prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

iqfree
spela* napisal/-a:Sodeč po današnjih zapiskih:
- so nekateri kljub temu tekli, a ne vedo ne, kje so tekli, ne, s kom so tekli, koliko so tekli in zakaj so sploh tekli :shock:
- smo izvedeli, katera je bila dama in kdo je bil eden od kavalirjev - kdo sta pa ostala dva, pa ostaja skrivnost :roll:

Dama je bila MiciM, kavalirji pa smo bili Asterix, Bojan (bil je prvič, tako da tudi tukaj ne vzeti za 100% da je res :) ) in pa moja malenkost.

Spela* zate pa vozim dežnik iz Velenja že od decembra :shock: ..Menda se bomo pa sedaj kdaj srečali, da ti predam zasluženo nagrado iz Velenja..
 spela*
iqfree napisal/-a:
Spela* zate pa vozim dežnik iz Velenja že od decembra :shock: ..

Aha, ti si potem kriv, da me je danes in še kdaj prej zmočil dež! :twisted: :lol:
Uporabniški avatar
 ZABEC
Včeraj sem privozil v rahlem dežju na izhodišče.
Ker sem bil pol ure prehiter sem naredil krog priti zivalskem vrtu, ob 18.00 sem se vrnil nazaj. Dežja je bilo zelo malo.
Čakam, čakam in čakam. No čakal sem na 20. postaji trim steze. Tam, k je hlod.
Ker 18.05 ni bilo nobenega sem nadaljeval proti vrhu Rožnika.

Ko sem se vračal se je količina tekačev zelo povečala. :)
Zgleda jih dez ni preveč prestrašil. :lol: :lol:

Sem pa na koncu ugotovil, da sem čakal na napačnem mestu.
Po znaku prepovedano zavijanje desno, je še en uvoz kasneje proti Mostecu, če greš iz smeri zivalskega vrta. :oops: :oops:

Se bomo pa drugič srečal.
Uporabniški avatar
 dannae
ZABEC napisal/-a:Po znaku prepovedano zavijanje desno, je še en uvoz kasneje proti Mostecu, če greš iz smeri zivalskega vrta. :oops: :oops:

iz smeri živalskega vrta je prvi uvoz v mostec preko travnika. Ta ni ta prav. Naslednji uvoz desno, kjer je bolj gozd bo pravi.
kje je pa 20. postaja trim steze pa pojma nimam.

Sva pa z june tudi krenili po poti kRožnika z malo predelave... malo več klančka... trojkesepribližujejopress... sicer šele ob 18:30... takrat je bla mici z mušketirji verjetno že pri cerkvici...
Včeraj je bilo tako lepo. Blazinice podleskov v podrastju, tako puhaste, da bi se kar ulegel nanje. Drevesa že vsa brstijo in so ravno prav obarvana, svetloba pa še nemoteno pada na podrastje ... Ej pogledi za slikarje... Bilo je sicer soparno... meni čisto prevroče... Ampak narava... da bi kar krožila in krožila po kRožniku :heart
Uporabniški avatar
 niki
mojculja napisal/-a:Oj, Niki :D , kdaj pa ti kej prides :?:

:oops: upam, da bo kmalu kaj več časa.. pa da prah obrišem iz superg :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
niki napisal/-a:
mojculja napisal/-a:Oj, Niki :D , kdaj pa ti kej prides :?:

:oops: upam, da bo kmalu kaj več časa.. pa da prah obrišem iz superg :wink:

Čakamo, čakamo :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Asterix
Ja fino je bilo včeraj. Odtekli smo en lep krog in zraven eno rekli.

Danae kot praviš je na Rožniku toliko lepih stvari - jih še nisem videl. Prav mi je, saj imam na K-Rožnikih ali probleme s seboj ali pa klepetam. :roll:

lp
Uporabniški avatar
 pegaz
Zasanjana dannae napisal/-a:Včeraj je bilo tako lepo. Blazinice podleskov v podrastju, tako puhaste, da bi se kar ulegel nanje. Drevesa že vsa brstijo in so ravno prav obarvana, svetloba pa še nemoteno pada na podrastje ... Ej pogledi za slikarje... Bilo je sicer soparno... meni čisto prevroče... Ampak narava... da bi kar krožila in krožila po kRožniku :heart

Ahhh, clovek bi kar zagostolel - Bosa pojdiva, dekle, obsorej...

Dannae - sam tok da ves, da mi je vceraj en kos zeleza, ki je lezal na cesti razparal gumo in polomil strehco na kolesu, pada dez, zebe in tema je. Beh.

Miss you all
Pegaz
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Tudi mi te že pogrešamo...!!! :wink:
Uporabniški avatar
 dannae
pegaz napisal/-a:Ahhh, clovek bi kar zagostolel - Bosa pojdiva, dekle, obsorej...
Dannae - sam tok da ves, da mi je vceraj en kos zeleza, ki je lezal na cesti razparal gumo in polomil strehco na kolesu, pada dez, zebe in tema je. Beh.

Pegaz zelo mi je žal, da te ni tu na teh spomladanskih tekih.... Res je lepo in pošiljam ti malo toplote, sveže zelenih listov in spomladanskih cvetlic.... Naj še tebe zasanjajo... Se vidiva kmalu..
Uporabniški avatar
 Loni
Jaz dodam zraven še malo alergij na vse te buhteče cvetoče rastje. Pridi, jih imam za izvoz.
Uporabniški avatar
 5rca
joooj ... upam, da ga ujamejo do sedmih zvečer, ker imajo 3 blont bejbe trening po Rožniku :)
Uporabniški avatar
 bobr
Medved je trenutno na trimstezi v Mostecu, v bližini trimtočke za razgibavanje z obroči, so še povedali na policiji.

Mogoče je bral forum in ga mal odtrimčkal :)
Bogi medved, ziher ga bodo ustrelili.
  • 1
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA