prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
Manjša se število analitikov, tudi njih razprave so vse krajše... :--( :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz 8) , ... po Rdeči progi v Udin Borštu (začnem okoli 18,00), nato pridem v Brunarico (danes odpirajo) pogledat, če je kdo tam. :wink:
Uporabniški avatar
 mitjas
Mogoče pa celo presenetim in se prikažem danes, a samo na drugem delu treninga - analizi. Je pa večja verjetnost, da se vidimo naslednji teden.
Uporabniški avatar
 Vlajko
lojzeP napisal/-a:18.30

A boš ti tole uro "teral" do decembra? :wink:

@Mitja :arrow: ti se pa le prikaži. ( :drink Press ) :wink: :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
Vlajko napisal/-a:
lojzeP napisal/-a:18.30

A boš ti tole uro "teral" do decembra? :wink:

sej za zgubit se upam, da še ne bo. bolj mi je pomembno, da ne bomo prehitro hidrirani ob navijačicah carioc :oops:
Uporabniški avatar
 lojzeP
tudi jutri pred basketom vržemo en krog pod streho - pa probejmo ob željenih 18.00, da bodo lahki vsi prisotni .... :D
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Prvič na treningu okrog Brda. Malce sfalil in pdoaljšal progo na 10 km. Razmere za tek idelane, saj je bilo zelo vlažno. Poga pa tudi mokra, da ni spodrsavalo. S časom 38 min sem azdvolje, saj v azdnejm času zelo malo treniram ravnino.
Uporabniški avatar
 valena
Danes zjutraj ob 8 ih pa sva z Barbaro Z. naredili en lep enourni regeneracijski čvek trening na ovalu :D .Tokrat sva bili počaščeni s pogledom na postavnega laboda na jasi znotraj ograje pri 6 km.Na koncu sva preiskusili še raztezna športna orodja pri spomeniku.Manjka le še dvovišinska bradlja :lol: . Analiza sledi v nedeljo v Preddvoru!Upam le, da vreme bo!
  • 1
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA