prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raf
IRA napisal/-a:Cormi ... trikrat hura za moža :laola

Drugač pa ja ... te pizde decovske si samo superge kupijo pa so že "natrenirani" za 10km ...
Če jih obujejo so pa že skor ready za polmaraton ... bemu mast ... :twisted:
:

:rol: :rol: :laola :pivo: :rol: :rol:
Tale izjava pa kandidira za bob leta. :cast1:
Uporabniški avatar
 IRA
:lol: :lol: :lol:
 nana
raf napisal/-a:
IRA napisal/-a:Cormi ... trikrat hura za moža :laola

Drugač pa ja ... te pizde decovske si samo superge kupijo pa so že "natrenirani" za 10km ...
Če jih obujejo so pa že skor ready za polmaraton ... bemu mast ... :twisted:
:

:rol: :rol: :laola :pivo: :rol: :rol:
Tale izjava pa kandidira za bob leta. :cast1:

Ampak res :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 pajo
IRA bemu mast kaj bo šele z tabo ko si boš kupila res un špica model od Brooksa, ki je res ampak samo res samo za tekme? 21km bodo za tebe prekratke razdalje. Sedaj imajo akcijo - 30%! Nora cena res pa nahecaš Božiička, klinc Miklavž je že mem useku. Klinc vidim nižje dol, da je že 40%. Če to res ni akcija...
Uporabniški avatar
 IRA
pajo napisal/-a:IRA bemu mast kaj bo šele z tabo ko si boš kupila res un špica model od Brooksa, ki je res ampak samo res samo za tekme? 21km bodo za tebe prekratke razdalje. Sedaj imajo akcijo - 30%! Nora cena res pa nahecaš Božiička, klinc Miklavž je že mem useku. Klinc vidim nižje dol, da je že 40%. Če to res ni akcija...

Res mam namen kupit nove superge ... ampak Brooks so mi pa tko grde :shock: :roll: :D

Sej vem, da to ni prioriteta pri supergah, sam ... res so grde no :shock: :shock: :roll: :oops:

Mam v "paci" mizuno :twisted:
Uporabniški avatar
 pajo
Suprga ima lepo znižanje - preveri.
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:
pajo napisal/-a:IRA bemu mast kaj bo šele z tabo ko si boš kupila res un špica model od Brooksa, ki je res ampak samo res samo za tekme? 21km bodo za tebe prekratke razdalje. Sedaj imajo akcijo - 30%! Nora cena res pa nahecaš Božiička, klinc Miklavž je že mem useku. Klinc vidim nižje dol, da je že 40%. Če to res ni akcija...

Res mam namen kupit nove superge ... ampak Brooks so mi pa tko grde :shock: :roll: :D

Sej vem, da to ni prioriteta pri supergah, sam ... res so grde no :shock: :shock: :roll: :oops:

Mam v "paci" mizuno :twisted:

IRA ja, res so grde, ampak sem jih njihovo grdoto že odpustila :wink: . Imam namen 29 iti po ene Infiniti, če bodo seveda imeli številko zame.
Uporabniški avatar
 IRA
pajo napisal/-a:Suprga ima lepo znižanje - preveri.

Sem že gledala ja ... danes ali najkasneje jutri bom šla v TS al pa v Intersport sprobat številko (ne poznam mizuno številk :wink: ), potem pa najverjetneje naročila preko superge!

Lenči, ti pa kar pogumno ... plodno leto bo tole tekaško 2009 :twisted:

A smo mal zašli???
No, jest bom definitivno spet čim večkrat probala prit na kRožnik :twisted:

Tako, da ... še malo, da se tale megla odvali z naše doline pa se bom še kam spravila od doma :roll:
Do takrat tečem pod lučjo po vaških cestah :twisted: :roll:
Uporabniški avatar
 Loni
Ira, Mizuno ima iste številke kot Brooks, če ti to kaj pomeni. So bili pa zadnjič prav hecni, ko sem šla v TS, še nisem prišla dol po stopnicah, ko so mi že rekli, da novo zalogo bruksic čakajo šele spomladi... Itak, pa upam, da tudi mojo cifro. Popust gor dol, kaj mi zdaj pomaga 30 ali celo 40%, če pa nimajo moje cifre, bom vsa srečna, ko jo bodo dobili in bom takrat vzela.
Pa saj niso vse bruksice grde, oziroma meni niti tiste od Lenči niso grde. Važna je udobnost, ne pa estetika. Čeprav... tiste Cascadia so meni čisto všečne, samo ne vem, zakaj je moški model lahko v rdeči barvi in zgleda čisto ok, ženski pa prav nagravžno zelen. Bljak.
Uporabniški avatar
 Cormi
Loni napisal/-a:Ira, Mizuno ima iste številke kot Brooks, če ti to kaj pomeni. So bili pa zadnjič prav hecni, ko sem šla v TS, še nisem prišla dol po stopnicah, ko so mi že rekli, da novo zalogo bruksic čakajo šele spomladi... Itak, pa upam, da tudi mojo cifro. Popust gor dol, kaj mi zdaj pomaga 30 ali celo 40%, če pa nimajo moje cifre, bom vsa srečna, ko jo bodo dobili in bom takrat vzela.
Pa saj niso vse bruksice grde, oziroma meni niti tiste od Lenči niso grde. Važna je udobnost, ne pa estetika. Čeprav... tiste Cascadia so meni čisto všečne, samo ne vem, zakaj je moški model lahko v rdeči barvi in zgleda čisto ok, ženski pa prav nagravžno zelen. Bljak.

Čist ste zasmetile in to samo zato, ker si je moj mož kupil superge :evil: :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Corni kdaj bomo imeli ob torkih čast spoznati Gonzalesa?
 maj
Hej, predlagam da ta torek naredimo mali ovinek pri Tivolskem gradu skozi Jakopičev drevored. Prejšnjič smo obstali na vrhu stopnic in občudovali sijočo nočno okrasitev proti centru in se je seveda ponujala ta ideja. Mogoče pa se res še kdo pojavi tudi sam okrašen z lučkami - Cormi maš še kakšne zame ? ( Lučke in kuhano vino press)
Uporabniški avatar
 Cormi
maj napisal/-a:Hej, predlagam da ta torek naredimo mali ovinek pri Tivolskem gradu skozi Jakopičev drevored. Prejšnjič smo obstali na vrhu stopnic in občudovali sijočo nočno okrasitev proti centru in se je seveda ponujala ta ideja. Mogoče pa se res še kdo pojavi tudi sam okrašen z lučkami - Cormi maš še kakšne zame ? ( Lučke in kuhano vino press)

Za tale torek pa se bojim, da me ne bo zraven (moj kozorog praznuje in greva na Krvavec press).
Ostane nam še en torek....
Uporabniški avatar
 AVI
...ker me čas malo baše...bom današnji KRožnik opravil kar po Golovcu.... :wink:
...lepo se imejte...
Uporabniški avatar
 IRA
Danes ne bo šlo, moram ujet kakšno aviacijo za jutri :twisted:

Se pa močno nagibam za naslednji torek!
Prideva oba, tako, da se priporočam za kakšno počasno družbo 8) :lol:
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134