prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 AVI
Tako, pridem še malo na gorenjski konec pogledat...plan imam dva krogca oddelat...prvi štart cca. 18.10 potem pa drugega ob 19-ih.... tak, da če ima kdo čas in voljo... :D :D :D
 nana
AVI napisal/-a:...ROSI, bomo pa potlej enega skupaj odlaufali...

Pripelji še Andrejo. Počasni štartamo ob 18.30. Z Loni preideva nekaj prej.
 nana
mitjas napisal/-a:Tole pa bo danes naval iz ljubljanskega konca :o

Razlog gre iskati tule:
viewtopic.php?f=53&t=12258
Nazadnje spremenil nana, dne 19 Avg 2009, 16:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Jaz se že veselim novih poznanstev na novi lokaciji. :D

Da vsaj malo vrnemo ljubljančani Marjanu obisk K-rožnika. :)
Uporabniški avatar
 ROSI64
Preživel lep zaključek dneva v Kranju. :D

Najprej se moram zahvalit Marjanu za povabilo na tek in praznovanje rojstnega dne. :drink Zelo lepo nas je postregel v bližnji gostilni. :toast: Marjan še enkrat hvala. Loni je pa poskrbela, da praznovanje ni minilo brez torte. :clap:

Spoznal spet nekaj novih obrazov TF. Zahvaljujem se tudi AVI-ju za prijetno družbo in klepet na teku. Pa naj še kdo reče, da AVI ne zna počasi tečt. Imela sva tempo 5:16 min/km, kar je meni povsem odgovarjalo, saj sem tekel v aerobnem območju, tako kot je bil tudi plan teka za danes. :)

Zahvala tudi vsem ostalim za prijetno družbo in klepet. :D
Uporabniški avatar
 AVI
...ja, res je tokrat smo šli ljubljančani malo na gorenjsko pogledati, kako in kaj... :D :D ....bilo je super....prvi krog je letetelo kot "hudič"....drugi pa je minil v prav prijetno sproščenem vzdušju, ma sva se z ROSI-jem zaklepetala je krog minil "en, dva, tri" ...potem pa še praznovanje...odlična jedača in pijača...in seveda za čisti konec še odlično pecivo in torta....ampak ob torti smo pa na nekaj pozabili :oops: :oops: ...tako, da marjan malo z zamudo...happy birthday
Uporabniški avatar
 ales
Po dolgem času sem spet odtekel celo Brdo. Žal sem doma pozabil nogavice in sem šel prvič cel oval v FFcah. Presenetljivo sem odtekel brez težav, še danes ni čutiti kakih posledic.. No ja, res pa sem tekel zeloooo počasi - a se jih je vseeno celih sedem minut pod trimestno številko nabralo, Tini.. Po dolgem času sem srečal Gorazda na ovalu.

Kljub precejšnji vročini, nadvse primerni priložnosti in kar veliki žeji nisem vase spravil več ko tri pive, tko da si skor ne upam prijavit na Viteško prireditev konec avgusta..

Ja Marjana smo kr dobro obrali, prav mu je, kaj je pa izbral tko fensi brunarco za praznovanje. Drugače pa so bili uni kosi s***e res dobri. Kr topil so se v ustih.. Na koncu pa še dve sladici, se pravi dvakrat po dve.. mljask. Hujšal bomo pa enkrat drugič.

Lojze je imel malo demonstracijo reakcijskih časov šprinterjev in ker se je zamenjalo osebje pri Dežmanu tudi ni imel težav z naročanjem pijače.

Prav prijeten večer, skratka!
Uporabniški avatar
 Loni
AVI napisal/-a:ampak ob torti smo pa na nekaj pozabili :oops: :oops: ...tako, da marjan malo z zamudo...happy birthday

Matr, pa res, no, še ena, sicer uvožena lublanska srajca, se je imela fajn. Hec, nana ni mogla verjet, da sem bila prvič na Brdu (izpustimo tisto špijoniranje prejšnji teden), ko sem si celo tablo za Brdo uspela pogledat. V tretjem mimohodu, potem ko so me opozorili, sem celo opazila mamutko, ma jo je bilo treba it res od blizu pogledat. Tek pa čisto fajn, eni so sicer morali dat kamnje v kak žep, da so lahko šli tako počasi, ma ... pridemo spet, no, jaz definitivno, če ne na drugo, pa na štruklje.
No, hvala Marjanu zato, da je jezik stegnil, za gostijo in družbo na teku, pa Lojzetu, ker je tako dobro skrbel, da me niso muhe požrle. In seveda nani, da me tako pridno vozi v gorenjske konce. Pa njen Renojček se je tokrat lepše obnašal. Greva danes tudi :wink:
Pa še tak gromozanski traktor sem videla, da za tistega spregledat bi morala bit pa res slepa. Čeprav naj bi bili mamuti tudi bolj orjaške sorte. Bo treba še kaka druga očala razen sončnih na nos dat.
Pa še en plus, malo spominja na domače tekarije, tle me ni nobeden čudno gledal, če sem na glas pozdravljala mimobežeč folk, očitno so samo na PSTju tako čudni.
 nana
Ja, včeraj smo preživeli popoldne (in večer) na Gorenjskem. Kar verjeti nisem mogla koliko je ura, ko sem prišla domov :) Še dobro, da mi avto ni crknil npr. domov grede, ko sva bili z Loni že brez okrepčila :lol:
Še bomo šli na Brdo, je bilo fajn. :D Marjan še enkrat hvala. :D
Uporabniški avatar
 Laufer
Jaz sem včeraj bolj malo tekel. Naredil sem samo 3 kroge (okrog spomenika) :D , medtem ko so drugi krožili po velikem ovalu Brda.
Pogostitev super, vzdušje prav tako, prav nobeden se ni šparal in gledal na kile, saj je bilo vse tako slastno.
Marjan :clap: , nani :clap: :driver: ter loni za super torto.
  • 1
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA