hej
Jp, moj prvi PST...morm priznat, da sem kar nekajkrat razmišljal, da bi šel enkrat na ta čuveni PST, da vidim, kako zleda tečt okoli Zokigrada

, sploh, ker AVI in Sukar skoz na skrivaj trenirata nočne PST-je, da ne govorim o projektih, ki jih dela Zajc

(kapo dol Zajcu, da nas pričaka z mizico, črnim zlatom, kakor mu pravi AVI in domačico, ter z vodo izpod Peričnikovega slapa, res motivator in dec na mestu!).
Hja, Sukar mi je rekel, da gremo u izi okol 3 ure...ok, to bo zame, ker letos nisem odlaufu ravnine več kot enih 7-8 K-Rožnikov...ravnina ni moj doma lohk rečem

...
Ja, začel se je z vzponom, kar je blo čist fajn, pol pa pridemo na Rudnik in ravnina...evo po eni uri že žge po mečih...ufff..Alenovskemu in Sukarju rečem, da, če bo tak tempo jima še lahko sledim, več ne bo šlo...tko, da hvala vama, da sta me 'ujčkala' in držala spodoben tempo, ker drugač bi zalutal sred Ljubljane in prišel kam v Medvode
Glede na to, da tečem brez ure in drugih pripomočkov, sem samo poskušal slediti priganjača in ko mi Sukar pove čas na koncu, je slišal par krepkih

Tnx Sukar, da si me zvlekel na PST in držal še človeški tempo
Fajn je blo za dušo, ne pa za ta levo koleno..., tko, da najbž sledi par dni razmišljanja in nervoze pred naslednjim švicanjem.
Ajd, se ga vidmo, kje na terenu