prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 borja
Ja, spet je bilo lepo, pa čeprav na pol v temi. Lučka mi je žal bolj malo pomagala. Mislim, da je bil to letos moj zadnji torkov tek.
Nazadnje spremenil borja, dne 09 Dec 2010, 17:01, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Asterix
Torki res popestrijo običajne treninge. Zasedba je odlična in kar številčna. Še malo pa bo cel Rožnik naš :D . Kljub temi ob zaključku teka, smo vseeno kar šibali - z lučkami seveda. Naslednji torek se spet vidimo!

lp
Uporabniški avatar
 bobr
Ojej vam zavidam ker ste se sigurno lepo imeli :oops:.
Ampak se moram pohvalit da sem včeraj uradno prestopil med extremiste ali po domače "norce" :lol:. Po 7urni vožnji vključno s kolonami nisem več zdržal in sem se odločil za nočni Krožnik. Takoj ob prihodu domov v športno preobleko in ven. Komentarje boljše polovice bom raje prišparal :ignore:.
V bistvu je bila malenkost krajša izvedba ker je ponoči po rožniku taka tema da še lučka ni pomagala. Da ne govorim o psihi kako nabija slab občutek ob samotnem teku po mraku.
Skratka pasalo se je spucat pa četudi v nočnem času. Bo drugič zato bolj prijetno :wink:.
Uporabniški avatar
 TANJAO
Imate v krožnikarji kar srečo, kar se nas ta gajstnih Šiškarc tiče, da se me, v večini tam naokoli , pa po gmajni ,druge dneve klatimo in da si ne hodimo v zelje, zajec kje si???
Pa da nam naute preveč potk skopal, k so jih tko lepo poštimal...
Pazite na noge, da nebo zvinov, pol pa izgovorov, da na LM ne morte.
Uživajte, Tanja :twisted:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Sem vas videla ko ste tekli mimo ZOO, jest sem bila z radio Durom na treningu a moram reči na koncu ni bilo bombonov. Mi je kar žal da nisem šla z vami.
Uporabniški avatar
 javaman
Mene pa svinjsko boli mišica?!? nad levo ritnico. Kot da bi imel revmo (ker jo nimam, je to le predpostavka). Pa še ponoči mi je nekaj škrtalo tam (kost?). Sem na žalost pretiraval pri teku v klanec. Zanimivo, ker na tem mestu ni nobeni sklepov.
Uporabniški avatar
 dannae
Nadj@ napisal/-a: Mi je kar žal da nisem šla z vami.

kdor prizna mu je že pol odpuščenega :lol: :lol: :lol:
ja, Nadja, smo vaju videli, kako s Kustusom v drugih hlevčkih harata. In jaz sem vaju pogrešala. Upam, da se nam kdaj naslednjič spet pridružita.

Se vidimo!
d
 bojanm
5rca napisal/-a:res je blo fajn učeri ... jest komaj hodim danes :)

Ker me je kar nekaj "K minus Rožnikarjev" včeraj vprašalo, kdo za vraga ste ve, Šiškarice, jim pošiljam slikco :wink:

evo nas 8)

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... 669#104669

Samo nekaj me zanima,je to fotka pred štartom,med tekom(okrepčevalnica),da bi bila po teku kar malo dvomim,ampak nikoli na veš.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

pomoje je samo okrepčevalnica nekje na polovici treninga.
Uporabniški avatar
 teoo
Včeraj se nisem mogel pridružiti, se bom pa drugi teden. V ponedeljek je pst izgledal bolj kot citypark med razprodajami kot sprehajalna pot. Sem se skoraj kot na tekmi počutil med toliko ljudmi. Je videti da se bliža LM :)
Uporabniški avatar
 5rca
Nadj@ napisal/-a:CIAO

Sem vas videla ko ste tekli mimo ZOO, jest sem bila z radio Durom na treningu a moram reči na koncu ni bilo bonbonov. Mi je kar žal da nisem šla z vami.

popravni izpit imaš v torek :)
Uporabniški avatar
 5rca
bojanm napisal/-a:
Samo nekaj me zanima,je to fotka pred štartom,med tekom(okrepčevalnica),da bi bila po teku kar malo dvomim,ampak nikoli na veš.

:wink:

po 8)

:lol:
Uporabniški avatar
 5rca
kustus napisal/-a:lp

pomoje je samo okrepčevalnica nekje na polovici treninga.

:nono:
Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:Ampak se moram pohvalit da sem včeraj uradno prestopil med extremiste ali po domače "norce"

Slava ti!
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA