prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Xrock
No odtekli smo - jaz ob izdatni pomoči MatjažaV, Tinija in Raziskovalca - ki so super vlečnica :)

Slon & co so bli res bolj zen ... so mel pa dobro družbo in varnostno spremstvo :) - a je ta luškan labradorec zmogel?
Uporabniški avatar
 še1PR
Xrock napisal/-a:a je ta luškan labradorec zmogel?

Ja, ČrnaPR je prišla na cilj :!: :wink: :D In čisto dobro se ji je godilo ob Slonovem in mojem "kvihtanju" vrvice, da o vodi mami_Irene in čokoladi pegaza, ki ju je dobila na cilju, sploh ne pišem... :!: :wink: :D Pravi, da še pride na ZEN Golado :wink: in po današnjem gaženju na sončno Debelo peč vsem Goladarjem pošilja prav lepe pozdrave :!: :!: :P
Uporabniški avatar
 pegaz
No, pa smo odgoladili tudi petek.
Zbrali smo se tahitri - MatjazV, Tini, Xrock in Raziskovalec, ter tapočasni - Alja.PR, Mami Irena, O.Slon, ČrnaPR in jest.

Matjaž je malo precenil organizacijo Golade in je moral žal malo počakati na štart (sori, Matjaž, eni smo bolj zaspane sorte). Vseeno smo je pogumno pujsnili gor po klančku. Mislim, da se nova trasa preko Roške lepo prijemlje, čeprav nas je po kolesarski stezi skoraj zgazila vespa.

Tahitri so hitro izginili v daljavi. Sončen hrib in veliko debate o ljubezni (med živalmi in rastlinami - Slon + bukev = :?: ) in tekaški opremi (zakaj labradorci ne nosijo tistega sodčka okoli vratu?) sta nam minila čas, kot bi mignil.

Vabim vas tudi naslednji petek! Bajsi, ti pa po miz udar pa pokaž, kdo je desc. ;)

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 mare
še1PR napisal/-a:
Xrock napisal/-a:a je ta luškan labradorec zmogel?

Ja, ČrnaPR je prišla na cilj :!: :wink: :D In čisto dobro se ji je godilo ob Slonovem in mojem "kvihtanju" vrvice, da o vodi mami_Irene in čokoladi pegaza, ki ju je dobila na cilju, sploh ne pišem... :!: :wink: :D Pravi, da še pride na ZEN Golado :wink: in po današnjem gaženju na sončno Debelo peč vsem Goladarjem pošilja prav lepe pozdrave :!: :!: :P

Nikar ne dajaj psu čokolade, niti v najmanjših količinah. To je za psa najslabša možna hrana, takorekoč strup, sploh je ne more prebaviti. Se je že zgodilo, da je kakšen pes zaradi čokolade tudi umrl.
Uporabniški avatar
 še1PR
mare napisal/-a:Nikar ne dajaj psu čokolade, niti v najmanjših količinah. To je za psa najslabša možna hrana, takorekoč strup, sploh je ne more prebaviti. Se je že zgodilo, da je kakšen pes zaradi čokolade tudi umrl.

mare, več kot prepričana sem, da mi pegaz ne bi, in ni, hotel umoriti psa!! Me je vprašal za dovoljenje! Se zavedam škodljivosti, zato to ni običajna hrana Črne in bom še naprej upoštevala tudi tvoj nasvet.
Uporabniški avatar
 pegaz
Ojoj, kako ste me spregledali... Še malo, pa bi ČrnaPR sladko smrt storila... mislim, da mi vloga terorista nekako ni usojena.

Še dobro, da sem izgubil samokontrolo in sem po nesreči še pravočasno sam pojedel večino tega strupa. (Njam.)

Ne bom nikoli več, ne, mislim, bom zmeraj spet! (pojedel čokolado).

Obliz, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
pegaz napisal/-a:Ojoj, kako ste me spregledali... Še malo, pa bi ČrnaPR sladko smrt storila... mislim, da mi vloga terorista nekako ni usojena.

Hmm, kaj naj recem, da se ne specem :?: Tokratna izdaja golade je sla mimo mene, ker me je ta vrazji slon preslepil s svojim spanjem do 1729. In potem je pujs izginil v minuti. Pustil me je doma, pa tako lepa druzba za norenje je bila (Matjaz, tini....) :( Bom ta petek bolj pozoren. ;) :D
No, ob zakljucku sem sicer spremljal dogajanje in vse kar lahko recem je, da je Pegaz eno cisto navadno sladkosnedno kljuse. Črna ga je med mastenjem s cokolado opazovala tako ljubece, da jaz se nisem videl Alahovega bojevnika, ki bi sel v smrt s tako blazenim nasmehom. :) In tudi kolicina 'strupa' je bila tako mikroskopska, da nisem preprican, ce ni Pegaz kar vse cokolade sam pojedel in dal crni samo prste za povohat. ;) :D (Mislim, da je misji drekec velika zadeva v tej primerjavi.)
Ja, tako nekako je bilo. :twisted: Kako je bilo pa na teku, pa jaz ne bi vedel. :twisted:

lp, Jusuf al Islam :twisted:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Xrock napisal/-a:Slon & co so bli res bolj zen ... so mel pa dobro družbo in varnostno spremstvo :)...

