prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lojzeP
bobr napisal/-a:A se kej teče na gorenjskem? :mrgreen:

Kakšen je krog okoli Brda? Mika me ena ali dve rundi to sredo...

itak :D se že menimo, da to sredo bo pa "poč´v" :roll:
start 17.00, vse ostalo .....
Uporabniški avatar
 bobr
lojzeP napisal/-a:
bobr napisal/-a:A se kej teče na gorenjskem? :mrgreen:

Kakšen je krog okoli Brda? Mika me ena ali dve rundi to sredo...

itak :D se že menimo, da to sredo bo pa "poč´v" :roll:
start 17.00, vse ostalo .....

V redu, se vidimo pred peto.

"poč´v" :?:
 matej-jethro
lojzeP napisal/-a:
bobr napisal/-a:"poč´v" :?:

ah, tudi otroci tole berejo :?

Lojze, sicer me prou nč ne tangira tole, ampak ziher je huj, kokr da te sonce užge, tale "poč´v"? En pa ne vejo :roll:
Uporabniški avatar
 tini
Pridem tud jaz na oval jutri :)
Se pa spodobi, da bi bila tokrat analiza kar v Irishu...you know :wink:
Uporabniški avatar
 mitjas
bobr napisal/-a:Ma ne no, irish nima gibanice. Kar sanjam že tisto slastno gibanico mmmm :mrgreen:

Sorry Bobr, danes imamo mi Irci praznik :lol: Lahko se pa ti še prej v brunarici ustaviš in overmuramuvingkejk s sabo vzameš :wink:
See ya, Slainte :!:
Uporabniški avatar
 ales
Bobr, bogi, tko od daleč pride, pa ne dobi tko želene gibanice, mi smo pa do zdajle častili ene tuje svetnike..čist narobe svet. Pa se je začelo zlo vzpodbudno; Uroš nas je pričakal v kratkih pajkicah, ki so bili zlo primeren kontrast na prvih pet kilometrov snega, ledu in plundre na ovalu. Iz dremajočega tempa nas je prebudila šele dolgonoga, dolgolasa blondinka, ki naju je z Mitjem pognala v tempo pod štiri minute na kilometer(resda zadnji..)

Zato je bila pa analiza v Irishu tolk bolj umirjena; kam kdo, s kom, kdaj, v kakem času; standardni sken čez forum v galskem ritmu. Ja, menda bo prihodnje leto maraton v Belfastu tudi za učiteljice v zelo prijaznem terminu.
Uporabniški avatar
 tae
Leško, kljub tvojemu veslanju, še vedno spraviš km pod 4. :clap: A si sedaj spet v tekaških vodah ?
Uporabniški avatar
 ales
Sem šel za vsak slučaj še enkrat gledat Garmina če je prej zapisano res-piše 3.59, a žal ni bilo cel kilometer, le 750 m je šlo v tem tempu;anyway..tole moje veslanje je bolj izgovor, da se zdaj dva, trije šlepajo v mojem zavetrju okoli Brda(me je tolk skupaj čez rame..in tam okoli).
Ja in moja tekma sezone je sedaj: Triatlon jeklenih v Bohinju;dva najhitrejša evropska sea kajaka že imava doma, včeraj sem si naročil še salamonove speed crosske;se pravi opremo imam, sam še tist mal natreniram za <3 ure..
Miha, ja, ko se še mal tekaško okrepim(in morda zgubim kakih 10kg) se pa tudi midva pomeriva. Avgust bo moj mesec..
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA