prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Nedelja, 30.9.2012
Start Fužinski grad ob 7h

Cel krog:
-ROSI64 tempo 6:10 min/km, grem ob Golovcu(cca 2km daljši)
-luks
-anže.m tempo 6:00 min/km
-Indi
-miciM do Novih Jarš
-spela* :?:

Polovička:
-Marjana - malo več kot polovica
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 29 Sep 2012, 21:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Še en PST za nami :D super kot vedno, saj drugače tudi ne more bit. :lol: :lol:
Sedem se nas je zbralo danes na Fužinskem gradu, kasneje se nam je pridružil še zajc. :D
Cela skupinica se nas je držala skupaj v tempu cca. 6:10 min/km do dobrega 7km, oziroma do Peruzzijeve ulice, kjer smo prišli spet na PST. Danes smo šli traso, namesto čez Golovec ob Golovcu, majhen podaljšek in večino ravnina. In v tem je bil tudi razlog, da smo bili skupaj :D saj, ko so nekateri zagledali traso na Peruzzijevi so se počutili kot doma in so jim noge kar zbrzlale hitreje. :lol: :lol: Tako sem ostal sam z tremi dekleti. :D Najboljšo družbo sem imel. :D :wink: Marjano in spelo* sem zapustil potem na Vojkovi cesti, kjer sta zaključili, s miciM nadaljeval do Jarš, kjer je šla na zaslužen zajtrk. :D Sam sem potem nadaljeval proti Fužinam. Na 32 km sem dohitel Indi iz prve skupine in potem sva skupaj nadaljevala do cilja :D kjer sta naju čakala še luks in anže.m :clap:
Malo smo še poklepetali, :argue: a nas je potem začel dež preganjat :( in smo se tako poslovili za en teden. :lol: :lol:

Hvala vsem za družbo :laola z vami so teki še lepši. :D
No, pa je tudi meni uspelospet enkrat preteči "skoraj"cel PST. Rosi nas je kar preganjal, ko smo na štengah na Vrhovcih malo zabušavale jo je on v tempu lepo nadaljeval, pol smo pa vidle hudiča, kolk truda je bilo potrebno, da smo ga spet dohitele :lol: :lol: ,skratka bilo je super, na koncu sem bila pa res že pošteno lačna.
Mislim, da bi blo zelooooooooo pametno, da to drugo nedeljo ponovim, maraton se bliža :oops: , na trening bo treba :D

:wink:
Hvala vsem, zlasti pa Marjani, Rosiju in miciM za družbo - in Marjani za kokakolo in prevoz do Fužin.
Tokrat mi ni šel ves krog, pa sem sklenila, da je bolje, da en mesec pred maratonom ne forsiram preveč. Lani sem bila ta čas izvrstno pripravljena, pa sem potem zbolela, letos pa bom mogoče ravno do maratona ulovila pravo formo. :D
26 km pa je vseeno bilo!
In ko bi vi videli, kakšen zajtrk me je pričakal doma ... :D :heart :D
Ne vem ali sem samo jaz danes tako težko tekel zjutraj - tudi začel malo pred sedmo, se podil proti Orlam in ob Golovcu... ogromno vlage, ves prešvican, da bi se lahko ožel... Čestitam vsem za današnje miganje okoli Ljubljane!
Bliža se nedelja :D in s tem novi skupni trening po PST-ju :juhuhu: :juhuhu:

Jaz bom šel isto, kot zadnjo nedeljo, torej podaljšano varianto okrog Golovca. :D Tempo 6:09 min/km :D

Bi pa start prestavili za pol urce, torej ob 7:30h. Zjutraj bo verjetno še megla, vročine pa tudi ni več. Pa še komu bolj prijazna ura za vstajanje. :wink: :wink: Za zajca pa ravno prava ura, za začetek drugega kroga, če se bi slučajno za to odločil. :lol: :lol:

Najboljše da začnemo kar s seznamom:

Start: Fužinski grad ob 7:30 uri

Cel krog:
ROSI64 tempo 6:09 cel PST + dodatek cca 35km
ROSI64 napisal/-a:Bi pa start prestavili za pol urce, torej ob 7:30h. Zjutraj bo verjetno še megla, vročine pa tudi ni več. Pa še komu bolj prijazna ura za vstajanje. :wink: :wink: Za zajca pa ravno prava ura, za začetek drugega kroga, če se bi slučajno za to odločil. :lol: :lol:

Najboljše da začnemo kar s seznamom:

Cel krog:

Zelo navdušujoče :D , sem mislila, da je že kak praznik, da si uro prestavil, ja cel krog kaj pa mi drugega preostane :oops:

:wink:
ROSI64 napisal/-a:Najboljše da začnemo kar s seznamom:

Cel krog:

Evo pofočkan za cel krog.
tempo pa tak k zmeri :D

lp
Scooby napisal/-a:Odvisno kakšen treking nam bodo v soboto pripravili na Brkinh za zadnjo tekmo treking lige. :D :lol:

Mogoče pridem pogledat.

Če bo težki treking :oops: :oops: potem ti bo dobro del regeneracijski tempo 6:09 :lol: :lol: v nedeljo :wink:
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA