prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Jutri je nov TOREK in čas za novo druženje Kamniških tekačev in tekačev iz bližnje okolice. Nekaj je bilo govora o dalši progi saj dan to že dopušča, mislim pa da bo to stvar dogovora na samem štartu. Upam da se dobimo v čim večjem številu......
V lepem toda premrzlem vremenu smo se zbrali kar v lepem številu 10 pobov in 4 deklice. Teklo se je lepo v dveh skupinah samo Mareta je nekaj splašilo in nam jo je zbrisal kot biga sketne spustil. Zaradi mrzlega vremena smo se odpovedali dalše trase, pa drugič.
Malo pozno pa vendarle. Včeraj na druženju nas je le prišlo nekaj ki se nismo usrašili mraza ter na snežni podlagi skoraj odplužili RUNDO, zato so tudi časi čisto zimski od 1:06,00 do 1:18,00. Na rundi smo se matral in sicer : Fani, Johana, Aleš, Igor, Mare, Tone P. in moja malenkost.
Vreme se nas je usmililo, startali smo pri nuli vrnili pa pri minus šterih stopinjah. Teren za Bistrico kros varianta ostalo pa kar uredu. Tekli smo: Romana, Johana, Fani, Tone P.,Mare, Roman, Denis, Lado, no in podolgem času povratnik OLSON in zamudnica Barbara. Časi terenu primerni 1:00,50 Roman do 1:12,00 Tone and compani....zanimanja dalšo varianto še ni bilo dovolj pa drugič.
tekac 007 napisal/-a:Vreme se nas je usmililo, startali smo pri nuli vrnili pa pri minus šterih stopinjah. Teren za Bistrico kros varianta ostalo pa kar uredu. Tekli smo: Romana, Johana, Fani, Tone P.,Mare, Roman, Denis, Lado, no in podolgem času povratnik OLSON in zamudnica Barbara. Časi terenu primerni 1:00,50 Roman do 1:12,00 Tone and compani....zanimanja dalšo varianto še ni bilo dovolj pa drugič.

:laola :laola
tekac 007 napisal/-a: no in podolgem času povratnik OLSON .

:clap: :clap:
Jaz žal nisem utegnil, družinske zadeve :wink:
Hojla :wink:
Ja po dolgem času tud jest zraven.Bilo je supr,prva polovica mi je šla kar v redu,druga pa že z malo muke.Zaenkrat še nism pripravljen na dolgo,bom pač parkrat šev krajšo in potem bom videl kaj bo.
lp OLSON :P
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA