prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

nana
Loni napisal/-a:Ali pa če štartava že jutri, bo še najbolj zihr, glede na dejstvo, kako se najina Renojčka obnašata zadnje dni.

Še dobro, da imam "back up" :roll:
Uporabniški avatar
 lojzeP
dogaja, dogaja :D
obljubljeno se bo očitno zgodilo ...... se že veselim štirice, pa tudi obiska dislociranih :roll: se govori .....
 marjan
Prostor v gostišču Dežman rezerviran od 20 ure dalje. :D (da grem lahko peš domov :wink: )

Vsi udeleženci treninga vabljeni k Dežmanu na analizo, kjer se bo razrezala tudi torta :)

Ob 18 30 predlagam start brdskih novincev (Loni, .... z mojo spremljavo). Ta resni pa startajte ob 19 ali pa kakorkoli pač.

lp
Marjan
 nana
marjan napisal/-a:Ob 18 30 predlagam start brdskih novincev (Loni, .... z mojo spremljavo)

Ja, ja... jaz je tudi ne bi spustila iz oči :) Ampak dotična zadeva se bo nahajala pri meni... :lol:
Loni, vzemi dve žlici s sabo, če se cilj "zgodi" kaj prej... imam spet Renojčka :roll:
Uporabniški avatar
 Loni
nana napisal/-a:
marjan napisal/-a:Ob 18 30 predlagam start brdskih novincev (Loni, .... z mojo spremljavo)

Ja, ja... jaz je tudi ne bi spustila iz oči :) Ampak dotična zadeva se bo nahajala pri meni... :lol:
Loni, vzemi dve žlici s sabo, če se cilj "zgodi" kaj prej... imam spet Renojčka :roll:

Kaj zdaj to pomeni, da bom morala hitro stopit? :wink:
Bom vzela kar zajemalki, pa bo, menda imamo glih dve.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Kot berem se bo tu nekaj dogajalo. :D

Dva štarta :roll: , ob 18:30 počasni, ob 19:00 pa ta hitri, a jaz bi moral potem štartat 18:45? :lol:

Mikavna je ta druščina, pa še ura je ugodna. :D
Uporabniški avatar
 ROSI64
marjan napisal/-a:Spomenik je pri vhodu za golf, tam kjer se začne makedam.

V kateri smeri, urinega kazalca ali obratno ? A se da tam tudi parkirat. Veliko sem fotografiral delegacij na brdu, samo kje je spomenik pa res ne vem :(
Uporabniški avatar
 ROSI64
Jaz sem bil na fotrovem teku 2006, a to je tu,kjer je bil takrat start ? Saj res tam je tudi vhod za golf, ne vem pa kje je spomenik.
Uporabniški avatar
 ROSI64
OK pridem, :D da le ne pride kaj vmes. Kolk bo pa tempo za tiste ki štartajo ob 19h, malo informativno, da ne bi potem kaj zamudil, če bom prepozno v cilju. :)
Uporabniški avatar
 mitjas
"Ta hitri" ki ponavadi startamo ob 19ih letimo okrog od 42-43 do 50-52 minut :D
Čisto odvisno od razpoloženja posameznika, ponavadi smo skupaj le prva dva kilometra potem se porazdelimo po ovalu, da imajo nasproti tekajoče tekačice več za videt :lol: :lol:
  • 1
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA