prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

A gre kdo v nedeljo 12.8.2012 laufat cel PST :?: :?:

V primeru, da gre še kdo bi startal ob 6h izpred Fužinskega gradu smer Golovec. :D
Jaz imam namen iti cel krog s tempom okrog 6:15 do 6:30. Tempo je bolj informativne narave, lahko se prilagodim in grem počasneje, hitreje pa ne, ker mi to program ne dovoljuje.

Če ima kdo interes naj se javi, :D drugače grem sam s startom iz moje lokacije. :wink:
ROSI64 napisal/-a:A gre kdo v nedeljo 12.8.2012 laufat cel PST :?: :?:

V primeru, da gre še kdo bi startal ob 6h izpred Fužinskega gradu smer Golovec. :D
Jaz imam namen iti cel krog s tempom okrog 6:15 do 6:30. Tempo je bolj informativne narave, lahko se prilagodim in grem počasneje, hitreje pa ne, ker mi to program ne dovoljuje.

Če ima kdo interes naj se javi, :D drugače grem sam s startom iz moje lokacije. :wink:

Do kdaj zbiraš prijave?
ROSI64 napisal/-a:A gre kdo v nedeljo 12.8.2012 laufat cel PST

V primeru, da gre še kdo bi startal ob 6h izpred Fužinskega gradu smer Golovec.

Če ima kdo interes naj se javi, drugače grem sam s startom iz moje lokacije.

Tudi jaz sem interesentka 8) Tempo se mi zdi primeren, lahko bi celo cel krog probala preteči, če me bo družba oz. vsaj kdo preganjal in vztrajal z mano :oops: September se bliža in Logarska tudi :oops:

LP, Mojca :wink:

p.s.: a bo Špela lahko tekla počasi? 3 urce in pol je čist realno za mene (če bo pa manj pa tut ok :lol: )
MojcaZ napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:A gre kdo v nedeljo 12.8.2012 laufat cel PST

V primeru, da gre še kdo bi startal ob 6h izpred Fužinskega gradu smer Golovec.

Če ima kdo interes naj se javi, drugače grem sam s startom iz moje lokacije.

Tudi jaz sem interesentka 8) Tempo se mi zdi primeren, lahko bi celo cel krog probala preteči, če me bo družba oz. vsaj kdo preganjal in vztrajal z mano :oops: September se bliža in Logarska tudi :oops:

LP, Mojca :wink:

p.s.: a bo Špela lahko tekla počasi? 3 urce in pol je čist realno za mene (če bo pa manj pa tut ok :lol: )

Ja, ja, Mojca, sem slišala, kako "počasi" si zadnjič tekla Golado! :shock:
  • 1
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA