prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Izpolnila se mi je dolgoletna želja, v dveh dneh dvakrat dvojni PST. Čas mi ni ravno v ponos, sem pa vseeno zelo zadovoljen, ker je vse skupaj zelo dobro izpadlo. Pričakoval sem, da se mi bo drugi krog zeeeeelooooooooooo vlekel, a je bilo daleč od tega. Marjani se zahvaljujem za današnjo okrepčevalnico pod Golovcem in za spodbujanje. Zahvaljujem se tudi ROSI64-ju, ki mi je delal družbo na zadnji četrtini poti. V tem kratkem času sva obdelala vse tekoče novice in če se je komu izmed vas kolcalo, tudi "šimfala" :mrgreen:
Super je bilo :D

Zadnjih 19,6 km sem se zajcu tudi sam pridružil. Hvala za povabilo. :clap: Izbral sem zadnje km v četrtem PST z mislijo, mogoče bo pa zajc že malo utrujen in bo šlo bolj počasi. A sem se zmotil :D Pod Golovcem, kjer sva ga z Marjano čakala, je pritekel ves nasmejan, :D kot da ne bi še nič tekel. Tudi po PST sem ga zaviral jaz, zato je za njegov slabši čas kriv tudi moj počasen tek. :wink:

Meni je bil to dober trening pred sobotnim pol-maratonom. :D
Scooby napisal/-a:Čist tko iz firbca...koliko sta imela tempo teh zadnjih 20 km? :)

19, km čas bruto 1:49:44 tempo 5:36 min/km

To je bruto čas: semaforji, 1x cca 200-300m hoje je zajc jedel, polnjenje zajceve kamele na pokopališču vič. Kar sem vmes gledal na uro se je tempo gibal od 5:00 - 5:30 min/km
vencelj napisal/-a:
matej-jethro napisal/-a:
vencelj napisal/-a:4:30 na PST pomeni slabi 2 uri in pol

Sej zato sem pa napisal cca., da se lohk mal popusti :D

:lol: :lol:
Tek s popustom.

Reciva takole Vencelj, če se strinjaš: "Tek s popustom pred poletnimi znižanji" :idea:
In je šlo....s popustom ampak v vrhunski družbi Martina, Avija, Marjana, Alena in Andreje, ki je s kolesom nadzorovala razposajen trop na stezi :D Štartali smo precej točno in se med 2:40 in 2:45h vrnili nazaj. Vmes smo z največjim veseljem napadli okrepčevalnico "Pri zajcu", ki jo je pri mlekarnah bogato založil Boris. Model je s svojim današnjim krogom opravil že navsezgodaj zjutraj, kakopak :clap: Zajc, hvala še enkrat! :cast:
Od mojega napovedanega tempa seveda ni bilo nič in še dobro, da smo se vsi strinjali, da sem "nekoliko" pretiraval :mrgreen: :lol: Glede na to, da smo včeraj vsi nekje tekmovali oz. Avi je obrnil Pst :shock: je bilo kar prav, da je šlo, kot je pač šlo. In je šlo.......

Družba tenks in se vidmo, k se zagledamo :wink:
  • 1
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA