prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hvala vsem udeležencem letošnjih KAMNIŠKIH druženj. Prav prejetno je bilo mal švicanja mal debate pa je runda naokoli da o izmenjavi mnen ne govorim. Mislim da je vsak odnesel kaj koristnega in iskreno upam da z druženji nadaljujemo v istem če ne v še večjem številu.No na zadnji RUNDI se nas je zbralo malo manj 4 fantje, dve punci, no še ena nam je ušla in smo jo srečali ko seje že vračala<JOHANA>. Na kolesu pa nam vspobudo dejal poškodovani OLSON.....po končannem teku smo se pa privoščili kot se za konec leta spodobi malo dopinga v obliki tekočih BOROVNIČK.....no pa še vsem veliko SREČE IN ZDRAVJA V LETU 2012 vaš TEKAČ 007....
Lepo smo štartali v novo leto,11 tekačev in 6 tekačic res lepa udeležba kljub slabemu vremenu....pohvalno tudi da je to pravo druženje saj smo tekeli v veliki skupini večji del teka, čeprav je pravokator razdražil tokrat umirjenega Alpnerja...in nam je spet ušel.
Popoldan se je pa dan res že podalšal, vreme tudi ugodno no dirkalo se pa ni. Ampak Tinkara je vseeno tekla osebni rekord proge. Število tekačev res ni bilo rekordno, pa vseno 10 M - 4 Ž tudi ni zamerljivo število, da o medsebojnih debatah sploh ne govorim runda je naokoli kot bi mignil.....
Moje upanje ni bilo zaman, zbralo se nas je trinajst. Ampak po številu nas bodo punce kmalu prehitele. Na današnjem druženju jih bilo šest, moških pa sedem, res krasno druženje. Ja Cicman je sper rastural, seveda imel je ob sebi pravokatorja, če sem prav slišal je bil njegov čas 50,31. Ker se je dan že lepo podalšal je bilo nekaj govora da bi hitrejši tekači že lahko odlaufal ta dalšo varianto in mislim da bi cilj pritekli približno istočasno kot ostali na krajši zimski progi.No stvar bomo dorekli naslednji teden.
Mi smo se z najhitrejšimi "tamladimi papežki" že podali na daljšo različico - preteči jo je mogoče v zglednem času, še preden zaide sonce - tako da se že veselim, da tudi uradno začnemo s "klasiko" :)
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA