prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Evo pa smo obrnili še en PST :clap: namreč prvič ga je obrnil tudi Šumadinec :clap: z Alenovskim smo nekak rekli da gremo cc 5 min na km,nam je kar dobro šlo pri Lj.Mlekarnah nas pričaka zvesti ultraš Zajec nas pocrklja z Coca Colo in Domačico :laola in gasa naprej ko pridemo na cilj tam že AVI in Scoby :clap: sta ga kar orng žgala,Šumadinec je bil pa tud presenečen da je prišel slabih 15 min prej v cilj kakor sem mu en dan prej obljubu he,he,fajn je blo pa še kdaj :D :clap:
hej
Jp, moj prvi PST...morm priznat, da sem kar nekajkrat razmišljal, da bi šel enkrat na ta čuveni PST, da vidim, kako zleda tečt okoli Zokigrada :mrgreen: , sploh, ker AVI in Sukar skoz na skrivaj trenirata nočne PST-je, da ne govorim o projektih, ki jih dela Zajc :shock: (kapo dol Zajcu, da nas pričaka z mizico, črnim zlatom, kakor mu pravi AVI in domačico, ter z vodo izpod Peričnikovega slapa, res motivator in dec na mestu!).

Hja, Sukar mi je rekel, da gremo u izi okol 3 ure...ok, to bo zame, ker letos nisem odlaufu ravnine več kot enih 7-8 K-Rožnikov...ravnina ni moj doma lohk rečem :lol: ...
Ja, začel se je z vzponom, kar je blo čist fajn, pol pa pridemo na Rudnik in ravnina...evo po eni uri že žge po mečih...ufff..Alenovskemu in Sukarju rečem, da, če bo tak tempo jima še lahko sledim, več ne bo šlo...tko, da hvala vama, da sta me 'ujčkala' in držala spodoben tempo, ker drugač bi zalutal sred Ljubljane in prišel kam v Medvode :oops:

Glede na to, da tečem brez ure in drugih pripomočkov, sem samo poskušal slediti priganjača in ko mi Sukar pove čas na koncu, je slišal par krepkih :mrgreen: Tnx Sukar, da si me zvlekel na PST in držal še človeški tempo :wink:

Fajn je blo za dušo, ne pa za ta levo koleno..., tko, da najbž sledi par dni razmišljanja in nervoze pred naslednjim švicanjem.

Ajd, se ga vidmo, kje na terenu
ROSI64 napisal/-a:V nedeljo žal ne bom šel v Domžale na pol-maraton :--( (recesija)

Bom pa namesto pol-maratona opravil cel PST :D
Če je še kakšen kandidat za skupni dolgi tek naj se javi :D

Jaz grem v nedeljo v Domžale. Lahko pa naslednjo nedeljo.
Ta tema je namenjena tekom po PST-ju :!: vsi ostali teki so v svojih temah :--

spela*, tudi drugo nedeljo gremo po PST-ju, a o tem drugi teden kaj več. :D

Sedaj je aktualna ta nedelja 23.9.2012 :D Trenutno sem edini :lol:
iztok p. napisal/-a:DO nedelje bi pa šlo bolj počasi ,če si za ROSI64 :cast1:

Kako to misliš do nedelje :?: :?: :?:
Če si pa mislil za nedeljo :idea: lahko gremo počasneje :D jaz ponavadi le za tabo letim :lol: :lol: tudi minulo nedeljo si bil na Fužinah veliko prej kot jaz :lol: :lol: :lol:

anže.m je itak podal tempo 6min/km :wink:
  • 1
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA