AVI napisal/-a:ampak ob torti smo pa na nekaj pozabili
...tako, da marjan malo z zamudo...happy birthday
Matr, pa res, no, še ena, sicer uvožena lublanska srajca, se je imela fajn. Hec, nana ni mogla verjet, da sem bila prvič na Brdu (izpustimo tisto špijoniranje prejšnji teden), ko sem si celo tablo za Brdo uspela pogledat. V tretjem mimohodu, potem ko so me opozorili, sem celo opazila mamutko, ma jo je bilo treba it res od blizu pogledat. Tek pa čisto fajn, eni so sicer morali dat kamnje v kak žep, da so lahko šli tako počasi, ma ... pridemo spet, no, jaz definitivno, če ne na drugo, pa na štruklje.
No, hvala Marjanu zato, da je jezik stegnil, za gostijo in družbo na teku, pa Lojzetu, ker je tako dobro skrbel, da me niso muhe požrle. In seveda nani, da me tako pridno vozi v gorenjske konce. Pa njen Renojček se je tokrat lepše obnašal. Greva danes tudi
Pa še tak gromozanski traktor sem videla, da za tistega spregledat bi morala bit pa res slepa. Čeprav naj bi bili mamuti tudi bolj orjaške sorte. Bo treba še kaka druga očala razen sončnih na nos dat.
Pa še en plus, malo spominja na domače tekarije, tle me ni nobeden čudno gledal, če sem na glas pozdravljala mimobežeč folk, očitno so samo na PSTju tako čudni.