prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Loni
No, potem pa pridem jaz tudi v naslednji torek.
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz ga bom krožil po PST, tokrat ne grem na Rožnik.
Uporabniški avatar
 5rca
maj napisal/-a:Ob 18h kdo pride? A vsi smučate al kaj..Dejmo mal živleja pokazat še letos no?

jaz sem K-Rožnikarila včeraj zvečer :) bi se pa pofočkala za naslednji torek ... če seveda preživim Dolsko v petek :roll:
Uporabniški avatar
 pajo
5rca napisal/-a:
maj napisal/-a:Ob 18h kdo pride? A vsi smučate al kaj..Dejmo mal živleja pokazat še letos no?

jaz sem K-Rožnikarila včeraj zvečer :) bi se pa pofočkala za naslednji torek ... če seveda preživim Dolsko v petek :roll:[/
Enako srečal pa Bobra na PST-ju pridno nabira km.
Uporabniški avatar
 raf
pajo napisal/-a:
5rca napisal/-a:
maj napisal/-a:Enako srečal pa Bobra na PST-ju pridno nabira km.

bobr že dela na programu, ki je baje ful hud .........
Uporabniški avatar
 bobr
Res je folk, pridno delam po programu PRŠC kjer zaenkrat ni na vidiku klancev vendar samo dolgi počasni teki. Zato me tudi še nekaj tednov ne bo na redni Krožnik. Lahko se vam pridružim na kaki analizi :).
Uporabniški avatar
 Loni
5rca napisal/-a:

jaz sem K-Rožnikarila včeraj zvečer :) bi se pa pofočkala za naslednji torek ... če seveda preživim Dolsko v petek :roll:

Ja, katastrofa, kaj pa je tako groznega v Dolskem? Da vem, če se slučajno moram premislit in ne it tja, bi namreč zelo rada dočakala Silvestra.
Uporabniški avatar
 pajo
Loni napisal/-a:
5rca napisal/-a:

Ja, katastrofa, kaj pa je tako groznega v Dolskem? Da vem, če se slučajno moram premislit in ne it tja, bi namreč zelo rada dočakala Silvestra.

Dočakala ga boš tako ali drugače imaš na izbiro! :P
Uporabniški avatar
 5rca
Loni napisal/-a:Ja, katastrofa, kaj pa je tako groznega v Dolskem? Da vem, če se slučajno moram premislit in ne it tja, bi namreč zelo rada dočakala Silvestra.

nobene katastrofe ni ... samo zadnjih nekaj km po ravnini je pa ... raj ne povem :roll: jest umrem vsakič na novo, pa se kmalu po cilju spet k življenju spravim :wink: (imajo en oživljajoči šnopček na enmu štantu :oops: ) tako da ... ti le pridi, je vedno luštn tm :twisted:
Uporabniški avatar
 miciM
NO, kaj je sedaj z zadnjim letošnjim K-Rožnikom, a ste že vsi na štantih :?:

:wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz sem danes že odtekel PST kroženje, cca 19km. Bo dovolj za zadnjič letos :).
Po teku si vabljena na čaj, bomo doma :wink:
Uporabniški avatar
 Cormi
miciM napisal/-a:NO, kaj je sedaj z zadnjim letošnjim K-Rožnikom, a ste že vsi na štantih :?:

Namen je bil, a smo danes že lazili po hribih, tako da...mi ostanejo le še štanti :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Evo tut mene s Kranjske Gore...
Je mel moj cel dan fraj pa sva malo drugače izkoristila ... z lazenjem po snegu ... :twisted:

Očitno pride kRožnik na vrsto spet po novem letu :lol:

... mora, k mi je božiček lučko prnesu :twisted:
Uporabniški avatar
 miciM
No k niste hotel jet, sem pa sama odtekla zadnji K-rožnik
Bilo je fajn,........ :lol: :lol: :lol:

• 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134