Lepo proslavite!
Loni napisal/-a:pajo napisal/-a:Danes me ne bo na Rožnik. Greva 1 počasno najino po asfaltu, probamo še malo superge ne bi v temi v neko korenino...
Uživajte.
Pajo, saj novih superg ne smeš testirat v temi, ker potem jih nihče ne vidi. To se res ne spodobi. Lahko pa jih testiraš ob petih v malo klanca, jih obmo vsi gledali in občudovali, če hočeš.
pajo napisal/-a:Pa veš kako so od oka Brooks - une kao ta lahke. Potem bom pa v nedeljo dušo spustil v njih. Bo pa vse odvisno od sotekača kako me bo gonil po progi. Upam, da dobro.
mazi napisal/-a:
Kdor je že kdaj poiskusil dobrote od Cormi ve o čem govorim; se pravi danes ob cca. 18:00 bova vsaj midva v cilju (5rca je žal dobila virozo- hitro okrevanje ti želim) in takrat bo tudi en mali prigrizek...
Loni napisal/-a:mazi napisal/-a:
Kdor je že kdaj poiskusil dobrote od Cormi ve o čem govorim; se pravi danes ob cca. 18:00 bova vsaj midva v cilju (5rca je žal dobila virozo- hitro okrevanje ti želim) in takrat bo tudi en mali prigrizek...
Kratko in jedrnato, lahko vam je žal, ker niste prišli. Nam ni prav nič, smo na ta račun dobili še repete. Mljask mljask mljask. Cukr direkt v kri.
Cormi napisal/-a:Ravno toliko je ostalo, da sem pocrkljala še virozno 5rco (pridemo tudi na dom press)
Cormi napisal/-a:Loni napisal/-a:mazi napisal/-a:
Kratko in jedrnato, lahko vam je žal, ker niste prišli. Nam ni prav nič, smo na ta račun dobili še repete. Mljask mljask mljask. Cukr direkt v kri.
Ravno toliko je ostalo, da sem pocrkljala še virozno 5rco (pridemo tudi na dom press)
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA