prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
Ravnokar sem se premislil. (Nisem uspel dobiti nobenega kandidata za družbo.) Svojih 10 km bom danes oddelal kar po Sorškem polju, analizo pa bom imel pred TV sprejemnikom. :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
A se mi danes splača pripotovati iz Drulovke na Brdo (bo kdo tam)? :) Jaz sem sicer skromen desc, zadovoljen tudi s Sorškim poljem. :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jutri (sreda), kmalu po 17.30, grem en krog okoli ovala, ne glede na to, a kdo od TF ali Vitezov pride ali ne. 8)

Pričetek (in zaključek) teka :arrow: na štartnem mestu Fotrovega teka. :wink:
Uporabniški avatar
 mitjas
Mene ne čakat, en krog bom že prej naredil po poljskih in gozdnih poteh kar od doma takoj po službi. Uživajte :!:
Danes sem pa odtekel eno lepo, ne prav dolgo, a dokaj težko asfaltno turo.
Izkoristil sem priložnost, da je hči Sabina imela opravke v Kranju, zato sem se z njo odpeljal v Bitnje (postajališče na odcepu za Stražišče), od tam pa sem se podal skozi Stražišče do ceste za Besnico. Do Sp. Besnice je bilo še vse ovito v meglo, Zg. Besnica pa se je že kopala v soncu. Nekje v tem delu sem srečal znanega tekača in organizatorja...nasploh športnega delavca in tekaškega navdušenca, tudi člana tega foruma, ki se je bržkone odpravljal na Brdo... :roll:
Do Nemilj je šlo dokaj hitro, klanci do Podblice in naprej proti Dražgošam do Sv. Jederti so pa bolj garaški. Sledi še pot skozi vas (seveda sem se ustavil na obisku pri starših...za take stvari se vedno najde čas), spust na Rudno in domov...ženi v objem :D .
Vsega skupaj le okrog 25 km, samega teka (neto) pa kar za 2:20 (približno- na začetku Dražgoš sem bil v 1:55, nato nisem več spremljal).
:juhuhu: :lauf:
A v teku ni bilo čutiti kake lahkotnost :arrow: od Preddvora prejšno nedeljo so bili to prvi km, poleg tega je bil ta teden res težak :arrow: utrujenost se dobro čuti...

LP, vencelj
vencelj napisal/-a: Do Sp. Besnice je bilo še vse ovito v meglo, Zg. Besnica pa se je že kopala v soncu. Nekje v tem delu sem srečal znanega tekača in organizatorja...nasploh športnega delavca in tekaškega navdušenca, tudi člana tega foruma, ki se je bržkone odpravljal na Brdo... :roll:

LP, vencelj

Ja, Vencelj. Midva sva se srečala v Spodnji Besnici. Sem pa letel na tekmo na Ulovko nad Vrhniko. Sem si zaželel malce spremembe okolja in tekma na Ulovki je bila res prijetna in odličen trening.

Se vidimo

Športni pozdrav
Uporabniški avatar
 lojzeP
Vlajko napisal/-a:Ti, ki si pravzaprav šprinter, bi lahko danes popoldan prišel tudi v Drulovko na Čopkov tek(1200m). :wink:

Ti, ki se precej spoznaš na šport, bi pač lahko vedel, da se šprinterske razdelje končajo na 400 m. btw - sem se prekvalificiral v basic option :roll: runota
NA Drulovki pa ne bom prisoten, ker ne morem povsod strašit s svojo podobo :? ... in medalje pobirat :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
matej-jethro napisal/-a:Ej, vidva :argue: Obadva v koš nabašem pa na Storžiču ven stresem, da vaju ne bi glih še nazaj dol nosu :D

Uživajta na valjanju po ovalu 8)

a zdej se pa že vsak, ki ima 5 min. časa na koše spozna :D
pridi kej u naše konca, da se revanširaš za moj basket pri vas .... :roll:
 matej-jethro
Maaa, sej ne vem, k si zdej bol ata s tistim zamaknjenim hrbtom. Krkol se lotva te bo bolel! Če greva pa v brunarco bo pa bolečina obojestranska :lol: . Še nasledn dan :D
K boš pa drugič v Kamnku basket "delagiral" se pa oglas, ti bom neki od bliz pokazal :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
jutri je spet dan za druženje :D
tokrat, izjemoma, vsled "dogodku", in pa zgodnejše teme, se dobimo na hotelskem parkirišču ( notranja stran posesti ) že ob 17.30
v pričakovanju sonca .... 8)
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA