prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 stena
Živjo Rožnikovci. :wink:

Mene nekaj gnjavi in verjetno je kdo izmed vas pravi nalslov za to da me tega odreši:)

V zadnjih dneh sem po novoletnem spancu spet začel migat, predvsem me je navdušil (do zdaj še neodkriti :oops: ) krog, ki ga bom sedaj opisal:

vodnikova, šišenska, potka poleg večne do živalskega vrta, mimo vrta na cesto 27.maja, malo za egiptovskim veleposlaništvom čez cesto v breg (malo nazaj je tudi trim) in nato mimo gradu tivoli, hale tivoli in pod gozdom nazaj na vodnikovo.

Gnjavi me razdalja tega kroga in bi bil zelo vesel, če bi se našel kdo, ki mi jo zaupa.

Hvala in lep pozdrav.
Uporabniški avatar
 stena
Tole bom pa s pridom uporablou.

Hvala. :clap:

P.S.: če sprejemate nove člane, bi se vam ob časovni zmožnosti z veseljem kdaj prdružu.
Uporabniški avatar
 AVI
...kaj pa je sedaj tole.... :shock: ....a smo vsi iz cukra,al kaj??? :lol: :lol: ...kakorkoli, bilo je prav pravljično; rožnik odet v belo....super....in zato sem si privoščil kar dva kroga...heheheheh.... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 pajo
Nismo iz cukra. Nekateri bi še kako radi šli kamorkoli tečt pa :nono: ne gre nikamor. V ponedeljek dobil napotnico jutri imam slikanje in spotoma še pregled. Upam, da dobim še kak pameten nasvet.
Uporabniški avatar
 bobr
Pajo, sva nekako na istem :cry: Moja tekaška kariera se predčasno zaključuje...
Uporabniški avatar
 5rca
že komaj čakam, da spet začnem K-Rožiti :) vadba v telovadnici je ubijalska :roll:
Uporabniški avatar
 Loni
bobr napisal/-a:Pajo, sva nekako na istem :cry: Moja tekaška kariera se predčasno zaključuje...

Pa ja ne za zmeraj :?:
Uporabniški avatar
 bobr
Loni napisal/-a:
bobr napisal/-a:Pajo, sva nekako na istem :cry: Moja tekaška kariera se predčasno zaključuje...

Kakor se zadeve odvijajo sigurno za dlje časa. No ja nikoli ne reči nikoli, mogoče se vrnem naslednjo sezono 8).
Uporabniški avatar
 ROSI64
bobr napisal/-a:
Loni napisal/-a:

Kakor se zadeve odvijajo sigurno za dlje časa. No ja nikoli ne reči nikoli, mogoče se vrnem naslednjo sezono 8).

To je pa zelo žalostna novica bobr, :( držim pesti, da si bil mogoče v zmoti :?: in da te mogoče vidim prej tečt, :D mogoče že to sezono. Leto je dolgo. Držim pesti. :wink:
 spela*
bobr napisal/-a:
Loni napisal/-a:

Kako? :?: :(
Zaradi problemov s stopalom? A ti niso naredili vložka po meri? A ne pomaga? :(
Uporabniški avatar
 niki
bobr napisal/-a:
Loni napisal/-a:

ojoj :(

Čim hitrejše okrevanje ti želim!
Uporabniški avatar
 bobr
spela* napisal/-a:
bobr napisal/-a:
Loni napisal/-a:

Kako? :?: :(
Zaradi problemov s stopalom? A ti niso naredili vložka po meri? A ne pomaga? :(

Ja zaradi stopala ker ni nič bolje. Vložke za tek dobim naslednji teden.
 spela*
bobr napisal/-a:Ja zaradi stopala ker ni nič bolje. Vložke za tek dobim naslednji teden.

Želim ti, da bodo pomagali in da boš kmalu spet tekel po Rožniku in na tekmah!
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA