prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 mazi
Pajo, tkole se pa ne smeš pustit prosit našim damam... :cry:
Uporabniški avatar
 niki
Mene danes žal ne bo, me je ujela viroza :(

Lepo proslavite!
Uporabniški avatar
 mazi
niki napisal/-a:Mene danes žal ne bo, me je ujela viroza :(

Lepo proslavite!
Hitro se pozdravi; da bo do Lublanca OK! :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Loni napisal/-a:
pajo napisal/-a:Danes me ne bo na Rožnik. Greva 1 počasno najino po asfaltu, probamo še malo superge ne bi v temi v neko korenino...
Uživajte.

Pajo, saj novih superg ne smeš testirat v temi, ker potem jih nihče ne vidi. To se res ne spodobi. Lahko pa jih testiraš ob petih v malo klanca, jih obmo vsi gledali in občudovali, če hočeš. :wink:

Pa veš kako so od oka Brooks - une kao ta lahke. Potem bom pa v nedeljo dušo spustil v njih. Bo pa vse odvisno od sotekača kako me bo gonil po progi. Upam, da dobro.
Uporabniški avatar
 Loni
pajo napisal/-a:Pa veš kako so od oka Brooks - une kao ta lahke. Potem bom pa v nedeljo dušo spustil v njih. Bo pa vse odvisno od sotekača kako me bo gonil po progi. Upam, da dobro.

Se pravi, da moraš definitivno priti ob petih, bom tudi jaz bruksice dala na noge, če ti bo slučajno v tvojih novitetah nerodno.
Uporabniški avatar
 Loni
mazi napisal/-a:
Kdor je že kdaj poiskusil dobrote od Cormi ve o čem govorim; se pravi danes ob cca. 18:00 bova vsaj midva v cilju (5rca je žal dobila virozo :cry: - hitro okrevanje ti želim) in takrat bo tudi en mali prigrizek... :toast:

Kratko in jedrnato, lahko vam je žal, ker niste prišli. Nam ni prav nič, smo na ta račun dobili še repete. Mljask mljask mljask. Cukr direkt v kri.
Nazadnje spremenil Loni, dne 21 Okt 2008, 19:08, skupaj popravljeno 1 krat.
 nana
pajo napisal/-a: Bo pa vse odvisno od sotekača kako me bo gonil po progi. Upam, da dobro.

He, he,he 8)
Uporabniški avatar
 Cormi
Loni napisal/-a:
mazi napisal/-a:
Kdor je že kdaj poiskusil dobrote od Cormi ve o čem govorim; se pravi danes ob cca. 18:00 bova vsaj midva v cilju (5rca je žal dobila virozo :cry: - hitro okrevanje ti želim) in takrat bo tudi en mali prigrizek... :toast:

Kratko in jedrnato, lahko vam je žal, ker niste prišli. Nam ni prav nič, smo na ta račun dobili še repete. Mljask mljask mljask. Cukr direkt v kri.

Ravno toliko je ostalo, da sem pocrkljala še virozno 5rco (pridemo tudi na dom press) :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Cormi napisal/-a:Ravno toliko je ostalo, da sem pocrkljala še virozno 5rco (pridemo tudi na dom press) :wink:

PS Naslednjič ti povem, kje stanujem, če bodo še kdaj kje kake drobtinice :wink:

Drugače sem si pa danes dala duška in sem malce pobezljala, seveda po hribu navzdol, pa še dva zgubljena policaja na konjih smo srečali. In Geeka smo pozabili na vrhu Rožnika, ker se nam je tako zelo mudilo v dolino preverjat vsebino Corminega prtljažnika.
Uporabniški avatar
 mazi
Lep krogec smo naredili in to zadnji letos po dnevni svetlobi. Cormi se je pa še enkrat izkazala (tudi sam sem imel nekaj ''junk fuda'', ki pa ni prišel v poštev ob njenih dobrotah:wink: ). Pa še lepa poteza na koncu z obiskom 5rce... :cast:
Uporabniški avatar
 AVI
...ja res, je prav fletno je bilo... :D :D ...z MiciM sva sicer odlaufala enega ravninskega....tako za občutek pred LJ maratonom.....no natančneje MiciM se je žrtvovala, da nisem tekel sam..... :lol: :lol: :lol: :lol:

...hvala še enkrat za dobrote...res je bilo odlično....mljask...mljask...
Uporabniški avatar
 miciM
Naj še jaz pohvalim torto, bila je res dobra, čeprav nisem ljubitelj smetane, ampak sadje, ke se je skrivalo pod smetano to je to.

No to, ni najbolj res, da sem se somo žrtvovala za AVIja, tudi meni je koristil tak malo hitrejši tempo pred maratonom, po ravnem

lep dan vsem

:wink:
Uporabniški avatar
 5rca
Cormi napisal/-a:
Loni napisal/-a:
mazi napisal/-a:

Ravno toliko je ostalo, da sem pocrkljala še virozno 5rco (pridemo tudi na dom press) :wink:

še enkrat hvala za tortico, Cormi, in K-Rožnikarjem, ker niso vsega pojedli :lol: sem jo pa komaj ubranila pred domačimi požrešneži :wink:
 spela*
TORTA je bila odlična! Hvala, Cormi! :D

Tekli smo pa tudi. :D
Nazadnje spremenil spela*, dne 22 Okt 2008, 13:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 mazi
spela* napisal/-a:Torat je bila odlična! Hvala, Cormi! :D

Tekli smo pa tudi. :D
Torat :laola
  • 1
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 433