prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ROSI64 napisal/-a:Po strogih pravilih in kriterijih zajca in spele*, sem danes odtekel svoj prvi 100% PST :clap: + dodatek, skupaj 35,19 km. :D Držal sem se vseh pravil na PST, med drugim tudi pravokotno sekanje ceste, podhod pod Celovško,

Jaz sicer tanm priznavam tudi semafor. Prej je bil pač le podhod, zdaj pa - če že obstaja semafor, zakaj ne. :wink:

Sicer pa vabilo: bi to nedeljo zadevo ponovili?
ROSI64 napisal/-a:Po strogih pravilih in kriterijih zajca in spele*, ...............

Jaz sem pa zajca (enkrat pred davnimi časi) ujela, ko je krajšal za kakšnih 5m :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

:wink:
zajc napisal/-a:Danes je bil povsem običajen dan za tek. Nisem imel nobenih posebnih ciljev. Šel sem teči svoj 85. letošnji PST, celo brez nahrbtnika z vodo in kakršnekoli hrane (še WC papir sem pozabil vzeti s seboj). Na začetku se mi je zdelo, da zelo počasi tečem. Ko sem pogledal na uro, sem imel, nasprotno od mišljenja, tempo krepko pod 4 min/km :shock: Že en mesec imam namenoma v glavnem samo tempo teke in imam v primerjavi od prej povsem drugačne občutke za hitrost. Skratka, takoj sem zmanjšal hitrost in nadaljeval. Na vrhu Golovca sem ugotovil, da sem vseeno 10 minut hitrejši kot običajno. Ob tako hitrem času mi je prišlo na misel, da bi poskusil odteči svoj najhitrejši krog. Ob spuščanju, ki je moja šibka točka, sem imel zelo počasen tempo (preverjeno z uro), zato sem opustil misel na hitrejši tek.

Vseeno sem imel na Peruzzijevi odličen čas (pod 1:15). Takrat pa sem rekel, da poskusim, karkoli pač bo. Začel sem pospeševati in bil na Viču pod 1:50. Kljub temu, da nisem še ničesar popil (ali pojedel), sem izpustil okrepčevalnico (na pokopališču) in nadaljeval v nezmanjšanem tempu. Na koncu je bilo zelo tesno.

Tveganje, ker se nisem ustavil in popil vodo, se mi je izplačalo. Uspelo mi je popraviti svoj najboljši čas na (~500 metrov podaljšanem) PST (brez bližnjic!) za 1:11 minute, ki zdaj znaša 2:34:05 8)

bravo....smo se srečali 2x....in si tudi izgledal hiter :clap:
miciM napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Po strogih pravilih in kriterijih zajca in spele*, ...............

Jaz sem pa zajca (enkrat pred davnimi časi) ujela, ko je krajšal za kakšnih 5m :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

A letos :?: :?: potem je uradno en PST manj :lol: :lol: :lol: ga bo moral ponovit :lol: :lol:
ROSI64 napisal/-a:
miciM napisal/-a:

A letos :?: :?: potem je uradno en PST manj :lol: :lol: :lol: ga bo moral ponovit :lol: :lol:

To je pa skrivnost :D velikih tekačev(čez usta) :lol:

spela* napisal/-a:
spela* napisal/-a: bi to nedeljo zadevo ponovili?

Tek po PST, namreč. Start prav tako ob šestih na Fužinah.

Sem razumel že prvič :wink: mikavno je :D moram pa prej družinsko uskladit, predno napišem :wink: :lol: :lol:
Jaz sem kandidat :D saj drugače ne more biti :lol: :lol: težko je izpustiti priložnost za skupni trening :D

Upam, da se še kdo javi. :wink:

Torej nedelja 19.8.2012 ob 6:00 Fužinski grad. :laola

Če bomo pa samo mi trije, lahko lokacijo starta tudi spremenimo, po vajini želji. :)
ROSI64 napisal/-a:
Če bomo pa samo mi trije, lahko lokacijo starta tudi spremenimo, po vajini želji. :)

Predlog spremembe lokacije štarta: Prtovč, cilj pa Ratitovec. Ekipa, ravno trije člani... :wink: :juhuhu:
http://www.atletsko-drustvo-zelezniki.s ... ni_tek.htm

LP, vencelj
ROSI64 napisal/-a:Jaz sem kandidat :D saj drugače ne more biti :lol: :lol: težko je izpustiti priložnost za skupni trening :D

Upam, da se še kdo javi. :wink:

Torej nedelja 19.8.2012 ob 6:00 Fužinski grad. :laola

Naj ostane Fužinski grad, da se lahko pojavi še kak nenapovedani gost, če želi.
ROSI64 napisal/-a:
vencelj napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:

Predlog spremembe lokacije štarta: Prtovč, cilj pa Ratitovec. Ekipa, ravno trije člani... :wink: :juhuhu:
http://www.atletsko-drustvo-zelezniki.s ... ni_tek.htm

LP, vencelj

:lol: :lol: :lol: ...ti pa si za hece.... :lol: :lol: :lol:

...malo za šalo, malo zares... :roll:

LP
  • 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 216