prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela*
A sem mi spet samo zdi, da je danes torek? :twisted:
A bo kdo tekel ob šestih?
Nazadnje spremenil spela*, dne 20 Jan 2009, 14:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 mazi
Če je pa dež... :cry:
Uporabniški avatar
 Loni
Sem svoje za danes že oddelala in ker sem se čisto pomehkužila, sem to počela na ravnem na tekaški stezi. Sem jo danes prvič konkretno sprobala in moram rečt, da ne bova ratali prijateljici, mi sploh ni všeč.
Uporabniški avatar
 AVI
...uf...ni bilo časa prej se pofočkat....tako da ob 17-ih al pa kakšno minutko čes, odvisno od prometa, prideva AVI in njegova boljša polovica..... :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 miciM
jaz tudi pridem ob 17h, (upam, da avto ne zataji).

:wink:
 spela*
Ok, pridem tudi jaz ob 17h.
Uporabniški avatar
 AVI
...razmere na progi so sledeče: DRSI!!!! :lol: :lol: :lol: ....ampak je vseeno prav luštno, tako sva z miciM predvsem od cerkve naprej, ek popestrila s kakšnim akrobatskim vložkom, ki pa se je srečno končal....

...spela* in andreja sta se tako odločili, da jo pihneta do Rožnika in nazaj po isti poti....
Uporabniški avatar
 bobr
Ah kok fajn. Jaz pa trpim sred sončnega Vegasa :lol:
Uporabniški avatar
 tae
bobr v tvoji temi "bobrovi zapisi" smo te obravnavali brez tvoje prisotnosti. Upam, da ne zameriš.
 spela*
Sem pa že mislila, da je tae najavil svoj prihod na K-Rožnik. Pa se je, kot kaže, še pravočasno ugriznil v jezik, ker mislim, da "dolguje" še eno Golado. :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Ja, res vam dolgujem še eno Golado, kot vi temu pravite, saj še nikoli nisem tekel tam z vami. Še dobro, da takrat nisem obljubljal kdaj naj bi se to zgodilo. Prvo, kot prvo vsekakor v lepšem vremenu. Drugo, kot drugo ko bo predvidena udeležba največja. V letu 2009 bi pa res že skoraj moral to speljati. Ne berem vas stalno in me zanima ali imate kdaj slučajno tudi kakšno golado med vikendom ?
 spela*
tae napisal/-a:Ja, res vam dolgujem še eno Golado, kot vi temu pravite, saj še nikoli nisem tekel tam z vami. Še dobro, da takrat nisem obljubljal kdaj naj bi se to zgodilo. Prvo, kot prvo vsekakor v lepšem vremenu. Drugo, kot drugo ko bo predvidena udeležba največja. V letu 2009 bi pa res že skoraj moral to speljati. Ne berem vas stalno in me zanima ali imate kdaj slučajno tudi kakšno golado med vikendom ?

Upam, da bobr ne bo zameril, ker se v temi o K-Rožniku pogovarjamo o konkurenci. :lol:
Načeloma je Golada ob četrtkih. Udeležbe na teh tekih so ponavadi največje takrat, ko kdo razglasi, da sledi analiza. Golada med vikendom? O tem je treba pa goladarske šefe vprašati. Mi, navadna raja, pridemo samo teč in si načeloma ne upamo vmešavati v organizacijo. :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Ni nobene zamere nič bat :). Konkurenca? Sploh ne, če ne bi bilo golade ne bi bilo niti krožnika.

P.s.: Tae tvoj odvečni post med mojimi zapisi sem pobrisal.
Uporabniški avatar
 tae
Vidim, da sem zamešal K-rožnik in Golado. Nikjer še nisem bil, zato mi je vsaj malo oproščeno. Ali niste isti osebki na obeh hribčkih ?
 spela*
tae napisal/-a:Vidim, da sem zamešal K-rožnik in Golado. Nikjer še nisem bil, zato mi je vsaj malo oproščeno. Ali niste isti osebki na obeh hribčkih ?

Nekateri smo, nekateri niso. :wink:
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA