prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

iztok p. napisal/-a:V PONEDELJEK DELAL INTERVALE ! MORAL BI POČIVAT ,TKO BOM CEL TEDEN POČIVAL ! :--(

Naslednji dan po dolgem teku, se nikoli ne delajo intervali. :nono: To sta v bistvu dva težka treninga. :oops: Temu se reče pretiravanje. :wink:

Hitro okrevanje ti želim. :D
Ne paše v celoti v to rubriko, ampak videti četo vojakov slovenske vojske, ki jo mašira po PST-ju je dogodek vreden omembe. Ne vem, kolikšen del poti so obdelali, pa vendarle... :clap:
Cukr napisal/-a:Ne paše v celoti v to rubriko, ampak videti četo vojakov slovenske vojske, ki jo mašira po PST-ju je dogodek vreden omembe. Ne vem, kolikšen del poti so obdelali, pa vendarle... :clap:

Sem jih že večkrat srečal v dopoldanskem času. :wink:
Cukr napisal/-a:Ne paše v celoti v to rubriko, ampak videti četo vojakov slovenske vojske, ki jo mašira po PST-ju je dogodek vreden omembe. Ne vem, kolikšen del poti so obdelali, pa vendarle... :clap:

Danes sem jih videl tudi jaz od Golovca proti Fužinam... :juhuhu:
mat33c napisal/-a::rol: A ni vojašnica tam za obvoznico na Letališki?

Verjetno morjo pol kar celga odkorakat za jutranjo fizkulturo :oops:

Drži, vojašnica ja tam in se vidi iz PST-ja (čez mrežasto ograjo) ... občasno celo vidim par njih v modrih trenirkah, ko v popoldanskih urah tečejo na ovalu, ki ga imajo v sklopu vojašnice.
Danes mi je uspelo postaviti en mejnik, 100. letošnji PST, v zadnjem času običajnim časom, 2:43:23. Doma me je pričakala "godba" :lol:, drugih slovesnosti tako in tako tudi nisem načrtoval.

Če samo pomislim, da to znese 100-krat 33 km, se sprašujem od kje sem črpal voljo in energijo. Pri tem sem imel vzpone in padce. Še najbolj sem bil na dnu v zimskem obdobju, ko sem bil povsem brez energije in volje. Kljub vsemu sem vztrajal krog za krogom, bil vedno bolj hitrejši, uspel popraviti svoj osebni rekord in spoznal veliko (super) tekačev.

Ker so do konca še slabi 4 meseci, imam še nekaj časa, da to mejo dvignem še nekoliko višje :twisted:
Zajc bi ti rekel, da si malo nor. :mrgreen: Ampak, ker vem,da nisi, samo čestitke. Se mi zdi, da postavljaš mejnike, ki jih bo težko preseči... :clap:
Nazadnje spremenil Vreme, dne 08 Sep 2012, 15:51, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA