prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Drage moje in dragi moji :D bliža se konec leta in zato je prav, da naredimo še zadnji krog okrog Ljubljane :D Že nekaj časa se dogovarjamo, da bi enkrat tekli tudi v nočnem času ob polni luni. In sedaj je prilika za oboje, v petek je namreč polna luna. :wink:

"Nočno - Božično - Novoletni PST ob polni lun"
Kdaj: v petek 28.12.2012
Start: Fužinski grad ob 20h
Obvezna oprema: naglavna svetilka (če bo luna slabo sijala :lol: )
Cilj in AnaLiza: Fužinski grad, kjer bomo nazdravili novemu letu, kaj pojedli in popili, ter kakšno rekli :D če ostane kaj za pod zob od božiča in ne bi vzdržalo do novega leta, :lol: le prinesite s seboj. :wink:

Tek je namenjen prednovoletnemu druženju, zato vabljeni vsi: hitri, počasni, polovičarji,...samo AnaLizarji :D

Vabljeni !!

Cel krog start LM ob 19h:
zajc

Cel krog start Fužinski grad ob 20h:
ROSI64
luks
binoni

Polovička:
pajo
Hojca

AnaLiza:
iztok p.
ROSI64 napisal/-a:
nana napisal/-a:A bi bil kdo za takšno skrajšano varjanto, da bi se izognil Golovcu?

Lahko nas počakaš na Peruzzijevi :wink: ob cca 20:30 bi morali biti tam in nadaljuješ z nami naprej :D

Hvala... tole je sicer zelo vzpodbudno, ampak ima tvoj predlog dve lepotni napaki: za mojo trenutno kondicijo je razdalja predolga, tempo pa prehud (ta bi bil tudi, če bi imela kondicijo :oops: )
Bom počakala, če se kakšen malo počasnejši javi, pa da bi me še mal počakal :wink:
Imam pa tudi rezervno variano, ampak za to bi pa res rabila družbo, sicer bom umrla od strahu :oops:
Drage moje in dragi moji :D bliža se konec leta in zato je prav, da naredimo še zadnji krog okrog Ljubljane :D Že nekaj časa se dogovarjamo, da bi enkrat tekli tudi v nočnem času ob polni luni. In sedaj je prilika za oboje, v petek je namreč polna luna. :wink:

"Nočno - Božično - Novoletni PST ob polni lun"
Kdaj: v petek 28.12.2012
Start: Fužinski grad ob 20h
Obvezna oprema: naglavna svetilka (če bo luna slabo sijala :lol: )
Cilj in AnaLiza: Fužinski grad, kjer bomo nazdravili novemu letu, kaj pojedli in popili, ter kakšno rekli :D če ostane kaj za pod zob od božiča in ne bi vzdržalo do novega leta, :lol: le prinesite s seboj. :wink:

Tek je namenjen prednovoletnemu druženju, zato vabljeni vsi: hitri, počasni, polovičarji,...samo AnaLizarji :D

Vabljeni !!

Cel krog start LM ob 19h:
zajc

Cel krog start Fužinski grad ob 20h:
ROSI64
luks
binoni
Indi

Od Fužin do Vojkove:
pajo
Hojca
Marjana
Urška

AnaLiza:
iztok p.
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 26 Dec 2012, 10:51, skupaj popravljeno 1 krat.
luks napisal/-a:Kako hitra bo pajotova skupina doVojkove? Mogoče se Urša ojunači...

Zeeelo počasna, mogoče celo prepočasna :wink: ...turističen tempo :wink: ... (cca. 7min/km), čez Golovec še počasneje, s hojo po klancih navzgor (tole za naju s Pajotom velja :wink:) Tudi za prevoz po teku se po potebi lahko zmenimo. Tako da, naj le pride :D :D
:laola
ROSI64 napisal/-a:
luks napisal/-a:Mogoče se Urša ojunači...

Konec oklevanja, je že na seznamu :juhuhu:

To! Bo sedaj mir z vprašanjem iti ali ne iti :lol:
Bo pa vesela prevoza od Vojkove do Fužin.
Hojca napisal/-a:
luks napisal/-a:Kako hitra bo pajotova skupina doVojkove? Mogoče se Urša ojunači...

Zeeelo počasna, mogoče celo prepočasna :wink: ...turističen tempo :wink: ... (cca. 7min/km), čez Golovec še počasneje, s hojo po klancih navzgor (tole za naju s Pajotom velja :wink:) Tudi za prevoz po teku se po potebi lahko zmenimo. Tako da, naj le pride :D :D

Tok počasi pa že ne tečeva :D .Pomota.Hecam se... Nobena ne bo ostala sama na PST-ju ponoči.
Nazadnje spremenil pajo, dne 26 Dec 2012, 17:53, skupaj popravljeno 1 krat.
pajo napisal/-a:
Hojca napisal/-a:

Tok počasi pa že ne tečeva :D .Pomota.

Mojca 19.30h pri Marjani in Silvanu.
Nazadnje spremenil pajo, dne 26 Dec 2012, 17:52, skupaj popravljeno 2 krat.
  • 1
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA