prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 stena
Imava podobne probleme kot kaže. Js srčno upam, da mi bodo noge jutri že dovolile teči. Danes mi namreč že hoja predstavlja velik problem.

Se (mogoče) vidimo.
 spela*
stena napisal/-a:Imava podobne probleme kot kaže. Js srčno upam, da mi bodo noge jutri že dovolile teči. Danes mi namreč že hoja predstavlja velik problem.

Se (mogoče) vidimo.

Glede na to, da si včeraj tekel svoj prvi maraton, ne bo nič hudega, če nekaj dni počivaš. :wink:

Sicer pa čestitam! :clap:
Uporabniški avatar
 Loni
Situacija je sledeča, jutri začnem spet tečt, ampak greva s sestro testirat njeno novo urco in greva kar po našem delu PSTja, ker mora bit ona že ob šestih nazaj. Prideva pa naslednji teden, tudi v popolni zasedbi, ona prvič, bo treba še kaj ušpičit. :lol:
Uporabniški avatar
 Hojca
Pridem, če mi le uspe pravočasno iz službe pobegnit in se do 17h čez Ljubljano prebit. Če zamudim :( , grem sama :) .
Uporabniški avatar
 lenči
Hm, naslednji torek pa bi mogoče tudi meni uspelo do 17.00 , če bo kdo, ki bi polžki kazal pot, da se ne zgubi - samo prosim, ne turbo pogona, ampak res polžjega tempa :oops:
Uporabniški avatar
 mazi
lenči napisal/-a:Hm, naslednji torek pa bi mogoče tudi meni uspelo do 17.00 , če bo kdo, ki bi polžki kazal pot, da se ne zgubi - samo prosim, ne turbo pogona, ampak res polžjega tempa :oops:
Mislim, da so časi ko si bila ti ultra polžek že davno mimo... :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
mazi napisal/-a:
lenči napisal/-a:Hm, naslednji torek pa bi mogoče tudi meni uspelo do 17.00 , če bo kdo, ki bi polžki kazal pot, da se ne zgubi - samo prosim, ne turbo pogona, ampak res polžjega tempa :oops:
Mislim, da so časi ko si bila ti ultra polžek že davno mimo... :lol:

Ultra kar se dolžine tiče še nekako gre, hitrost pa je :oops: , še posebej v hribe :D . Ampak kRožnik je res posebno doživetje :lol: . Upam, da bo šlo prihodnji torek :D
Uporabniški avatar
 Loni
Lenčica benčica, pusti ti hitrost, glavno, da se teče. Mi, ki zaradi nekaj sekund ali pa minut ne mislimo, da je konec sveta, se imamo čisto fajn, samo da nekje "muvamo", v klanec pač še malo počasneje kot po ravnem. Razy ima čisto lepo v podpisu napisano Festina lente, torej, kam se nam pa mudi?
Uporabniški avatar
 Sončka
Hej hoj!

Če bo danes lepo vreme (v dežju ne) pridem... En počasen Krožnik...

Uživajte...
Uporabniški avatar
 mazi
Loni napisal/-a:Lenčica benčica, pusti ti hitrost, glavno, da se teče. Mi, ki zaradi nekaj sekund ali pa minut ne mislimo, da je konec sveta, se imamo čisto fajn, samo da nekje "muvamo", v klanec pač še malo počasneje kot po ravnem. Razy ima čisto lepo v podpisu napisano Festina lente, torej, kam se nam pa mudi?
Se popolnoma strinjam... :cast:
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:Lenčica benčica, pusti ti hitrost, glavno, da se teče. Mi, ki zaradi nekaj sekund ali pa minut ne mislimo, da je konec sveta, se imamo čisto fajn, samo da nekje "muvamo", v klanec pač še malo počasneje kot po ravnem. Razy ima čisto lepo v podpisu napisano Festina lente, torej, kam se nam pa mudi?

Loni, :cast: točno tako, no, hitrosti se itak naužijem druge (na dveh kolesih).
Uporabniški avatar
 Cormi
Sonček sije :D
Če se prebijem čez vse cestne barikade, pridem tudi jaz ob 17h.
 spela*
K-Rožnik (vsaj zadnji spust proti Mostecu) je precej blaten.
Če mi uspe priti (za zdaj računam, da mi bo, a nikoli se ne ve), bi šla mogoče raje na ravninski K-Rožnik.
Uporabniški avatar
 bobr
spela* napisal/-a:K-Rožnik (vsaj zadnji spust proti Mostecu) je precej blaten.
Če mi uspe priti (za zdaj računam, da mi bo, a nikoli se ne ve), bi šla mogoče raje na ravninski K-Rožnik.

Tole pa še mene mika :lol:. Se vidimo na štartu ob 17ih.
  • 1
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA