Evo tudi sam sem včeraj naredil 4. letosnjo PST. Za druženje sem absolutno prepočasen, saj sem štartal ob sedmih, pa me je najbolj hitra skupina v kateri je bil tudi AVI ujela že pred Dolgim mostom. KLjub temu so si vzeli malo časa in smo malo poklepetali. Druga skupina z Zajcem me je ujela malo pozneje. Potem sem pa srečal še Pajota, ki pa je progo (delno verjetno) obračal v obratni smeri.
Ob 9:30 sem bil zmenjen s Spelino* skupino v Šiški. Ker so malo zamujali in me je začelo že malo mraziti, smo se uskladili tako, da sem nadaljeval v počasnem tempu, tako da so me pri Litostroju ujeli. Potem sem nekako poskušal slediti spočitim tekačicam in tekaču in smo za njih v pogovornem tempu, zame pa v maksimalnem še možnem, prišli na (moje) izhodišče. Spela in Kairos nekaj minut prej od ostale skupine. Skupina treh tekačic in enega tekača je nadaljevala pot, sam sem pa poklical vodilne, kako je kaj z analizo, a so bili že doma

Se pravi začel sem pol ure prej, a so že odanalizirali in prišli domov. Norci

Se pa ne čudim, ker sem sam rabil krepke 4 ure za traso. Nekoč je šlo pod tri ure in nekoč bo zopet tako.
Počasi se daleč pride, hitro pa še dlje.