Ja, menda je to sedaj popularno. :) Je Jusuf ze nekaj ZENF po ustih valjal. :) Skratka, lustno je bilo. :) Crna ima en svoj ritem, ki ga drzi tudi v klanec. :) Ustavljnje v boksih je bilo ucinkovito, ter brez dvigovanja tacke. :) (Punca pac. :) )
Pri precenju kanala me je ze cakal Jusuf in mi takoj nalozil en interval. :) Kaj sem hotel, se pegaza sem potegnil s seboj, da bi mu al Isam ne tezil prevec, pa sva sla do crpalisca kot norca. :) Mama Irena, se1pr in pa crna se niso prevec ozirale na Jusufa in so zakljucile v bolj obzirnem ritmu. Potem sva s pegazom tekmovala, kdo bo pozrl vec cokolade, sodnica je bila crna in ker jo je podkupil z enim kosckom, manjsim od mojega nohta na mezincu, je pegaz tudi zmagal. :) se1pr hvala za cokolado. Zelo je bila dobra. :)
No, porodila se mi je ideja, da bi morda komu vseeno odgovarjal cetrtek ob 1730, pa jo lahko mahnemo, kar tako za salo, se v cetrtek. V petek pa seveda uraden zbor. :) No, seveda, ce komu pase. :)

lp, oranzni slon
p.s.: Angelca, ker te ni bilo na start sem jasno z....l Jusufa in celo pot premleval flauze. :) Ali se ti je kaj kolcalo :?:
Uporabniški avatar
 tini
oranzni_slon napisal/-a:No, porodila se mi je ideja, da bi morda komu vseeno odgovarjal cetrtek ob 1730, pa jo lahko mahnemo, kar tako za salo, se v cetrtek. V petek pa seveda uraden zbor. :) No, seveda, ce komu pase. :)

Hoyla!
No, cetrtki so zame "off", ob petkih se vam bom pa v bodoce z veseljem pridruzeval :) (sem zadnjic debitiral).
Ta teden bom pa upraviceno odsoten (BG maraton press :) )

lptini
Uporabniški avatar
 mare
pegaz napisal/-a:Ojoj, kako ste me spregledali... Še malo, pa bi ČrnaPR sladko smrt storila... mislim, da mi vloga terorista nekako ni usojena.

Še dobro, da sem izgubil samokontrolo in sem po nesreči še pravočasno sam pojedel večino tega strupa. (Njam.)

Ne bom nikoli več, ne, mislim, bom zmeraj spet! (pojedel čokolado).

Obliz, Pegaz :)

Pegaz, če se že ne spoznaš na prehrano psov, se vsaj ne delaj norca. Mi gredo na živce tako imenovani ljubitelji psov, ki jih potem mučijo na ta način, da jim dajejo človeško hrano. Npr. pikantne klobase, čokolada je med bolj priljubljenimi. Psi imajo pač drugačen prebavni trakt kot ljudje in določenih stvari ne morejo prebaviti, lahko pa mirno prebavijo kakšno pokvarjeno meso ali za nas strupene gobe (ampak menda ne vseh). Ne moreš pričakovati, da bo pes bolj pameten od tebe in bo vedel kaj mu škodi. Saj bi tudi človek pojedel kakšne slastne čokoladice s strihninom.

Za ljudi pa čokolada ni škodljiva (razen če jo poješ toliko, da imaš potem 100 kg) in jo lahko ješ po mili volji.
Uporabniški avatar
 še1PR
Pegaz, neskončnokrat sorry!!!! V imenu obeh! Črne in mene!!! Pri naslednji Goladi vlogi zamenjamo! Ti dobiš od Črne čokolado! Prav :?:

Ne bom nikoli več, ne, mislim, bom zmeraj spet! (premislila kaj obesim sem gor).

mare, tebi pa priporočam, da morda še enkrat pazljivo prebereš poste oranžnega slona, jusufa in mene :!: :!:
Uporabniški avatar
 mare
Bi rekel, da raje ti preberi moja dva posta in še tega. Nisem ju napisal zaradi tebe, ampak zaradi mnogih psov, ki imajo težave, ker njihovi lastniki ne vedo, kako škodljiva je za njih čokolada.

Še nekaj dejstev: poleg hitrega vnosa velike količine maščobe, ki lahko povzroči pankreatitis, je veliko nevarnejši teobromin, ki se nahaja v čokoladi. V tablici (100g jedilne čokolade) je 1400 mg teobromina. 18mg teobromina/kg teže psa povzroči lažjo zastrupitev, 36 mg pa težjo. En košček (ne rebro) torej lahko povzroči že zelo hudo zastrupitev malega psa (58 mg teobromina) in je lahko potrebno veterinarjevo posredovanje. Običajno se konča s trebušnimi težavami in bruhanjem. Teobromin se izloči iz pasjega organizma v 4 dneh.

Menda se dobi posebna pasja čokolada brez teobromina.

p.s. Če ima kakšen veterinar drugačne podatke, moji so vzeti iz nepreverjenega internetnega vira.
 Nataša
Mare - pasji prijatelj :lol:
Uporabniški avatar
 vanja
Sem mislila, da sem jaz nora na pse, sedaj pa vidim, da Maretu niti do gležnjev ne sežem... :P

Sicer pa me sem ter tja zagrabi čisto tapravo Golado-tožje in zelena od zavisti prebiram tole področje... :( Je minilo že pol leta, odkar sem nazadnje tekla po Golovcu :cry:

Vsem goladarjem želim čimsrečnejše goladenje!!! :D In ni hudič, da vas enkrat ne iznenadim tam nekje na vrhu klanca... :shock:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Nataša napisal/-a:Mare - pasji prijatelj :lol:

8) Angelca, ali ga bos ugriznila :?: Ja, ja, Angelca, jaz navijam zate. :!:

lp, Jusuf ali Islam :twisted:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19