prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Je pa že močno zanimanje že en mesec pred tekom. :) Se vidi, da je nekaterim žal, ker niso tekli v nedeljo z nami :-- in tako ponovnega teka nočejo zamuditi. :lol:

Mogoče pa še kdo postavi nov osebni rekord na 30km. :rol:

Meni je vseeno kje bomo tekli in tudi tema se lahko nadaljuje tudi tukaj, važno je le, da bom lahko spet izvedel malo daljši tek v prijetni družbi.
Zakaj nova tema? Sej to bo ravno tako trening po PST!?! Če bom doma-me absolutno zanima-z Golovcem-ali brez :) -le da bo "hitrost" polževa.... :D
 nana
pajo napisal/-a:
Nataša napisal/-a:Kar se mene tiče, datum drži, bo pa ravno prva obletnica poroke :D Mislim, da tudi Nani ustreza. Ostali boste pa še povedali. Sva se pa z Nano menili, da bi Golovec obšli in nekje doštukali še ene 3 km, da bi jih bilo približno 35.

Ne glede na počasnost pri meni - naj trasa ostane taka kot je. Mislim, da bodo ostali enakega mišljenja.

Nataša, upam, da Mihi ne bo preveč narobe hodilo :)
Pajo, v nedeljo smo družno ugotovile, da je sprehajanje po Golovcu gor in dol brezplodno. Če naj bo to trening pred maratonom (in oba teka sta tako zastavljena), potem je smiselno, da 35 km pretečemo. In zato je prišlo do te ideje (jaz sem bila pa pobudnik).
Kdor želi, seveda lahko preči Golovec, za sebe vem, da ga ne bom.
Grem pa jutri izmerit, koliko bi zneslo od Fužinskega gradu do Peruzzijeve, če Golovec obidemo :)
 nana
ROSI64 napisal/-a:Je pa že močno zanimanje že en mesec pred tekom. :) Se vidi, da je nekaterim žal, ker niso tekli v nedeljo z nami :-- in tako ponovnega teka nočejo zamuditi. :lol:

Mogoče je pa enim žal, ker niso šli z nami na analizo :D
 nana
Nataša napisal/-a:zakaj bi mu? nam bo pa na okrepčevalnici pripravil šampanjc namesto vode :lol:

Super :D Potem se pa samo še zložimo v kakšen jarek :D
Pa sporoči še, koliko ti dodam, da ne bo to samo vajin strošek :wink: Meni že to, da ni treba sabo tovorit ogromno pomeni :D

Marjan, saj nam lahko tovoriš tudi prtljago (kar smo pač vzeli s sabo) :D
nana napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Je pa že močno zanimanje že en mesec pred tekom. :) Se vidi, da je nekaterim žal, ker niso tekli v nedeljo z nami :-- in tako ponovnega teka nočejo zamuditi. :lol:

Mogoče je pa enim žal, ker niso šli z nami na analizo :D

S tem bi se pa strinjal, a žal v življenju je tako, da povsod ne moreš biti.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA