prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Sva se ravno včeraj srečala z mitjos na fitnesu in sva mal planirala za to nedeljo ob 9.00 Brdo. Jaz računam na dva kroga in še podaljšek do Žagarja in čez Bobovek nazaj do ograje-dobrih 21km.

V glavnem,jaz štartam ob 9.00 pred spomenikom. Tempo bo zmeren.

lp
 pero68
Janez dobr si tole splanirov.Tud jest že sel teden razmišljam kam bi se u nedeljo podal na en mal daljši trening bl po ravnem.Cel teden se že podim po teh naših gričkih(špičasti hrib Jošt) no danes pa mal daljša iz Gozda na Kriško s podalškom na Tolsti vrh in nazaj v kar spodobnem času.Seveda analiza ni izostala.Se vidmo u nedeljo na Brdu če ne bo ravno sprejem za našo sosedo oz.sovaščanko Vesno Fabjan :laola
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
valena napisal/-a:, Če v tistih poletnih mizunkah laufaš po snegu potem boš izgubila vse veselje. Iz lastnih izkušenj vem,da se ti v tisto luknjo v peti nabira sneg in potem dobiš nenadoma med tekom visoke petke :lol:

za pozimi imam adidasove wanaka (vem, da njihov namen ni glih za na sneg pa vseeno....), ampak se sneg na njihove podpalate nabira bolj kot na micunke!!! :evil:

moram biti čist odkrita - niso micunke, niti adidaske krive, da imam tako mal km ta mesec :mrgreen: :--( :evil: enostavno nimam energije, nimam volje...... :--( :--( :--( :--( :--(

sem posmetila kaj?!
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
pero68 napisal/-a:Se vidmo u nedeljo na Brdu če ne bo ravno sprejem za našo sosedo oz.sovaščanko Vesno Fabjan :laola

Sovaščanko Vesno, ki je te dni Besnico znova postavila na športni zemljevid sveta, počakamo v ponedeljek prot večeru in bo spet pestro. Besniški kvintet bo skrbel za veselico, na "afterja" pa v Jazbca.

Jutr se pa vidmo na ovalu.

Športni pozdrav
Uporabniški avatar
 mitjas
janez.ferlic napisal/-a:Sva se ravno včeraj srečala z mitjos na fitnesu in sva mal planirala za to nedeljo ob 9.00 Brdo. Jaz računam na dva kroga in še podaljšek do Žagarja in čez Bobovek nazaj do ograje-dobrih 21km.

V glavnem,jaz štartam ob 9.00 pred spomenikom. Tempo bo zmeren.

lp

Ups, mi smo pa za ob 10:00 zmenjeni na parkingu... no ja, se bomo že polovili :wink:
Uporabniški avatar
 valena
janez.ferlic napisal/-a:
Sovaščanko Vesno, ki je te dni Besnico znova postavila na športni zemljevid sveta, počakamo v ponedeljek prot večeru in bo spet pestro.

A se mogoče že ve ob kateri uri bo sprejem? Morda pride Milan z otrokoma. Tamala dva sta Vesnina navdušena navijača! :laola
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
No, pa sem moral današnji treningi in verjetno še kakšnega v prihodnjih dneh izpistiti. To je pa tako, če je človek preveč zagnan pri domačih opravilih. Udarec v koleno pri prevozu kurjave (beri drv) me je prisilil k počitku, upam le da se bolečina kmalu unese.

Vesna Fabjan pride domov v Besnico jutri med šesto in sedmo uro popoldan. Sprejem bo pred njenim domom v Spodnji Besnici-hiša tik ob cesti. Bom sporočil točno uro.

Lp

Janez
 pero68
Ob 9.oo se pri spomeniku z BoštjanomP že sprašujeva če mogoče Janez Ferlic ne pozna na uro in potem klic, ko nama pove za nerodno poškodbo pri prevozu drv.Potem jo pa kar sama potegneva v prvi krog v kar lepem tempu.V drugem krogu pa oval že kar lepo obiskan. Srečala veliko znanih obrazov med njimi precej Vitezov in opažena tinijeva alfa na brdskem parkingu.Dva kroga zaključila v 1.30h.In še krajša analiza v bližnjem lokalu.
 matjazk
Pozdravljeni,

nekaj časa že nisem bil na Brdu, pa me samo zanima, kakšna je trenutno podlaga (sneg, led, kopno,...). Hvala za info.
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Za jutri se planira enih 25km po Sorškem polju, kdor želi lahko podaljša do 30km. Mitjas predlaga štart ob 9.00 na planini pred Mona liso. Zdej zagotovo pridem, koleno se je uneslo.

lp
 pero68
Zjutraj skidam veliiiiiiiko dvorišče ,potem pa pridem pred Mona Liso.No, Mitja, kakšno sekundo pod 5 bo pa že šlo ,a ne? :D :D Pol pa na obvezen pir ali dva ali t..
Uporabniški avatar
 lojzeP
a bi se jutri spet dobili. tema se palce praši, pa bi bilo fino, da se ne pozabimo prehitro. vreme se kaže, tako, da ni druge, kot da zaokrožimo. zaenkrat štart še kar ob 16.00, na afterju pa rečemo kako v naprej. pri spomeniku, rahla zamuda tolerantna ..... :D
  • 1
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA