prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela*
luzr napisal/-a:
ZABEC napisal/-a:Danes pridem 18.
Kje točno se zbirate?

Iz katere smeri prideš? Z avtoceste pri izvozu Podutik ali pri izvozu Brdo?

Danae in spela* sta ob neki priliki zelo lepo opisali kako priti do zbirališča. Pozivam ju k sodelovanju. ;>

A si imel v mislih tale moj opis?

spela* napisal/-a:"Neuradno" parkirišče v Mostecu - ta drugo, če greš iz smeri živalskega vrta proti Šiški. Oziroma prvo, če prideš iz druge smeri.

Pa ne, da prideš na K-Rožnik? :shock:

Mene najbrž ne bo. Mi po moje ne bo uspelo pravočasno pobegniti. Če pa slučajno pridem, potem me boste pa že opazili.
Uporabniški avatar
 Loni
Ups, baje naj bi jaz danes počivala. Sem menda obljubila, da si ne mislim nobenih mišic več (pre)nategovat. To bomo še videli, še sestro vprašam, kakšne ima plane.
Ok, nič ne bomo počivali, z Mojculjo sva že vse zmenjeni. Bom pa polžji tempo odpuzala v tisti klanec.
Uporabniški avatar
 IRA
Dan ...

Se bojim, da ne bo zneslo (razen, če se vlije) ....
Po šihtu namreč pride najprej na vrsto košnja trave ... madona, ne vem a so jo sosedje cele praznike gnojili in zalivali al kva za en hudič je prinesel tale turbo pogon :shock: :shock: :shock: :roll:

Baj..
Uporabniški avatar
 dannae
bobr napisal/-a:Danes nič počitka :twisted: je treba praznične dobrote pokurit.
Don Bobr napoveduje prihod na štart ob 18ih. Pride še kdo?

sem si zadala, da preverim in utrudim konkurenco... :--
Uporabniški avatar
 pajo
Nekateri smo v parih to že včeraj pretekli. Danes ne gre...
Uporabniški avatar
 mazi
pajo napisal/-a:Nekateri smo v parih to že včeraj pretekli. Danes ne gre...
Tako je! (dobr sta šla...) :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
dannae napisal/-a:
bobr napisal/-a:Danes nič počitka :twisted: je treba praznične dobrote pokurit.
Don Bobr napoveduje prihod na štart ob 18ih. Pride še kdo?

sem si zadala, da preverim in utrudim konkurenco... :--

Ok no, bom pa čist počasn in jezik do tal :) ampak ne bom samo v ultra kratkih pajkah in topu :)
 luzr
dannae napisal/-a:sem si zadala, da preverim in utrudim konkurenco... :--

Danae, za začetek Zabcu opiši, kako naj poišče štart.

@spela*ekstraplus: Zakaj te bi že opazili? A boš z balonom? Boš imela krilce, ali dve? Ali srebrn helikopter?

ena gospa ie nap'sala napisal/-a:Pa ne, da prideš na K-Rožnik? Shocked
[size=9]Mene najbrž ne bo. Mi po moje ne bo uspelo pravočasno pobegniti. Če pa slučajno pridem, potem me boste pa že opazili.

Prazen dietni krožnik? Bah ne, raje imam Rolado in roštilj.
Moja počasnost se bo izognila trivialnemu treningu in odcapljala na trimstezo po alternativno dozo adrenalinskosti s cuckom na štrikcu.
Nazadnje spremenil luzr, dne 14 Apr 2009, 15:46, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 dannae
bobr napisal/-a:Ok no, bom pa čist počasn in jezik do tal :) ampak ne bom samo v ultra kratkih pajkah in topu :)

a ne? no, pol bom pa še razmislila... če se sploh splača prit... ;)
no, mogoče bo pa mici...? in action... za kakšen klepet...?

tja luzr in žabec... to so davni časi, ko sem jaz to napisala.. na prvi strani je zemljevid...

je pa to, če se pripelješ po šišenski po zadnjem semaforju za v naselje mostec prva varjanta za zavit levo, tam kjer je prepovedano... če pa prideš po večni mimo živalca, se pripelješ do križišča za park mostec in takoj naslednjo desno. parkiraš. poiščeš vsemogoče tekače in tekačice, ki se fotografirajo, jedo piškotke, se raztegujejo po hlodih ... a je blo to luzr, kar si si zaželel?

pozdravček
d
Uporabniški avatar
 bobr
Ti sam prid in bo veselo 8)
Uporabniški avatar
 dannae
bobr napisal/-a:Ti sam prid in bo veselo 8)

a viš, že grmi pa grozi. ja to bo veselo... sam očalc 8) pa ne bomo rabil... no ja, mogoče bi jih pa ti rabil proti blatu, ki mi bo od silne hitrosti špricalo izpod nožic... ti pa ravno za mano :shock:

a gremo vseen?
Uporabniški avatar
 Loni
Mojculjini in moji beli štumfki bodo ostali doma.
Uporabniški avatar
 Laufer
Sem mislil, da bom prišel, pa je v Mostah tako, da še do avta ne bi prišel, da ne bi bil moker do gat.
Veselo plavanje :rol:
Uporabniški avatar
 dannae
ja.. most se trenutno iz šiške sploh ne vidi... golovc v čistem nalivu... no mogoče se do 18h glih zlije...

:evil:
 iqfree
V Podutiku občasno malo prši, mislim pa, da iz Zahoda prihaja sama svetloba in lepo vreme.

Korajža velja !!!
  • 1
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA