prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 mazi
5rca napisal/-a::-((

:--(

kaj pa tole pomen...?! :(
Uporabniški avatar
 5rca
mazi napisal/-a:

nč dobrga :(
Uporabniški avatar
 Loni
A pada dež a te je kaj napadlo?
Uporabniški avatar
 mazi
5rca napisal/-a:
mazi napisal/-a:

nč dobrga :(

Pa menda ja ni poškodba? - drugo še vse nekak gre...!
Uporabniški avatar
 5rca
mazi napisal/-a:Pa menda ja ni poškodba?

šepam že en teden :(
Uporabniški avatar
 mazi
5rca napisal/-a:
mazi napisal/-a:Pa menda ja ni poškodba?

šepam že en teden :(

No pol se pa lepo pocajtej, da boš spet poskočna kot veverička... :wink:
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj, pogrešala Mazija in Cormi... Drugače pa lepo počasi odtekla Krožnik in uživala. Tudi zdaj je počutje dobro... Družba je pa tudi bila!
Se vidimo.
Uporabniški avatar
 Cormi
Sončka napisal/-a:Hoj, pogrešala Mazija in Cormi...

Joj, mi je bilo zares žal, ni v moji navadi, da ne bi prišla, če se pofočkam in tudi danes sem, a z ogromno zamudo. Le upala sem, da me ne boste predolgo čakali in se hladili na startu. Na cestah (obvoznica in Šiška) je bil prometni kolaps in za običajnih 20 minut poti sem jih danes porabila 50 :twisted:
Trmasto sem začela tečt svoj solo krog, namen sem imela le do vrha in nazaj (da se ne izgubim ponovno :oops: ), srečala Andrejo, malo pred ZOO me dohiti Mojculja, ki je iz Novih Jarš padla v isto prometno zmešnjavo, imeli sva spoznavni večer, na vrhu naju je kar potegnilo, da dokončava začeto in tako sva družno pretekli cel K-Rožnik, na koncu že kar v temi...skratka, spet nova zmaga :D
 Klanfa
Hoj družba,

sem že dobro leto registriran na forumu, pa ker sem odaljen tri minute od Mosteca sem si reku, grem mal pogledat, kako zadeva zgleda...super družba, fajn tempo, svež zrak...definitivno se vidmo tudi naslednji teden 8) Sej res, bom mogu pa tud pridet še parkrat, da se vsa prava in "forumovska" imena zapomnem...

Uživajta,

klanfa
Uporabniški avatar
 mazi
Sončka napisal/-a:Hoj, pogrešala Mazija in Cormi... Drugače pa lepo počasi odtekla Krožnik in uživala. Tudi zdaj je počutje dobro... Družba je pa tudi bila!
Se vidimo.
Sorry, sem zamočil... Mal se bom na službo izgovarjal, mal na dež... :oops:
Uporabniški avatar
 Hojca
Odtekla svoj prvi Krožnik, res je prav fletkana, klančkasta zadeva.
Žal sem skoraj pol ure zamudila, neverjeten dren na cesti, na mojo srečo se je isto pripetilo Cormi, tako da sem imela vodičko po Rožniku - hvala.
Prav luštno je bilo, še pridem. :D
Uporabniški avatar
 AVI
...ja, je prav prijetno bilo...nekaj novih obrazov in za začetek sezone, presenetljivo številčna udeležba....se pozna da se Sežana bliža.... :lol: :lol: :lol: ....le tako naprej... :D :D
Uporabniški avatar
 stena
Če bo šlo tako naprej nas bo v kratkem za cel bataljon. Že sedaj je dobra družba kaj šele potem :D Drugače pa super tek, se mi je zelo dopadlo malo nabiti pulz.

Se vidimo drug teden, v bolj izi varijanti, saj zame :oops:
Uporabniški avatar
 Asterix
Hitri ste bili, kar je tudi prav. Prav mi je, kaj pa sem zabušaval čez zimo. Ste mi pa odlična motivacija za naslednje K-Rožnike. Dobil sem zagon in kmalu bom z vami.
Ampak je bilo vseeno super. Družba kot vedno odlična, z miciM sva odtekla lep tempo in zraven še eno rekla.

Lp-se vidimo
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

torek je zame sicer se fizicno neizvedljiv, mogoce pa kdo od vas pride na Golado ta cetrtek.
Se kmalu vidmo!

vas Spemer Krospouster Pegaz :)
  • 1
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA