prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ROSI64 napisal/-a:
spela* napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Drage moje in dragi moji :D bliža se konec leta in zato je prav, da naredimo še zadnji krog okrog Ljubljane :D

A že 3 dni pred koncem leta bo zadnji krog? Za zajca zagotovo ne! :D

Zadnji večerni :lol: :lol:
Upam, da prideta, ker ura ni prezgodnja :wink: :lol:

Ura je ok, ampak sva midva na plavalnih pripravah, tako da ne moreva. :(
Lepo se imejte!
Drage moje in dragi moji :D bliža se konec leta in zato je prav, da naredimo še zadnji krog okrog Ljubljane :D Že nekaj časa se dogovarjamo, da bi enkrat tekli tudi v nočnem času ob polni luni. In sedaj je prilika za oboje, v petek je namreč polna luna. :wink:

"Nočno - Božično - Novoletni PST ob polni lun"
Kdaj: v petek 28.12.2012
Start: Fužinski grad ob 20h
Obvezna oprema: naglavna svetilka (če bo luna slabo sijala :lol: )
Cilj in AnaLiza: Fužinski grad, kjer bomo nazdravili novemu letu, kaj pojedli in popili, ter kakšno rekli :D če ostane kaj za pod zob od božiča in ne bi vzdržalo do novega leta, :lol: le prinesite s seboj. :wink:

Tek je namenjen prednovoletnemu druženju, zato vabljeni vsi: hitri, počasni, polovičarji,...samo AnaLizarji :D

Vabljeni !!

Cel krog start LM ob 19h:
zajc

Cel krog start Fužinski grad ob 20h:
ROSI64
luks
binoni
Indi
matej712
maca
anže.m

Od Fužin do Vojkove:
pajo
Hojca
Marjana
Urška

AnaLiza:
iztok p.
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 27 Dec 2012, 21:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Jutri delam do 19h in kot kaže zaradi prednovoletnih nakupov, bo zelo težko zapreti trgovino točno ob 19h. :( Danes sem prišel domov šele ob 20:10 h. Potem se moram pa še preobleči in se pripeljati na Fužine. :(

Zato jutri, če me ne bo do 20h na Fužinskem gradu, :( me ni treba čakat, jaz bom vsekakor prišel, :D pa čeprav z zamudo in vas počasi lovil do cilja, :lauf: če mi bo sploh koga uspelo ulovit. :lol: :lol:

Hojca in pajo, glede prevoza se samo to spremeni, da namesto, da vaju peljem jaz, vaju bo peljala Marjana. Le po teku mi jo nekako spravite :driver: Marjano iz Vojkove do Fužinskega gradu na zasluženo pivo :toast: :toast: :lol: :lol:
zajc napisal/-a:Zaradi tega danes prvič po pol leta nisem šel teči zjutraj :oops:
Komaj čakam zvečer :mrgreen:

Si, si pa vzel pauzo :shock: 38h :wink: :lol: :lol:

Tudi jaz že komaj čakam večernega druženja :laola
Kdor ne pride mu bo žal :--
Tudi samo na AnoLizo lahko pridete :D nekateri so se celo najavili, čeprav jih ni na seznamu :clap: upam, da bodo držali obljubo :wink:
Kljub nočni razsvetljavi (polna luna) le vzemite naglavne svetilke. :D

Bi pa prosil, če ima kdo kakšno majhno kamp mizico, če bi jo lahko pripeljal s seboj, da bomo lahko dobrote gor položili. :D Hvala.
ROSI64 napisal/-a:Zato jutri, če me ne bo do 20h na Fužinskem gradu, :( me ni treba čakat, jaz bom vsekakor prišel, :D pa čeprav z zamudo in vas počasi lovil do cilja, :lauf: če mi bo sploh koga uspelo ulovit. :lol: :lol:

Rosi, mene gotovo dohitiš in prehitiš :roll:
  • 1
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA