prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

luzr
@pegaz: Hi, hi. Hrbtno dekoltirana goslarka te premami. Goladarke niso dovolj dobre?!

Golada je bila, kakor tudi prejšnji teden 20. grudna 2007, takrat le za nekatere v ločenih ekipah. Tisto sva odtekla skupaj z raziskovalcem.
Ostali niso pridni in se sploh ne najavijo, ne pišejo poročil, najhujši so tisti, ki se najavijo in potem zaradi neobjektivnih razlogov ne pridejo!!!!

-Bio jednom jedan dećak, koji je govorio vuk, vuk... -

Spet sem bil prepozen nekaj minut, saj sem skrival avto...
Zlobni jeziki so me zmedli pri teku. Goladnike sem dohitel na mostičku čez Gruberjev prekop. Prijeten tek, niti ne hiter (37min + približno 30min). Bobrova skupina je bila prva v cilju (z letno opremo!!).
Ostali smo breskrbno prisopihali v neprijetno presenečenje. Zgodilo se je, kar mene vedno muči in pričakujem.
Očitno nekdo opreza za lahkim plenom v času naših rednih izletov po Golovcu. Seveda je to za "Lublano" povsem običajno. Tudi v okolici Fakultete za šport je to še kar znano in donosno početje.
Nekako smo se tolažili z "mocartkugli" stiskaje v bobrmobilu. Tja gre preizkušeno pet bal steklene volnein dve osebi ali tudi šest oseb, šla bi še ena, pa je štrajkala zunaj. Ne, ne, jaz sem se dal prositi in sem užival v mešani družbi.
Uporabniški avatar
 hop cefizl
Uf ja, super tale Golada, samo danes šmrkam, nevem ali smo ubrali pravi postopek knajpanja med čakanjem na moža v civilu.... :D
 kovit
pegaz napisal/-a:Dragi moji,

Nobenih načrtov ne bomo brisali, ker je bil smisel tukajšnje debate prav to - zapis ciljev. (Kovit, lepo si pospravil za sabo. :) )

:) ma sem se v teh letih že mal navadu pospravlat za sabo...sicer pa cilji v glavi ostajajo vklesani, tko da če mi jih bo pa tam kakšen nadebudni fantiček hotu počistit bo pa mal težje :) :twisted: :)
Uporabniški avatar
 pegaz
luzr napisal/-a:@pegaz: Hi, hi. Hrbtno dekoltirana goslarka te premami. Goladarke niso dovolj dobre?!
...
Ostali niso pridni in se sploh ne najavijo, ne pišejo poročil, najhujši so tisti, ki se najavijo in potem zaradi neobjektivnih razlogov ne pridejo!!!!

-Bio jednom jedan dećak, koji je govorio vuk, vuk... -

Luzr, če te prav zastopim, te zanima neobjektivno poročilo s koncerta?
Zame je bil to #1 koncert letos (in to v konkurenci tudi s P!nk in Leningrad Cowboys, thank you very many!) Z Meljnikovom sta udarila vražji violinski duet, prišla pa je tudi Jadranka Juras in odpela kaki dve pesmi (na začetku jo je na ovinkih malce odnašalo, nato pa je voz stekel BP). Napovedovala je Benka Pulko - bonus! Anja je od sile, profesionalno, virtuozno, stilsko in kot oseba na odru - ena sama lepota. Pa ne govorim o obleki.

Kupil sem tudi CD. I'm a fan.

Pa še to, če koga moti, da se napovem in poskusim priti, pa kljub temu kdaj pa kdaj ne uspem (in se tudi odjavim), naj ga moti še naprej. Ne bom nič jezen. :twisted: :P 8)

Pa je volk sit, koza pa na počitnicah.

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,

Golada je bila in še bo, kenede :!: Gor je šlo počasi, dol je pa drsel... na koncu pa... razbito okno Razymobila. :arrow: Ja, a folk noče v službe, a res nimajo, pa imajo večerno obrt, da po tujih avtih denarnice kradejo...
Smo pa tudi mi tako lepo vse zložil (tolk smo pa le bili pametni, da samo športno opremo in oblačila), samo še vrata bi moral pustit odprta, da bi vlomilec enostavno vzel, kar si je zamislu... :roll:

Razi je predlagal knjigo Zen in sem jo prebrala. Tam piše:

Ko človek enkrat spozna zadovoljstvo,
preprosto postane zadovoljen
in tak tudi ostane.

(TAO TE CHING)

Lp, I.
 luzr
Danes Golada bo, kajne? Ob običajni uri.

Upam, Pegaz ne bo zameril te objave, kot je odmeril moje pisanje prejšnjikrat.
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz imam namen priti, vendar če me do 18.00 ne bo, me ne čakajte!

A kdo kaj ve kako je z zasneženostjo proge? Ker če je tako kot zadnjič, bi predlagal kontra smer, ker je vsaj meni lažje teči po ledu navzgor kot navzdol!
Uporabniški avatar
 bobr
Danes pridem. Vseeno če leva ali desna samo da se švica.

Ena offtopic, milkec kaj je to nek nom stil J.J. (ex milkec) :?: :lol:
 eggy
Ojla!

Danes...mene ne bo! Žal...se vam bom, če bo sreča na moji strani, pridružila šele v drugi polovici januarja. Imejte se lepo....mislite name :)

Ja.........proga je pa drseča...to vam pa vseeno lahko zaupam.

lp
eggy
Uporabniški avatar
 raziskovalec
bobr napisal/-a: Ena offtopic, milkec kaj je to nek nom stil J.J. (ex milkec) :?: :lol:

Bobr, menim da gre za ime in priimek (prve črke); meni je bilo Milkec sicer bolj všeč, a bom preživel tudi z J.J., samo ne vem kako se to pokliče;
Đej Đej mi zveni tako ameriško,
Ja, ja mi zveni tako nemško,
Jj mi zveni tako kitajsko,
naj nam ex milkec pomaga, sicer ga bom klical le po zasebnem imenu.
Danes me skoraj zanesljivo( žal) ne bo na Golado.
Dvignem Razymobil na servisu press.
Uporabniški avatar
 milkec
raziskovalec napisal/-a:Bobr, menim da gre za ime in priimek (prve črke); meni je bilo Milkec sicer bolj všeč, a bom preživel tudi z J.J.,

Imaš prav, ne razumem pa kako ti to ni všeč :roll:

No, če večini ne bo več všeč, se bom dal pa nazaj v tisto, kar sem bil! Naj občinstvo odloči :D
Uporabniški avatar
 veter v laseh
bobr napisal/-a:Danes pridem. Vseeno če leva ali desna samo da se švica.

Torej danes leva. Končno. :D :twisted:
Uporabniški avatar
 bobr
J.J. (ex milkec) napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Bobr, menim da gre za ime in priimek (prve črke); meni je bilo Milkec sicer bolj všeč, a bom preživel tudi z J.J.,

Imaš prav, ne razumem pa kako ti to ni všeč :roll:

No, če večini ne bo več všeč, se bom dal pa nazaj v tisto, kar sem bil! Naj občinstvo odloči :D

Glasujem da spremeniš nazaj v milkec :lol:
Uporabniški avatar
 tini
bobr napisal/-a:Glasujem da spremeniš nazaj v milkec :lol:

Enako. :)
(bolj katastrofalnega nicka kot je J.J. si ne bi mogel izmislit)
  • 1
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA