prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ojla PST druščina! :wink:
Eno vprašanjce...a greste vsi podoben tempo?
Enkrat bi blo fajn tud zame odtečt kakšno daljšo razdaljo, sam se itak 10 izgubim :lol: ,
tko da, če ima namen kdo odtečt mal hitrejš tempo mogoče pridem zraven ?!

Drugače pa uživajteeeee... :wink:
muc napisal/-a:Eno vprašanjce...a greste vsi podoben tempo?
Enkrat bi blo fajn tud zame odtečt kakšno daljšo razdaljo, sam se itak 10 izgubim :lol: ,

Vidim, da je zajc prijavljen. On se zagotovo ne bo zgubil :lol:
nana napisal/-a:
muc napisal/-a:Eno vprašanjce...a greste vsi podoben tempo?

Vidim, da je zajc prijavljen. On se zagotovo ne bo zgubil :lol:

zajc gre z nami, :D počasen tempo, ker bo to njegov drugi krog, :shock: prvega pa začne precej prej, oba pa starta pri LM.
muc pošlji zajcu ZS, če želiš hitrejši tempo in če ti ni ura prezgodnja okrog 5h.
muc napisal/-a:Ufff ob petih je pa kr mal prezgodej zame...pa še nedelja! :--
Bom pa verjetn krožil okrog Gradiškega...račke, labodi,...si bodo mislili svoje :shock: :lol:

A veš muc, da tud mene navija, da na nedeljo neki odtečem. Nisem pa še odločen kaj, ker je, tko kot je že Scooby napisal, jutri zaključna tekma treking lige v Brkinih in bom tam.
Več bom vedel (PST, Gradiško oz. če sploh kaj :? )jutri zvečer in se javim. Bi ti to ustrezalo za kakšen dogovor?
matej-jethro napisal/-a:
muc napisal/-a:Ufff ob petih je pa kr mal prezgodej zame...pa še nedelja! :--
Bom pa verjetn krožil okrog Gradiškega...račke, labodi,...si bodo mislili svoje :shock: :lol:

A veš muc, da tud mene navija, da na nedeljo neki odtečem. Nisem pa še odločen kaj, ker je, tko kot je že Scooby napisal, jutri zaključna tekma treking lige v Brkinih in bom tam.
Več bom vedel (PST, Gradiško oz. če sploh kaj :? )jutri zvečer in se javim. Bi ti to ustrezalo za kakšen dogovor?

a bota še mene prpravla?? da slišm kaj sta se zmenla k smo vsi blizu , ampak če se gre na PST tam okol 2:45 manj ne obljubljam
Očitno je korelacija med PST in trekingi velika, ker grem jaz jutri tudi raziskovat Brkine in mi bo to sigurno zadosti km-jev za ta vikend.

Fajn laufanje okrog prestolnice v nedeljo zjutraj!
Ptički so sicer peli samo jih je megla kar precej ovirala. Se je pa splačalo iti na tek in videti zajca. Gobico sem cel PST lovil pa ne ujel. Saj sploh nisem vedel, da je če ne bi srečal žene, ki je povedala kdo teče pred mano. A ne Jana? :D Potem pa še z mojo ženičko kak km pa domov. Lačen!!!
  • 1
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA