včeraj res neznosna, sem si kar želel ene manjše plohe, a je nisem dočakal. :twisted:

PS: Precej bolj znosno vreme je kasneje bilo v Brunarici (Več ali manj standardna zasedba Press) :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Vlajko napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:Vlajko: ko te srečam naslednjič, te sigurno ustavim za sekundo, dve :D ! da ne bomo kar eden mimo drugega dirkali ...

Ja, škoda, ker te še osebno nisem spoznal, bova naslednjič res spregovorila besedico, dve. Kar ustavi me. 8) :D

Sopara je bila včeraj res neznosna, sem si kar želel ene manjše plohe, a je nisem dočakal. :twisted:

PS: Precej bolj znosno vreme je kasneje bilo v Brunarici (Več ali manj standardna zasedba Press) :wink:

ja, deževalo je povsod, samo na Brdu ne :evil:

verjamem, da je blo potem v Brunarci bolje - tudi preostala ekipa dečkotov je hitela, da bi bila čim prej tam :D
Uporabniški avatar
 valena
Ali je možno,da me je prejšnji teden prehitel, med tekom na vzhodnem delu ovala, Vlajko na kolesu? Zavil je,če sem prav videla, proti Bregu! Ga imam na sumu,da hodi downhill trenirat na tiste skakalnice. :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
To si me pa zamenjala s kom, saj Vlajko letos (kje so tista leta, ko so se obračali tisoči km letno) sploh še ni šel pogledat svoje kolo v klet. :--(

Pa še nekaj drži; tebe okoli Brda še Button v formuli ne bi prehitu (no ja, Tini morda) :arrow: si hitra k' blisk. :clap: :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
valena napisal/-a:Ali je možno,da me je prejšnji teden prehitel, med tekom na vzhodnem delu ovala, Vlajko na kolesu? Zavil je,če sem prav videla, proti Bregu! Ga imam na sumu,da hodi downhill trenirat na tiste skakalnice. :lol:

to je pa toliko verjetno, kot, če bi se mm po teku ustavila 10 m pred avtom, in pobrala krono s tal ....
Uporabniški avatar
 valena
Vlajko napisal/-a:To si me pa zamenjala s kom, saj Vlajko letos (kje so tista leta, ko so se obračali tisoči km letno) sploh še ni šel pogledat svoje kolo v klet. :--(

A tako,potem sem osumila napačnega srnjaka! Ja seveda, ko sem tako švistnila mimo ograje,kot blisk ,da oči niso mogle izostriti slike :mrgreen: Vse pride ob svojem času,tudi dan, ko prehitim Tinija :wink: Čist potihem vprašam,kolk pa Tini teče okrog ovala?
Hvala Vlajko za kompliment!
lojzeP napisal/-a:to je pa toliko verjetno, kot, če bi se mm po teku ustavila 10 m pred avtom, in pobrala krono s tal ....

Sem vesela,da mm krone ni potrebno pobirati s tal ,ker ji jo vedno pobereš ti in ji jo povezneš na glavo,ker si tak kavalir a ne! :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
ker nas je danes neprijetno :roll: presenetilo močno popoldansko žarčenje, smo se nekateri pač odločili, da potapljaška oprema še ne more biti kar tako odložena v najtemačnejši kletni kot, in bomo jutri ob standardnih 18.30 ponovili vajo današnjih trmastih in vztrajnih ..... v upanju na vlago :idea:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Super, Lojze. :D
Tudi jaz sem bil včeraj med zabušanti in imam zato slabo vest. :oops: Ker pa se bom v soboto "gibal" po Nočni 10'ki, bom okoli Ovala danes delal "črnogorske intervale" (mešanico med ultrapolžjim tekom in hojo). :-- :wink:

Štart ob ca.17,30 :arrow: tam, kjer vi, nato pa izjemoma v nasprotno smer. (Čimprej "hop" po asfaltu Press) 8)
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lojzeP napisal/-a:in bomo jutri ob standardnih 18.30 ponovili vajo današnjih trmastih in vztrajnih ..... v upanju na vlago :idea:

jaz sem bila včeraj dopoldan tudi ena tistih vztrajnih in trmastih :-- sicer ob popolnoma napačnem času - scalo je (sory izrazu :wink: ) kot iz škafa :evil: .... ampak sem odpeketala tistie zastavljene kilometrčke ! no, ko sem se, mokra kot miš vrnila na izhodišče se je dež naveličal in dal prednost sončku :evil: :evil: :evil:

sedaj me oval ne bo videl dober teden, ker grem na dopust :-- , se pa zna zgoditi, da bom ponovno preverjala poti na Goričkem in tam okrog Banovcev :wink:
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA