prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 veter v laseh
bobr napisal/-a:Ena dva norca sva že odtekla dva kroga danes opoldne po sončnem vremenu. Veter je bil neznosen, leden sneg je še vedno od mosteca do živalca a vse ostalo je kul :). To je bil moj prvi polmaraton letos :lol:

Bilo je prav lepo. 8)

Narekoval si pa hud tempo :wink: :twisted:
Uporabniški avatar
 bobr
veter v laseh napisal/-a:
bobr napisal/-a:Ena dva norca sva že odtekla dva kroga danes opoldne po sončnem vremenu. Veter je bil neznosen, leden sneg je še vedno od mosteca do živalca a vse ostalo je kul :). To je bil moj prvi polmaraton letos :lol:

Bilo je prav lepo. 8)

Narekoval si pa hud tempo :wink: :twisted:

No no ne pretiravaj, kdo je zgal po klancih? :roll:
Uporabniški avatar
 AVI
bobr....da te ne bo spet kaj uščipnilo.. :lol: :lol: ...drugače pa čestitke za vrnitev....

...ob petih se nas je zbralo pet, pa nismo odtekli pet Krožnikov tudi ne dva....amapk enega luštnega....miciM upam da te z yogo-m nisva preveč gnala...ter da je počutje OK.... :D :D
Uporabniški avatar
 stena
Če pravočasno končam s faksom bi se vam danes pridružil. Prosil bi, če lahko kdo sporoči kdaj in kje.

Hvala.
 Janazaspana
Evo mene, včeraj sem s talarjem začela svojo tekaško sezono. Zvečer sem bila čisto sama gor, razgled na Ljubljano je bil prečudovit, le na nekaterih delih sem se nekoliko drsala. Naslednjič ne smem spet pozabit čelke vzet.
Drugače pa je kondicija v presenetljivo dobrem stanju, se mi treningi poznajo. :)
Uporabniški avatar
 5rca
jaz sem ga odtekla včeraj :)
Uporabniški avatar
 Cormi
5rca napisal/-a:jaz sem ga odtekla včeraj :)

Jaz bi ga pa danes, če pride kdo, ki vsaj s tempom spominja nate.....no, kandidati?
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz grem zdajle en izy tekec. Nič pretiravanja, ta teden me čaka še huda preizkušnja :).
Uporabniški avatar
 pajo
Cormi napisal/-a:
5rca napisal/-a:jaz sem ga odtekla včeraj :)

Jaz bi ga pa danes, če pride kdo, ki vsaj s tempom spominja nate.....no, kandidati?

Čakam na boljše čase.Je še prezgodaj raje grem proti Murglam je bolj ravno.
Uporabniški avatar
 Loni
Moja stegenska mišica klancev (še) ne mara...
Uporabniški avatar
 Cormi
Loni napisal/-a:Moja stegenska mišica klancev (še) ne mara...

:(
Uporabniški avatar
 stena
Cormi se bo že našel kdo, mogoče sem pa jaz prepočasen za "tahitre", nikoli se ne ve dokler ne poizkusiš :oops:
Uporabniški avatar
 Cormi
stena napisal/-a:Cormi se bo že našel kdo, mogoče sem pa jaz prepočasen za "tahitre", nikoli se ne ve dokler ne poizkusiš :oops:

Sem se že enkrat zgubila na ta račun, pa ne bi še enkrat poizkušala...
Uporabniški avatar
 AVI
Cormi napisal/-a:
stena napisal/-a:Cormi se bo že našel kdo, mogoče sem pa jaz prepočasen za "tahitre", nikoli se ne ve dokler ne poizkusiš :oops:

Sem se že enkrat zgubila na ta račun, pa ne bi še enkrat poizkušala...

...se je najdla ena kandidatka (mami)...ki sigurno pride....tako da Cormi kar pogumno na Krožnik...
  • 1
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA