prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
Tistega dela poti nisem še nikoli tekel, vseeno pa občasno nekoliko hitreje stopim proti vrhu. Moj OR je slabih 21 minut, a sem bil takrat dobrih 10 kg lažji. :D Trenutno pa ne bi bil kaj prida hitrejši od tebe, vprašanje, če sploh ... :wink:

PS:
@metkamarjetka: Upam, da oba misliva isto markirano pot, ki pelje na vrh mimo krokodila :arrow: začetek steze na vrhu klanca. :?:
Uporabniški avatar
 valena
Marcy prav lepa hvala za odgovor! :) Očitno,da sploh ne smetiva, ampak da sva navdušili še vsaj metkomarjetko :) . Marcy a mogoče veš,če obstaja kakšna pot pod Javorjevim vrhom,ki bi peljala v dolino Bistrice(do plezalnega vrtca).
Metkamarjetka spomnim se, da sem si enkrat(najbrž še v osnovni šoli) merila čas hoje na Jošt od vznožja,kjer se začne prvi klanec.33min je bilo, če se prav spomnim.Smo šli kar od doma peš,ker sem tam blizu doma.A si ti tekla gor?
Metkamarjetka in Vlajko tista pot po kateri sta tekla se pa imenuje na Sodarjevo smrt. Če se motim,naj me kdo popravi.
Skoraj sigurno sta šla po isti poti,ker druge tam ni,razen če greš precej naokrog.
Uporabniški avatar
 Pingo
Ne pozabite Šmarjetno,tko spotoma za ogrevanje,potem pa spust navzdol in vzpon na Jošta.Seveda potem še spust nazaj na izhodišče v Stražišču.Too bo naneslo od 10-15km in 600-800vm,čisto odvisno katero varianto si izberete.Je jih pa ITAK ogromno tako,da mogoče so kakšne zaradi poraščenosti s praprotjo sedaj neuporabne--variante kjer gremo med borovničkami v smeri Bitenj in potem Jošt napademo iz smeri Čepulj--noo ta je daljšaa.
Sodarjeva smrt :shock: :shock: ufff jaz jo poznam samo kot Sodarjeva,ter grem poredkoma tam gor,kajti tista potka,ki pri krokodilčku zavije desno je prav lepo tekaška in meni osebno veliko lepša.Tudi za navzdol :wink:
Čas @metkamarjetka pa je čisto cool :wink: ,ne se s tem obremenjevati,drugič začni rajši čisto spodaj in spotoma ujameš še Šmarjetno.So prav luštne potke pod njo,proti večeru pa se vedno pokaže tudi kakšna srnjad na travnikih.
Če pa kdo ni s tem zadovoljen pa se lahko podaljša na Mohorja in nazaj,pa je zopet kar nekaj variant :wink:
Meni najljubši pa je tris lokalnih vrhov
Stražišče-pod Joštom-Špičasti vrh-ribogojnica-Jošt-Šmarjetna
Uporabniški avatar
 Vlajko
Razumem! :)

Ampak me vseeno danes žal ne bo. :(
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 29 Jul 2009, 15:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 marcy
valena napisal/-a:Marcy prav lepa hvala za odgovor! :) Marcy a mogoče veš,če obstaja kakšna pot pod Javorjevim vrhom,ki bi peljala v dolino Bistrice(do plezalnega vrtca).

Valena, sorry za pozen odgovor, nisem namreč opazila vprašanja :? . Mislim, da vem katero pot misliš. Poznam. Povsem na koncu Bistriške doline (ko se cesta povsem konča) greš skrajno desno po zelo ozki in precej slabi poti navzgor. Pot vodi ves čas po grebenčku, a je zelo slabo vidna :shock: , mestoma bolj poraščena. Kozja stezica. Prideš pa kakih 10 min pod Javorjevim vrhom na stezico, ki vodi na Srednji vrh iz Jakoba (na ovinku malo naprej od studenca pod Javorjevim vrhom pri enem večjem mravljišču).
Upam, da sem ti dovolj jasno napisala in se boš znašla med vsemi tistimi travicami. Sedaj, ko je suho, je prav prijetno v tej smeri, a je pot zelo osamljena. Mislim, da redko kateri zaide po tej poti navzgor, kar se hitro opazi :wink:..
Uporabniški avatar
 valena
Hvala Marcy,zdaj približno vem kje gre pot,super da obstaja in upam,da se že ni preveč zaraslo :wink: . Grem kmalu pogledat tele kozje stezice.Mi je tisti konec všeč,prav zato ker ni tako obiskan,pa še ni tako soparno(še posebej dopoldne).
 marjan
V sredo startamo ta počasni ob 18 30, ta hitri pa ob 19 uri. Torta bo .... skok v novo desetletje pa tudi :wink:

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 Loni
Ali pa če štartava že jutri, bo še najbolj zihr, glede na dejstvo, kako se najina Renojčka obnašata zadnje dni.
  • 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA