prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

marjan
Zdaj ko štirka že pošteno pritiska name :wink: bi se družbi rad zahvalil za lep večer.

Najprej pa seveda Poloni za super torto in pecivo - HVALA. Ostalim pa hvala za lepe želje, sam pravim, da sem na pol poti, potem bomo pa videli :D

Nima vsak te časti, da pridejo Ljubljančani na Gorenjsko zaradi njega :laola in ste me res pozitivno presenetili, pa še z ovalom ste bili zadovoljni.

Lepo se imejte in uživajte,
Marjan
Uporabniški avatar
 lojzeP
jutri 20.00 zopet druženje ob hidraciji in predhodnim utrujanjem na ovalu, s štartom uro prej :idea: :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
Svoj dolg do tedenskega kroženja okoli Ovala sem izpolnil tako, da sem tekel od našega kampa do Koversade (Nekatere dobro izgledajoče "golice" so mi dale "ogromnu dodatnu trkačku snagu Press :D ) in nazaj. Izide se ravno za slabih 10 km. 8)

PS:
Prihodnjo sredo sem pa znova vaš alias pridem pogledat, če bo kdo dal za kakšno "mokroto". :wink:
Uporabniški avatar
 mitjas
Danes štart prestavljen na glavno parkirišče :!: Ura pa 18:45 :!:
Za razlog boste pa izvedeli tisti, ki se tam prikažete :-- (lahko tudi od pol 8ih naprej)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Evo mene s mora. :(

Moj ovalni tek bo seveda bolj samotne narave (as usual), štart pa zaradi pravočasnega zaključka kakšen "dobr frtau" prej. Ker me matra firbec (pa ne un s Kališča), kaj nam pripravlja vitez Zvezda, bom še jaz danes izjemoma začel in končal za ograjo. :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
mitjas napisal/-a:Za razlog boste pa izvedeli tisti, ki se tam prikažete

aja, še en mladi očka v kratkem :roll: važen, da bo zdravja, pa karkoli že to pomeni .... :D pridem na levo-desno varianto :idea:
Uporabniški avatar
 ales
Ja Mitja sem namatral, pravzaprav se je on v FFkah mogoče clo manj, ko jaz v RBkcah, vsaj po pulzu sodeč. Čas vsaj 5 min slabši kot pred leti za šalo. Je pa slavljenec pokazal, kaj se reče mrzla pijača še ob desetih. Plani, sken in ideje so pa tko neusahljiv vir čveka na tovrstnih analizah..
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Vlajko napisal/-a:Moj ovalni tek bo seveda bolj samotne narave

da se ti ni malo zareklo? :twisted:

ja, od najinega "cukanja za rokav" spet ni bilo nič, prav zato ker sta s tekaško spremljevalko prav fletno klepetala :D

sem se pa komaj privlekla do cilja :oops: - zaj... vreme :evil: , soparno, ne za dihat ... ni bil "moj" dan. mi je bilo žal, da sem sploh šla :!:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Metka, očitno sem te zadnjič zamenjal z drugo. :oops: :wink: V prihodnje pa me le pocukaj za rokav ali pa me naderi v smislu "kva s tko važn" :nono: , da se ne bom spet dva dni tolkel po glavi ter tuhtal in tuhtal. :)

Ja, včeraj je moj žalostni stavek o večni samoti očitno zalegel pa sem dobil prijetno družbo za enourni klepet. :D :wink:

Soparno je bilo pa res, a je Mitja po teku poskrbel za odlično regeneracijo. :D :clap:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Vlajko napisal/-a: .... "kva s tko važn" ....

to sem se tudi jaz spraševal, ker danes ni bilo odziva na brnenje tvoje ročne igračke - sej si rekel, da se dobiva danes na enemu,a :?:
sem moral tako ( skoraj ) sam dvigat nivo izostalih substanc po odlitju desetinke galona ...

aja, včeraj nas pa je bilo ravno standardno zadosti, da se ni delala škoda z viški v #. novega imena sicer nismo izbirali, bo pa zdravje vsaj od sredine oktobra zdržalo - a gremo stavit ( besedna zveza ki izumira ) :roll:
Uporabniški avatar
 mitjas
lojzeP napisal/-a:
mitjas napisal/-a:Za razlog boste pa izvedeli tisti, ki se tam prikažete

aja, še en mladi očka v kratkem :roll: važen, da bo zdravja, pa karkoli že to pomeni .... :D

:rol: :rol: človek vsak dan kaj novega izve :D

Aleš tale teden res ni za bit v formi, eni morajo clo intervale ponavljat :lol:
Bo pa kmalu mogl bit bolje, konec oktobra se res precej (pre)hitro približuje :roll:

lojzeP napisal/-a: a gremo stavit ( besedna zveza ki izumira)

Bomo stave odprli na analizi po Fotrovem teku - če bo šlo pod 41 :--

Aja, hvala družbi za pomoč pri praznenju skrinje :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
lojzeP napisal/-a:... danes ni bilo odziva na brnenje tvoje ročne igračke - sej si rekel, da se dobiva danes na enemu,a ...

Žal pri meni ni bilo brnenja, zgolj "vibra", katere nisem slišal. :oops: V igri je bil "še kar važen" službeni sastanak. :--

... Pa drugič, I hope so ... :wink:
Uporabniški avatar
 valena
Vlajko napisal/-a:... Samo še enkrat gremo spat ... :D :wink:

Aha jutri pa potem tečete ceeelooo noč :lol: A je to kakšen tek za katerega še ne vemo?
Nočni tek okrog Brda?
Uživajte vsi skup!
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA