prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Moj zadnji PST nosi datum 2.1.2010 :oops: , počasi bo treba razmišljati, da spet enkrat obkrožim Ljubljano. no po delčkih mi še nekako gre, cel se pa zgleda nekod zatika :lol: .

:wink:
ps: ampak ta vikend je premrzlo :D :D :D
miciM napisal/-a:Moj zadnji PST nosi datum 2.1.2010 :oops: , počasi bo treba razmišljati, da spet enkrat obkrožim Ljubljano. no po delčkih mi še nekako gre, cel se pa zgleda nekod zatika :lol: .

miciM, bomo naredili eno PST akcijo :D ...ampak sedajle je res malo Slika
miciM napisal/-a:Moj zadnji PST nosi datum 2.1.2010 :oops: , počasi bo treba razmišljati, da spet enkrat obkrožim Ljubljano. no po delčkih mi še nekako gre, cel se pa zgleda nekod zatika :lol: .

MiciM, tudi jaz čakam na čisto majceno otoplitev, ali bolje - da preneha to pihanje :twisted: , pol pa tudi jaz grem na še en PST. Bravo pa vsi, ki ste se okorajžili. Saj zajca sploh ne omenjam, on sploh ne zna drugače :clap: . Brrrrrrr, res ne vem , na kaj se greje. :idea:

AVI, vse ok, samo jaz pridem kumi enkrat okrog :oops: , ko se ti prismeješ že drugič :laola
Danes je Raziskovalec rekel, da gre PST in računam, računam, da bom 4 ure sama doma. Ponavadi to res ni problem, danes je pa bil. Če sem doma, potem pa tuhtam ali pa pospravljam, kar res ni prav nič zabavno.
Raziskovalec me je vabil, da naj grem z njim in sem se premaknila in šla.
Bilo je res super, mraz sploh ni bil naporen, ravno obratno: nog sploh nisem čutila, žeje tudi ne, utrujenosti pa ravno tako ne. :-)
Seveda sva srečala MAtjažaV, čakala sva še na Classicsa, pa ga ni bilo od nikoder.
No, PST je res super, žal celega še dolgo ne bom videla. Mogoče enkrat letos polovička.

Sončka
Sončka napisal/-a:Danes je Raziskovalec rekel, da gre PST in računam, računam, da bom 4 ure sama doma. Ponavadi to res ni problem, danes je pa bil. Če sem doma, potem pa tuhtam ali pa pospravljam, kar res ni prav nič zabavno.
Raziskovalec me je vabil, da naj grem z njim in sem se premaknila in šla.
Bilo je res super, mraz sploh ni bil naporen, ravno obratno: nog sploh nisem čutila, žeje tudi ne, utrujenosti pa ravno tako ne. :-)
Seveda sva srečala MAtjažaV, čakala sva še na Classicsa, pa ga ni bilo od nikoder.
No, PST je res super, žal celega še dolgo ne bom videla. Mogoče enkrat letos polovička.
Sončka

Ob takih zapisih človeku ne more biti žal, da je naredil (le) 13 km z veliko logističnih (2 avtnih) kombinacij. Je pa ta del PST-ja res najlepši (Fužinski grad - Dolgi most)
@Sončka...lahko si samo predstavljaš, kako bom vesel srečanja s teboj, ko sem tudi Razy-a vedno vesel. Tudi včeraj sem nekaj malega odtekel ''ponajlepšemdelu'' PST-ja. Definitivno se letos kaj ujamemo. Uživajta!

LP
Matjaž
Jutri se proslava ob kulturnem dnevu prične ob 6:00 "pri zajcu" lahko pa se pridruzite tudi kje ob poti ;-)

Recital z naslovom "Pa kaj nam je tega treba pri -10" se bo odvijal ob vsaki temperaturi.
grb napisal/-a:Jutri se proslava ob kulturnem dnevu prične ob 6:00 "pri zajcu" lahko pa se pridruzite tudi kje ob poti ;-)

Recital z naslovom "Pa kaj nam je tega treba pri -10" se bo odvijal ob vsaki temperaturi.

Rajcata, rajcata,..... :lol: :lol:
Classix napisal/-a:@Sončka...lahko si samo predstavljaš, kako bom vesel srečanja s teboj, ko sem tudi Razy-a vedno vesel. Tudi včeraj sem nekaj malega odtekel ''ponajlepšemdelu'' PST-ja. Definitivno se letos kaj ujamemo. Uživajta!

LP
Matjaž

Tako lepo si napisal, da če se srečamo, gremo kar na pijačo. :-)
Nekoliko se je že otoplilo, zato ne bomo nič kaj čakali...čas je za akcijo... :D :D

Torej:
KDAJ: nedelja 19.2.2012 ob 7.30 uri (da smo prej fertik :lol: )
KJE: Fužinski grad
TRASA: PST seveda (možnost vseh variant: cel/polovička/četrtinka/.../peš/s kolesom/...)
Obvezna oprema: :D :lol:
Za konec pa na zasluženo kavico... :D

Cel
1. AVI
2. Sukar
3. ...

Polovička
1. Andreja
2. Helena
3. ...

Torej to je to....brez filozofije. :lol:
  • 1