raf napisal/-a:IRA napisal/-a:Cormi ... trikrat hura za moža![]()
Drugač pa ja ... te pizde decovske si samo superge kupijo pa so že "natrenirani" za 10km ...
Če jih obujejo so pa že skor ready za polmaraton ... bemu mast ...![]()
:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tale izjava pa kandidira za bob leta.
pajo napisal/-a:IRA bemu mast kaj bo šele z tabo ko si boš kupila res un špica model od Brooksa, ki je res ampak samo res samo za tekme? 21km bodo za tebe prekratke razdalje. Sedaj imajo akcijo - 30%! Nora cena res pa nahecaš Božiička, klinc Miklavž je že mem useku. Klinc vidim nižje dol, da je že 40%. Če to res ni akcija...
IRA napisal/-a:pajo napisal/-a:IRA bemu mast kaj bo šele z tabo ko si boš kupila res un špica model od Brooksa, ki je res ampak samo res samo za tekme? 21km bodo za tebe prekratke razdalje. Sedaj imajo akcijo - 30%! Nora cena res pa nahecaš Božiička, klinc Miklavž je že mem useku. Klinc vidim nižje dol, da je že 40%. Če to res ni akcija...
Res mam namen kupit nove superge ... ampak Brooks so mi pa tko grde![]()
![]()
![]()
Sej vem, da to ni prioriteta pri supergah, sam ... res so grde no![]()
![]()
![]()
![]()
Mam v "paci" mizuno
pajo napisal/-a:Suprga ima lepo znižanje - preveri.
Loni napisal/-a:Ira, Mizuno ima iste številke kot Brooks, če ti to kaj pomeni. So bili pa zadnjič prav hecni, ko sem šla v TS, še nisem prišla dol po stopnicah, ko so mi že rekli, da novo zalogo bruksic čakajo šele spomladi... Itak, pa upam, da tudi mojo cifro. Popust gor dol, kaj mi zdaj pomaga 30 ali celo 40%, če pa nimajo moje cifre, bom vsa srečna, ko jo bodo dobili in bom takrat vzela.
Pa saj niso vse bruksice grde, oziroma meni niti tiste od Lenči niso grde. Važna je udobnost, ne pa estetika. Čeprav... tiste Cascadia so meni čisto všečne, samo ne vem, zakaj je moški model lahko v rdeči barvi in zgleda čisto ok, ženski pa prav nagravžno zelen. Bljak.
maj napisal/-a:Hej, predlagam da ta torek naredimo mali ovinek pri Tivolskem gradu skozi Jakopičev drevored. Prejšnjič smo obstali na vrhu stopnic in občudovali sijočo nočno okrasitev proti centru in se je seveda ponujala ta ideja. Mogoče pa se res še kdo pojavi tudi sam okrašen z lučkami - Cormi maš še kakšne zame ? ( Lučke in kuhano vino press)
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA