prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
Danes sem mal zamudil in ker smo prejšnji teden odtekli s povprečjem 5 min/km sem se radodarno ponudil, da naj kar štartajo, jih bom že ujel..No, na koncu mi je garmin pokazal povprečje 4.19, pa je bil Lojze kot zadnji še miles away..Tko se to v enem tednu na Brdu obrne. Na prejšnjetedenski sneg je spominjala le še mal razmočena, mehka pot, drugače pa so bili pogoji skoraj idealni. Clo tko dobr mi je šlo, da sem z veseljem sprejel tinijevo ponudbo za dvoboj naslednjo sredo; še dvoje čevape bova dodala na oni veliki prešnjeletni seznam. Bo znal bit zanimivo, po moje bo treba iti pod 40 za zmago..
Uporabniški avatar
 tae
Leško, let me guess:
- Brdo obrniti pod 40 minutami
ali
- 10ko preteči pod 40 minutami
Daj se spomni kakšno konkretno stavo. Tista tvoja rubrika kar miruje, pa tako je bilo zanimivo. Saj veš, ljudi je treba vzpodbuditi, potem se bo tudi kdo drug spomnil kaj. Midva morava le vabo vržt. :D
Uporabniški avatar
 bobr
A se lahko še jaz pohvalim? :lol: Moj današnji tempo je bil čisto nenamerno 4:16 :-- in vse zato ker mi je ura lagala kot še nikoli. Prejšnji teden je bil tempo 5:02 ha ha. Namesto 9,7km mi je namerila dobrih 8km. Bo treba polarja kalibrirat al pa še naprej tko dobr tečt :) No ja, sam za pulz me ne vprašat ker sem mislil da bo crknil v zadnjih kilometrih...

Aleš, tini če vama ne rata naslednji teden bi bil zelo vesel in se vama pridružil čez dva tedna ko se vrnem s potovanja. Me mika da vama sledim tisti krog :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Teden je naokoli, tako, da jutri spet ob 17h pri spomeniku.
No, vsaj mene in alesa caka 40min resnice.. :)
Uporabniški avatar
 ales
Imam prav srečo, da je zadnje dni tko toplo in vse proste termine preživljam na vodi, tko da bom do srede že prav fajn spočit..Včeraj na primer, je bil celo dvojni program in za zaključek sva z Matevžem naredila dober krog po blejskem jezeru ob polni luni in skor jasnem nebu. Tm pod gradom je sicer malo pihalo, na južnem koncu pa je bila čista bonaca. Kuuul.
Torej, jutri ob petih na škrge za devetintrideset in par sekund..
Uporabniški avatar
 Vlajko
Počasi bi lahko zamaknili štartno uro na recimo tam nekje med 17.30 in 18.00, da bi še jaz lahko kdaj prišel mimo. :wink:

No, to sredo imam itak že druge plane. :)
Uporabniški avatar
 mitjas
Tale jutrišnji hitri krog zna bit pa prav zaniniv... Čeprav dvomim, da bo letelo pod 40, se vseeno prikažem. Moja napoved je, da bo za zmago dovolj 39 in +120 :wink:
Se pa strinjam z Vlajkotom, da bi lahko uro prestavili na poletno.
Uporabniški avatar
 ales
Dons mi pa ni šlo..celih 45 sekund počasneje kot prejšnji teden; torej čas je bil natanko 39:209. Seveda je bil tudi Tini pred menoj. Ne veliko, a za ene čevape je zmanjšal zaostanek. Clo tko prijazen je bil, da mi je za prihodnji teden obljubil revanšo.

Drugače pa je okoli Brda en kup blata in mi, težji tekači, imamo s premagovanjem kar nekaj težav. Včasih celo hodimo..

Očitno bo treba pred tovrstnimi "tekmovanji" malo spustit veslaške treninge, morda bo dovolj le enkrat dnevno. Tokrat sem poizkušal za Jeklene navdušit Tomaža, a se še ni dal prepričat. Mogoče prihodnjič.
Uporabniški avatar
 tini
No, jutri startamo ob 18:00 pri spomeniku.

Revansa z alesem bo naslednji teden, vsaj zame bo po danasnjih prvih(in precej hard intervalih) bolj lahkoten iztek pred Rotterdamom.. :)
Uporabniški avatar
 ales
Tini je prosil za menjavo termina, tko da sem obljubil Matevžu, da mu bom delal družbo na intervalih(bom tekel vsakega drugega, tretjega..).
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz pa tokrat bržkone pridem, vendar bom odtekel samostojno (in štartal nekoliko prej), saj ste zame full prehitri. Kje se dobimo po teku? :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Domani? :?: :wink:
Jaz bom zadevo "fural" po običaju. (Na "vašem" običajnem štartnem mestu bo za malo že dobrih 1,5 km.) 8)

PS: Ali se lahko troštam blejske nočne majice, za katero sem zadnjič lepo prosil? :D
  • 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA