prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

zajc napisal/-a:Hvala vsem za čestitke :oops:

Danes sem imel to čast, da se mi je ob 2:45 zjutraj pridružil junak WS100 in UTMB, AVI :cast1: Zato sem se včeraj namenoma basal s hrano (in mlekom) in sem razmišljal kako mu bom lahko sploh sledil, ker je on letos v življenski formi, jaz pa se borim z EMŠO :lol:

Po pričakovanjih je bil začetni tempo "pričakovan", okoli 4:15 min/km. Ko je AVI pri Fužinskem gradu napovedal, da ne misli nadaljevati v takem tempu, sem si privoščil WC :oops: Vseeno sva nadaljevala v samo 15-30s/km počasnejšem tempu in končala v času 2:34:43, kar je bilo zelo blizu mojega osebnega rekorda. Če odštejem svoj postanek na WC, bi moj rekord lahko znašal 2:31:54 :--(

Čeprav je AVI šele pred kratkim končal z UTMB, je danes še enkrat dokazal, da je v izvrstni formi in sem zelo-zelo zadovoljen, da sem ga sploh uspel slediti 8)

Po dolgemčasu zopet na PST-ju in seveda z zajcem...lepo je bilo...čeprav na začetku je zares letelo tako, da tudi "nakladati" nisva mogla :D...no, kasneje je prišel čas tudi za to... :D :lol:

Po vseh PST-jih ne vem kako zajcu uspeva vse skupaj, saj je zjutraj-ponoči izgledal povsem običajno in ne kot nekdo, ki ima za seboj že skoraj 10 zaporednih PST-jev. :lol: :lol: Predvsem pa, da najde toliko volje, da se vedno znova postavi na "začetek" PST-ja...:D

marjan napisal/-a:Bliža se nedelja in na vrsti je spet skupinski dolgi trening

Nedelja: 16. september 2012
Start: Fužinski grad ob 7h

Cel krog:
Marjan

"Rajcih"...samo ne verjamem, da mi uspe...ampak do nedelje je še nekaj časa... :mrgreen: :wink:
ROSI64 napisal/-a: zadnjič se je nekaj govorilo o času izpod 3h

Tokrat še ne :wink: , z Iztokom greva na cca 3 15

Vendar se me boj, v torek sem naredil PB na klasičnem K-Rožniku :--
ROSI64 napisal/-a:
marjan napisal/-a:Vendar se me boj, v torek sem naredil PB na klasičnem K-Rožniku :--

Jaz pa že en teden brez teka :--( a ne veseli se prezgodaj, sem pa trmast ko Gorenjci, tako da .... :-- :--

Primorci smo še malo bolj trmasti, a ne, Rosi :--
  • 1
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA