prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Filipid
lojzeP napisal/-a:Kvaj zdej to :twisted:

Spet nubenga poručila z Brda - da nista spet une dve kej zakuhale :?:

2x LP

P.S. sam enkat me ni , pol je pa kuj tkole :roll: :x

Nič ni narobe Lojze, sam so še kr pr Dežmanu, mal še počakaj :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Zanimivo, kako pa veste, da smo bili spet pri Dežmanu...

Se nas je kar nabralo. Tudi na teku. Seveda so eni tekli po dva kroga(Dule, Tuareg, Marathon). Za ta drugi krog ob sedmih pa sploh ne upam pisat kdo vse je bil(bom zagotovo koga pozabil). Trije so ušli zlo hitro naprej, ostali pa potem, vsak v svojem tempu. Ma saj to je luštn. Vsi pretečemo isto progo, skoraj skupaj in na cilju se spet vsi zadovoljni dobimo. OK, tudi na analizi! Tokratno sva s Tomažem mal v E6 obrnila. In uspeh ni izostal:Tuareg se nama bo pridružil na začetku in koncu, Janez enkrat vmes, Dule še ne ve čisto katero etapo, Bor samo da spedena ..., tudi Vito bo prišel na Turjak. Vmes smo se dogovorili še za obiske popoldanskih zaključkov. Ja skratka Brdo v znamenju E6.
Oh seveda smo pogrešali stalne člane; Lojzu smo oprostili, saj je šele danes prišel s Paga, Tini se je kar nekam zgubil(njegova tajnica je sporočala, da številka ni dosegljiva), Barb nam je sam vzpodbudne smse pošiljala, ja ostali ste bili pa v mislih z nami, kajne?!
Uporabniški avatar
 Filipid
ales napisal/-a:Zanimivo, kako pa veste, da smo bili spet pri Dežmanu...

Filipid & Company PRESS

No kaj sem rekel Lojze :wink:.
Nazadnje spremenil Filipid, dne 18 Avg 2004, 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ja, ja, sem vedel, da ste me imeli v zobeh.
So me že moji predniki naučili, kakšen je postopek v primeru kolcanja, in sem takoj vedel kdo me "šinfa".
Bomo že drugi teden poračunali - sicer se pa s Tinijem dobiva jutri. A še tako drži, cuore sportivo, a :roll:

2x LP
Uporabniški avatar
 Tuareg
Tale zadnja Ana-Liza je bila bolj Plan-a-Liza... Ni dobro k Dežmanu hodit..
te zelo hitro v kaj prepričajo... TF-jevci, da ne bo pomote, da ne bi kdo na kelnarce pomislu... Recimo za tale E6. Začetek in konec. Sam, da Bor zrihta knjižice... Da bo obstajal kakšen pisni dokaz.
Živi bili, pa videli...
Uporabniški avatar
 Bor
še dobr da so mi dali denar za knjižice, sem se lohk zapil.........

lp bor
 Nataša
sej ne da bi me kdo kej pogreeeeešuuuu....buuuuu....smrk smrk :cry: (glej tudi mojo podobo levo)...ampak vseen povem, da sem imela lep namen prit na brdo, pa sem se prepozn prmajala iz šužbe, potem pa me je kar bistrca premamla - tista proga s treninga. srečala sem dve srni, ena me je skor ubila k je tok šprintala horizontalno čez mojo progo... :shock: drgač pa fuuul lepo.
Uporabniški avatar
 ales
Nataša napisal/-a:sej ne da bi me kdo kej pogreeeeešuuuu....buuuuu....smrk smrk :cry: (glej tudi mojo podobo levo)...ampak vseen povem, da sem imela lep namen prit na brdo,

Ja ne vem, če bomo zdaj še dobre namene štel, bo pa seznam res že mal dolg. Oh Nataša, sam zaradi tebe smo začeli tečt šele 10 čez sedem...mogoče bo pa le prišla, najbrž ne zna z avtoceste, smo se tolažil. Gozdne živali so pa na Brdu lepo spravljene na vsaki strani ograje svoje: udomačene srne znotraj ograde, vse ostale v gozdu in na travnikih okoli. Tekači jih pa dodatno ločujemo.
Uporabniški avatar
 primus
Na Brdu je bilo srn včeraj žal bolj malo - še tistih nekaj na progi povsem nenevarnih. :D :D :D

Aleš je nam, neukim na analizi pokazal kako uporabna zadeva je lahko dlančnik.:D

Virus E6 se je hitro širil, predpostavljam da bi ob večji udeležbi bilo 'okuženih' še več. :D :D :D
Sicer je do štarta še nekaj časa ampak za vsak slučaj že zdaj želim vsem udeležencem (še posebno glavnima protagonistoma) uspešen podvig !

primus
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:Bomo že drugi teden poračunali - sicer se pa s Tinijem dobiva jutri. A še tako drži, cuore sportivo, a :roll:

Drzi! :)

LpTini
Uporabniški avatar
 lojzeP
živeli ! :D

Zamudnika ( Tini in moja malenkost ) sva danes oddelala klasični , sicer sredin, krog okrog Brda.
Vreme je bilo kar prijetno za tek, le srnice ( znotraj ograje in tudi one izven nje ), ki naj bi bile opažene prejšni dan, niso bile v najinem zornem kotu opazovanja. Za razloge bi vedel ne. :?:
Na ( zopet ) standardni analizi se nama je pridružil še Aleš :cast: , ki je nekako rahlo zanemaril družinske obveznosti, in skoraj direktno iz Štajerske :driver: uletel v Brunarico.
Debata se je ( jasno ) razživela, čim so vitamini začeli opravljati svoje poslanstvo, tako, da smo na koncu skoraj na silo morali vsak svojo pot. MIsli so nam že uhajale na vikendaške obveznosti ( E - 6 , Jodl Halbmaraton, Trialon, .. ), in temu primerna je bila tudi dolžina obiska na znani lokaciji.

2x LP
Uporabniški avatar
 tini
Zanimivo. Prvic v zgodovini mojih tekov okoli Brda je prislo do situacije, da ni bilo v sumarku pred vhodom na igrisce za golf parkiranega niti enega avtomobila, tako, da sem lahko z lahkoto parkiral na direktorskem parkplatzu, ki si ga navadno privosci Tuareg. :)

Drugace, pa kot ze povedano lep trening v ugodnih pogojih (le pomankanja srnjadi je bilo cutiti :( - jebiga, je pac taka sezona).
Analiza pa primerna - ne bo poskodb :wink: .
(sicer sem bil pol po povratku v Lj mal jezen, ker so mi pred nosom zaprli Piazzo - sem si hotel vzet se eno pizzo za domov, grrr)!!

LpTini
Uporabniški avatar
 lojzeP
Glede na to, da se nervoza navarno stopnjuje najavljam druženje na treningu, v sredo, dne 01.09. ob 19.00 na znani lokaciji Brdo pri Kranju - vhod za golf vadbišče.
Analiza po znanih kriterijih :D , in na (pri)znani lokaciji :wink:

2x LP

P.S. zamudnike čakamo do 19.00, kar pomeni, da "akademija" štarta ob 18.45
Uporabniški avatar
 jcerni
Pridem na trening.
Uporabniški avatar
 tini
Pridem z veliko verjetnostjo :) .
Zaradi blizajoce se Logarske bom tekel zelo na easy - okoli 1h :) .

LpTini
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA