prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uspešno odtekli današnji krog (letos moj 17.). Bilo je super. Po dolgem času sem imel družbo med tekom. Čisto nekaj drugega kot če tečeš sam. Enkrat za spremembo sem bil v zasledovalni skupini in nismo šli prav nič počasi - ravno prav. Nekajkrat smo lovili ubežnike s tempom krepko pod 5-timi minutami. To mi daje upanje, da mogoče le nisem tako počasen kot mislim da sem. Po dolgem času me tudi niso bolele noge. Sami plusi. Srečali smo tudi Raziskovalca in Pajota. Skratka, tole je treba še ponoviti.

Vsem hvala za družbo :clap:
Krog je sklenjen :D Hvala za dobro družbo in prijeten tempo, ki sem ga moral 2x prekiniti zaradi neprijetnih trebušnih signalov :( Sicer pa je vzrok znan in bo z lahkoto odpravljen.
Prav pridejo takšni teki in z veseljem se dostavim še kdaj izpod Kamniških gora, če se le termin poklopi :D

Imejte se skrajno lepo in se vidmo tisti moment, k se zagledamo :wink:
Scooby napisal/-a:Kakšen ste imeli povprečen tempo?

Eni pod 5:00 drugi nad 5:00 tko da se za vsakega nekaj najde. Nikoli nobenga ne pustimo da bi sam lutal okol Ljubljane :-)
Evo tudi sam sem včeraj naredil 4. letosnjo PST. Za druženje sem absolutno prepočasen, saj sem štartal ob sedmih, pa me je najbolj hitra skupina v kateri je bil tudi AVI ujela že pred Dolgim mostom. KLjub temu so si vzeli malo časa in smo malo poklepetali. Druga skupina z Zajcem me je ujela malo pozneje. Potem sem pa srečal še Pajota, ki pa je progo (delno verjetno) obračal v obratni smeri.
Ob 9:30 sem bil zmenjen s Spelino* skupino v Šiški. Ker so malo zamujali in me je začelo že malo mraziti, smo se uskladili tako, da sem nadaljeval v počasnem tempu, tako da so me pri Litostroju ujeli. Potem sem nekako poskušal slediti spočitim tekačicam in tekaču in smo za njih v pogovornem tempu, zame pa v maksimalnem še možnem, prišli na (moje) izhodišče. Spela in Kairos nekaj minut prej od ostale skupine. Skupina treh tekačic in enega tekača je nadaljevala pot, sam sem pa poklical vodilne, kako je kaj z analizo, a so bili že doma :D :oops: Se pravi začel sem pol ure prej, a so že odanalizirali in prišli domov. Norci :wink: :lol: Se pa ne čudim, ker sem sam rabil krepke 4 ure za traso. Nekoč je šlo pod tri ure in nekoč bo zopet tako.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 20 Feb 2012, 10:49, skupaj popravljeno 2 krat.
Kot je povedal že raziskovalec, je včeraj PST pretekla še ena skupinica tekačev oziroma tekačic.
V čast mi je, da sva s Kairosom v Ljubljano privabila tudi dve Gorenjki: Susanne in še eno Špelo, ki (še) ni na forumu. Dekleti gresta letos na 100 km v Biel in se resno pripravljata. :clap:

Kairos je z nami tekel kakšni 20 do 21 km, svojih zadnjih 14 km kroga pa je v naši družbi pretekel tudi raziskovalec, ki je povedal, da je srečal nekaj tekačev iz druge skupine. Oziroma da so ga le-ti prehiteli. :wink:

To je bil moj tretji PST letos - torej le še 14, da ulovim zajca. :lol:
CAJBI napisal/-a:Živjo!
Mene pa zanima kdaj in kje štartate in kakšen tempo in razdaljo mate, da bi se vam pridružla?

LP

Kdaj...kakor kdaj, najbolje pa je spremljati tole temo
Kje....skoraj vedno pri Fužinskem gradu
Tempo...beri pet post-ov višje (za vsakega se nekaj najde)
Razdalja....cel (33km), polovička (Fužinski gran-Koseški bajer) in še druge podobne dolžinske variante.

:wink: :D
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA